Goede ideeën

Tandpasta op 14 verschillende manieren gebruiken

Tandpasta kan op veel verschillende manieren worden gebruikt behalve het reinigen en witter maken van uw tanden. Hieronder zullen we een aantal geweldige trucs tandpasta met u delen!

Tandpasta als haargel gebruiken

Tandpasta’s met gelatine kunnen als haargel worden gebruikt. Dit is niet iets dat je elke dag kunt gebruiken; maar als je haargel opraakt, kun je tandpasta gebruiken.

Reiniging van computertoetsenbord en mobiele telefoon

  • Veeg het toetsenbord van uw computer af met een zachte doek, een klein stukje tandpasta en wat water.
  • Als de toetsen droog zijn, maakt u ze schoon met een vochtige doek.
  • Op dezelfde manier kunt u tandpasta gebruiken op het scherm van uw mobiele telefoon.

Glasreiniger

  • Ramen, spiegels en badkamerdeuren worden vaak sneller vies.
  • Je kunt ze schoonmaken met een spons en wat tandpasta.
  • Laat de tandpasta een tijdje weken en spoel ze daarna af.

Insectenbeten Tandpasta op 14 verschillende manieren gebruiken

kunnen ook worden gebruikt om jeuk en jeuk veroorzaakt door sommige insectenbeten te verlichten. Smeer een beetje op de beet, het effect zal ’s nachts sterker zijn.

Sterke geuren

Uien , knoflook, vis en soortgelijke voedingsmiddelen kunnen een slechte geur in uw handen achterlaten. Sommige groenten en fruit kunnen zelfs stinken. Breng royale hoeveelheden tandpasta aan op uw handen, wacht een beetje en spoel af.

Vlekverwijderaar Tandpasta op 14 verschillende manieren gebruiken

  • Het kan onmogelijk zijn om enkele vlekken te verwijderen.
  • Je kunt proberen een hoeveelheid van dit soort sterke tandpasta van je tandpasta te wrijven.

Puistjes

Dit is tegenwoordig een van de meest voorkomende remedies. Breng elke avond wat tandpasta aan op uw puistjes . Hierdoor kan acne sneller drogen. Je kunt het ook overdag toepassen.

Haarverfvlekken

Als u uw haar thuis schildert , kan de verf vlekken op uw huid en kleding achterlaten. Om deze vlekken te voorkomen, volstaat het om een ​​kleine hoeveelheid tandpasta op je oren, voorhoofd en nek aan te brengen voordat je je haar verft.

Glanzende nagels Tandpasta op 14 verschillende manieren gebruiken

Tandpasta kan ook worden gebruikt als nagelreiniger en booster . Breng wat tandpasta aan op je nagels met een tandenborstel.

Slechte geuren in flessen

Flessen kunnen na verloop van tijd vies ruiken. Reinig ze met tandpasta. Spoel het na het grondig wrijven met een borstel. Je kunt dit toepassen voor potten, thermosflessen, of zelfs lege crème- en shampooflessen.

Schitter je zilveren sieraden

Poets je zilveren sieraden met tandpasta. Breng de tandpasta aan op de sieraden en laat deze een nacht rusten. Maak de volgende ochtend schoon met een vochtige doek.

Reinig brandwonden onder je strijkijzer

Brandwonden onder je strijkijzer zijn behoorlijk vervelend; omdat het een teken op je kleding kan achterlaten. Je kunt deze brandplekken verwijderen door ze met een tandenborstel en tandpasta in te wrijven.

Schoenreiniger

U kunt rubberen schoenen reinigen door ze met een borstel en tandpasta te wrijven. Dit werkt het beste voor sneakers voor kinderen. Borstel deze zeer vuile schoenen met tandpasta. U hoeft zich dus niet te wassen en te wachten tot het droog is.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button