Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Tips die tijdens de vakantie niet afvallen! | Plezier.net
Dieet

Tips die tijdens de vakantie niet afvallen!

Tips die tijdens de vakantie niet afvallen! Hoe doe je een vakantie-detox om het formulier te beschermen?

Wanneer we belangrijke religieuze feestdagen bezoeken, zoals Eid al-Fitr en Eid al-Adha, moeten we aandacht besteden aan het voedsel dat we consumeren om niet aan te komen. Daarna is het noodzakelijk om met mate en gezond te eten om geen moeite te hebben met het omgaan met zoete uitjes die grote spijt veroorzaken. Wat kunt u doen om tijdens de vakantie fit te blijven en niet aan te komen? Speciaal detoxrecept en vakantiedieetlijst …

Vakanties en vakanties zijn misschien wel de eerste die een van de meest aantrekkelijke redenen zijn waarom uw dieet verslechtert, dat wil zeggen om kleine uitjes te maken. Men mag echter niet vergeten dat deze ontwijkingen kunnen leiden tot een snelle gewichtstoename en dus tot ongewenste gevolgen. Broodjes, baklava en gebak, vooral gegeten tijdens vakanties; Problemen zoals maagaandoeningen, moeilijke spijsvertering, veel suiker en vet in het lichaam behoren tot de meest voorkomende aandoeningen. We hebben enkele tips gepubliceerd over hoe u kunt eten. Enkele tips om te voorkomen dat u op vakantie aankomt. Belangrijke voedingstips waarmee u tijdens vakanties rekening moet houden om het gewicht onder controle te houden en overgewicht te voorkomen …

WAT MOET ER WORDEN GEDAAN OM GEEN GEWICHT OP DE VAKANTIE TE ONTVANGEN? VOEDING OP VAKANTIE

Tips die tijdens de vakantie niet afvallen!

– In plaats van ’s ochtends zwaar te ontbijten, kunt u een tafel dekken zonder vet voedsel. U kunt eieren, kaas, graanbrood, jam, olijven en groenten consumeren.

– U moet snacks maken om uw maag niet te belasten en om schommelingen in de bloedsuikerspiegel te veroorzaken. U kunt als tussendoortje fruit, yoghurt, rauwe amandelen en ongezoete melkkoffie consumeren.

– U moet oppassen dat u niet te veel zoet drinkt op de plaatsen waar u gaat. U kunt uw porties verkleinen en de voorkeur geven aan melkdesserts.

– Bij de hoofdmaaltijd kunt u kiezen uit veel salade, yoghurt en bulgurpilaf.

– U dient zoveel mogelijk weg te blijven van vruchtensappen en alcoholische dranken. In plaats daarvan kun je dranken consumeren die meer water bevatten, zoals compote, melk en karnemelk.

– Eet in plaats van gefrituurde gerechten, gegrilde of gekookte maaltijden.

– U moet ervoor zorgen dat u elke dag 30 minuten of 3 dagen per week 45 minuten loopt. Met beweging kun je zowel de calorieën die je neemt verbranden als je metabolisme versnellen.

Je kunt dagelijks 1-2 kopjes venkel of groene thee consumeren om het spijsverteringssysteem te reguleren en je metabolisme te versnellen.

WAT IS EEN VAKANTIE DIEET? GEWICHTSVRIJE VAKANTIE DIEET LIJST

Tips die tijdens de vakantie niet afvallen!

Rijke maaltijden en lekkernijen die tijdens het feest worden klaargemaakt, kunnen ervoor zorgen dat u ongezond aankomt. Gezien de zomervakantie na de vakantie, kan het gewicht dat u aankomt grote spijt geven en kan het erg moeilijk zijn om iets terug te geven. We hebben een voedingsplan voor je opgesteld om te voorkomen dat je tijdens de Ramadan aankomt.

Hier is de vakantiedieetlijst:

S MORGENS:

-1 sneetje volkorenbrood

1 plak kaas

-5 olijven

-2 theelepels jam

1 kom salade

-1 ei

Verfrissing:

-1 stuks baklava

-1 kopje groene thee

MIDDAG:

-1 kom soep

-1 portie gegrild vlees

AVOND:

-1 portie waterige maaltijd

-1 portie gegrilde kip

1 kom salade

1 kom yoghurt

-1 fruit

Vakanti SPECIAAL DETOX-RECEPT! SUPER DETOX DIE DE VAKANTIE VERWIJDERT

Tips die tijdens de vakantie niet afvallen!

Rijke maaltijden die tijdens de ramadan en tijdens de vakantie worden ingesteld, kunnen ervoor zorgen dat u aankomt. Als je dit ongezonde gewicht wilt verliezen en in de zomer fit wilt worden, kun je detoxwater gebruiken. Omdat detox-wateren uw metabolisme versnellen en het lichaam meer vet laten verbranden. We hebben detoxwater onderzocht waarmee u uw feestelijke gewicht kunt verliezen.

Hier is het detoxrecept dat de stofwisseling versnelt:

Materialen:

-10 bevroren en normale bramen,

-1 citroen,

-1 nectarine,

-1 kiwi,

-2 plakjes gember

Voorbereiding van:

Snijd de citroen, kiwi en nectarine in een fles water. Voeg dan de bramen en gember toe. Gebruik het water dat u gedurende de dag heeft bereid.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button