Haar en VerzorgingHaar

Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen

Veel mensen geven de voorkeur aan kapsels met pony om hun gezicht er anders en stijlvol uit te laten zien. Vanaf de algemene perceptie, kan je een paar jaar jonger lijken door een pony toe te voegen aan je kapsel. Je kunt pony’s toevoegen aan een aantal verschillende haartypes en kleuren. Pony kan worden toegevoegd aan een aantal haarstijlen, waaronder dik en stomp, gelaagd en zijdelings geveegd. Maar je moet de pony kiezen op basis van de vorm van je gezicht en het type van je haar. Je hebt ook opties om uit te kijken naar de verschillende beroemdheden die er goed uitzagen door pony’s aan hun haar toe te voegen.

De knipbeurten met pony zijn normaal gesproken geschikt voor mensen met een ovaal gevormd gezicht. Als het gezicht goed geproportioneerd is, kunt u een soort band aan het haar toevoegen. De meeste professionele haarstylisten adviseren om een ​​zijwaartse knal toe te voegen, omdat dit uw ronde wangen zal accentueren. Je kunt het haar altijd op een gemiddelde lengte knippen en een zijwaartse knal toevoegen om op Chralize Theron te lijken.

Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen

Maar terwijl je de knal toevoegt, moet je de exacte afstand tussen jou en de twee ogen overwegen. Je kunt altijd een volledige band toevoegen als je ogen smal zijn omdat je je geen zorgen hoeft te maken over de dikte van de knal. Maar als je ogen niet smal zijn, kun je altijd een gelaagde knal toevoegen. De lengte van de band moet lang genoeg zijn om uw wenkbrauwen te bedekken, zodat u deze draagt ​​door deze uit te lijnen met een specifieke kant.

Tips om de meest geschikte haarsnedes met Bangs Gallery te kiezen

Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen Tips om de meest geschikte haarsnedes met pony te kiezen

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button