Gezondheid en Fitness

Suggesties om uw Huid te Laten Schitteren

Suggesties om schittering aan uw huid toe te voegen;

Suggesties om schittering aan je huid toe te voegen, Uz. Dr. Makbule Dündar deed verschillende zorgsuggesties voor het nieuwe jaar. Koud en winderig weer, intens werktempo, stress, ongezonde voeding en slapeloosheid behoren tot de factoren die de gezondheid van de huid negatief beïnvloeden. De manier om het nieuwe jaar in te gaan met een vernieuwde huid is door veranderingen in levensstijl en moderne huidverzorgingspraktijken. Specialist van Memorial Wellness Dermatology Department. Dr. Makbule Dündar onderstreepte dat huidverzorging door gespecialiseerde artsen moet worden gedaan en heeft verschillende zorgsuggesties voor het nieuwe jaar gedaan.

Het is mogelijk om huidvlekken te verwijderen

Naarmate de leeftijd vordert, kunnen de huidkwaliteit afnemen en kunnen vlekken verschijnen. Omdat de huidgezondheid niet voldoende wordt beschermd, bereidt de zon ook de grond voor op huidvlekken. Vooral de vlekken die worden gevormd door ouderdom en schade door de zon kunnen eenvoudig worden gecorrigeerd met laserbehandeling. Chemische peelings en smetteloze lasertoepassingen die geschikt zijn voor het huidtype zijn uiterst effectief in het verwijderen van vlekken.

U kunt huidveroudering stoppen met zalm-DNA

Toepassing van zalm-DNA, die wordt gemaakt om de huid in de winter te versterken, komt de vorming van nieuwe cellen ten goede. Met de toepassingen die zijn gemaakt met zalm-DNA, kunnen rimpels en vlekken die als tekenen van veroudering verschijnen, worden voorkomen. Zalm-DNA, dat opvalt met het effect dat de veroudering van de huid stopt, zorgt ook voor de vochtbalans van de huid.

Vitamine C voedt de huid

Serum dat vitamine C bevat, moet in de winter worden gebruikt voor een betere huid. De toepassingen met vitamine C, die verlichtende eigenschappen hebben, helpen ook vermoeidheid te verlichten en geven de huid een energieke uitstraling. Vitamine C, die de collageensynthese verhoogt, helpt de huid aan te spannen en elasticiteit te krijgen.

Starburst-effect op de huid met “Diamond Powder Peeling”

Suggesties om uw Huid te Laten Schitteren Diamant, de favoriet van vrouwen, heeft ook belangrijke effecten op de bescherming van de gezondheid van de huid. Diamant, die de huid beschermt tegen externe factoren dankzij zijn rijke mineraalgehalte, naast zijn versterkende functie, biedt het onschadelijke peeling van de dode laag op het huidoppervlak. De onzuivere en verdikte huid van de huid krijgt een gladder en helderder uiterlijk. Diamant, die ook helpt fijne lijntjes en rimpels op het huidoppervlak te verminderen, heeft een reinigend en verstevigend effect.

 

Behandeling met koolstofschilfers en mesolift verjongt de huid

De toepassing van koolstofschil vermindert fijne rimpels door de huidporiën te verminderen. Na de pijnloze en pijnloze toepassing van koolstofschillen wordt het gezicht duidelijker en wordt het sociale leven niet onderbroken omdat er geen korst en littekens optreden. Na het aanbrengen van Mezolift, terwijl het voorziet in de vochtbehoefte van de huid, zorgt het voor een veel helderder en gezonder uiterlijk. Met het strekkende effect van beide processen, wordt de huid hersteld tegen de zwaartekracht.

Rimpels “Beeldhouweraanrakingen” worden verwijderd

Met oog- en handtoepassingen van sculptuur kunnen rimpels rond de ogen en handen worden geëlimineerd. Met de Sculpture oogapplicatie worden rimpels rond de ogen, kneuzingen rond de ogen, sporen van vermoeidheid in de ogen behandeld. Skulpture Handapplicatie biedt vochtbalans met hyaluronzuurinjectie en vitaminesupplement. Op deze manier worden rimpels op de hand verwijderd.

Eiwitgewogen voeding is goed voor de huid

Het is heel belangrijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te eten met de juiste voedingsstoffen voor een gezonde huid. Vooral voeding op basis van eiwitten is erg belangrijk voor de huid. Naast melk en zuivelproducten moeten eieren, vlees, vers fruit en groenten worden geconsumeerd. Consumptie van voedingsmiddelen die bètacaroteen zoals wortelen bevatten, mag tijdens de wintermaanden niet worden verwaarloosd. Vitamine A moet worden ingenomen om de huid een stralender en gezonder uiterlijk te geven. Vitamine A balanceert ook de olie-afgifte in de huid. Voor een energieke huid is het noodzakelijk om fruit te consumeren dat rijk is aan vitamine C, zoals kiwi. Granaatappel staat erom bekend de huid te vernieuwen. Het zal gunstig zijn om zalm te consumeren, die ook wordt gebruikt als een vaccin voor de huid, als voedingsstof. 2-3 liter water moet per dag worden geconsumeerd voor zowel gezondheid als voor een vochtige huid.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button