Reizen

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

Ben jij een van die mensen die ongeduldig wachten op vakantietijd en lange weekenden om te reizen? Het kan frustrerend worden, vooral als je een slechte reislust hebt. Verlies de hoop niet – het mooie van de constant groeiende reisindustrie is dat het ons meer mogelijkheden biedt om elke reisdroom van ons te laten gebeuren. Wil je tijdelijk of niet van carrière veranderen om meer van de wereld te zien? Hier zijn tien van de beste opties voor jou!

Stewardess

Aangezien je in de lucht bent over welke carrière je moet volgen om te reizen, waarom ga je dan niet letterlijk de lucht in als stewardess? Als je aan de hoogtevereisten voldoet en bereid bent om naar school te gaan om de kneepjes van het vak te leren, dan zul je het geweldig vinden om naar nieuwe bestemmingen te reizen. Sommige luchtvaartmaatschappijen geven u en uw gezin gratis kaartjes voor vakanties, zodat u de liefde kunt verspreiden. En wanneer u op een nieuwe locatie downtime heeft, betalen luchtvaartmaatschappijen voor uw hotelverblijf. Veel om van te houden in dit leven!

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Matej Kastelic / Shutterstock.com

Cruiseschipbemanning

Ben je dol op de open zee? Je zult het leuk vinden om op een cruiseschip te werken! Het beste hiervan is dat er ongetwijfeld een baan zal zijn die bij je vaardigheden past. Of je nu een geweldige zanger bent of het niet erg vindt om het huishouden te doen, je vindt een baan op een cruiseschip. Het beste is dat u niet hoeft te betalen voor accommodatie en vervoer. Elke dag ben je in een nieuwe haven. Als je van de zon en het surfen houdt, is dit iets waar je naar moet kijken.

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© David M G / Shutterstock.com

Au pair

Degenen die een talent hebben voor kinderen zullen deze baan aantrekkelijk vinden. Als au pair heb je de leiding over de kinderen van je gastgezin en misschien wat werk in huis. Het loon is misschien niet geweldig, maar je krijgt je accommodatie en eten meestal gratis. Gebruik uw vrije dagen om meer te zien van het land waar u woont. Het beste van au pair zijn is dat u ook uw eigen gezin in het buitenland krijgt.

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Africa Studio / Shutterstock.com

Werken in hostels

We weten allemaal dat accommodatie tijdens het reizen uw grootste kostenpost kan zijn. Dit geldt vooral in grotere steden, waar de ruimte moeilijker te verkrijgen is. Misschien wilt u al uw toekomstige hostels controleren. Op sommige plaatsen kunt u werken voor uw verblijf – in ruil voor huishoudelijk werk ‘s ochtends mag u gratis verblijven. Stel je al dat geld voor; gebruik het voor transport of een lekkere maaltijd.

Engels leren

Vloeiend in het Engels? Je hebt geluk. Wellicht wilt u de taal in het buitenland onderwijzen. De vraag naar docenten Engels blijft groeien naarmate de wereldbevolking de waarde van de taal beseft. Als je een getrainde leraar bent, heb je de overhand; zo niet, haal dan bij door cursussen te volgen naar een TEFL- of CELTA-certificaat. Je integreert in nieuwe culturen tijdens je lessen in het buitenland; als je voorzichtig bent met contant geld, krijg je zelfs genoeg spaargeld om naar landen in de buurt te reizen!

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Viacheslav Nikolaenko / Shutterstock.com

Reisblogger

Vind je het leuk om te schrijven of ben je een sukkel op het internet? Misschien wil je een reisblogger worden en schrijven over je ervaringen. Als je blog vaart krijgt, krijg je aanbiedingen om bestemmingen, hotels en excursies te beoordelen – alle betaalde kosten. Er zijn ook inkomsten te behalen met adverteren op uw site. Onthoud gewoon: ga niet op reisbloggen als je bereid bent wat werk te doen, want het kost veel tijd!

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Alex Brylov / Shutterstock.com

Fotograaf

Als je bedreven bent in het vastleggen van landschappen en momenten, wil je misschien professioneel kijken. De opkomst van sociale media betekent dat je een breder, wereldwijd publiek hebt om je werk te laten zien. Maak een geweldig portfolio en zorg ervoor dat u internet in uw voordeel gebruikt. Je moet misschien een beetje investeren in apparatuur, maar je krijgt geweldige werkaanbiedingen als je spullen van topklasse zijn.

Buitenlandse officier

Je zou kunnen kijken naar werken voor je land door het te vertegenwoordigen als een buitenlandse servicemedewerker. Je leert de ins en outs van etiquette en sociale genade, dus het is geweldig als je een talent hebt voor persoonlijke interactie. Je hebt waarschijnlijk niet veel controle over waar je moet werken, maar je krijgt een kijkje in je gastland dat de meeste reizigers niet hebben. Je gaat ook medeburgers dienen – hoe cool is dat?

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Pressmaster / Shutterstock.com

Gids

Dit is het perfecte carrièrepad voor mensen die begaafd zijn in het vertellen van verhalen. Het is ook een baan voor mensen met geweldige herinneringen, omdat je veel details moet onthouden. Als gids ben je ook scherp als je nieuwe informatie over een bestemming opneemt. Dit is geweldig als je graag terugkomt naar bestemmingen waar je van houdt. Een groot voordeel is het helpen van andere bezoekers om ook verliefd te worden op uw favoriete plekken.

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Daxiao Productions / Shutterstock.com

Reis agent

Kennis uit de eerste hand is zeer krachtig, dus een reisagent moet weten waar hij het over heeft wanneer hij een reis of een bestemming aanbeveelt! Agenten krijgen ook het voordeel dat ze voor het grote publiek op de hoogte zijn van de beste deals. U kunt ook enkele volledig betaalde reizen maken naar bestemmingen die uw bureau mogelijk wil promoten. Als je van reizen houdt, dan is dit de perfecte baan voor jou.

Tien Banen Waarmee u De Wereld Rond Kunt Reizen

© Dima Sidelnikov / Shutterstock.com

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Back to top button