Dieet

Suggesties en Oplossingen om Gewicht te Verliezen

Afvallen is voor veel mensen een serieuze behoefte geworden, niet alleen om in de zomer in je zwempak te passen. Je gezondheid wil misschien afvallen om je beter te voelen of het snelle levensritme bij te houden.

Maar wees voorzichtig! Afvallen en op een gezonde manier afvallen zijn niet hetzelfde. Het is gezond om ons percentage lichaamsvet te verlagen. We kunnen dit echter niet altijd doen met gewone diëten. Nu zullen we u vertellen hoe u op een gezonde manier op lange termijn gewicht kunt verliezen .

Gewichtsverlies en wonderdiëten

Het belangrijkste voor uw gezondheid of imago is het verminderen van het vet dat zich in uw lichaam heeft opgehoopt . Wat je pijn doet, is dit overtollige vet. Sociaaleconomische factoren zijn niet het enige dat gewichtstoename veroorzaakt; maar deze kunnen onze kijk op het leven beïnvloeden en overmatige toename van onze lichaamsmassa veroorzaken.

We hebben het over situaties zoals onze zittende manier van leven, slechte eetgewoonten, wat we kunnen doen om lijden en geen inspanning te voorkomen, en doen wat we kunnen en onze verlangens onmiddellijk bevredigen.

Dit alles in combinatie met leeftijd zorgt ervoor dat de capaciteit van ons metabolisme afneemt. Ons lichaam slaat alles op wat het niet kan gebruiken en niet [snel genoeg] , waardoor we het percentage lichaamsvet verhogen en in gewicht toenemen .

Dus, “wonderdiëten” werken niet voor uw inspanningen om verspild te worden en permanent gewicht te verliezen, omdat u geen vitamines neemt die erg belangrijk zijn voor uw gezondheid , wat uw risico op ziek worden verhoogt . In plaats daarvan moet u een radicale verandering in uw levensstijl aanbrengen. Anders zul je het verloren gewicht terugkrijgen.

Het is niet ongewoon om iets op te geven in magische formules geschreven om gewicht te verliezen. Dit laat zien dat niemand bereid is om iets te doen zo simpel als het in evenwicht houden van wat ze eten en verbranden .

Hoe het vet dat zich in uw lichaam heeft opgehoopt te ‘verbranden’: intermitterend vasten

Er is een dieet dat recent is opgekomen en is een goed intermediair dieet: Intermitterend vasten. Dit type dieet is heel eenvoudig en de dingen die u moet doen, zijn heel eenvoudig.

In feite helpt de manier te veranderen waarop uw lichaam energie verbruikt. Net als wanneer je een andere benzine in je auto gebruikt, verwachten we dat je lichaam werkt door “vet” te verbranden van de werkende staat door “suiker en koolhydraten” te verbranden en de olie de belangrijkste brandstof te maken.

We zullen dit later in het artikel gedetailleerder uitleggen. In dit eenvoudige dieet verlengt u de tijd tussen maaltijden door te plannen wanneer u uw maaltijden eet. Dus je lichaam went aan het verbranden van vet in plaats van de suiker die je direct eet te gebruiken.

Wat moet u doen?

Om uw lichaam tot deze verandering te dwingen, moet u ten minste 16 uur tussen uw maaltijden zetten . Maak je geen zorgen, dit is gemakkelijker toe te passen dan het klinkt. Vergeet niet dat het lichaam 6 tot 8 uur nodig heeft om glycogeenaccumulatie (energie geaccumuleerd als suiker) te gebruiken.

Nadat deze tijd is verstreken, zal het lichaam proberen energie te verkrijgen door het opgehoopte vet te verbranden, omdat het zijn suikerreserves verbruikt . Als je iets eet en deze ophoping van glycogeen opfrist, kan je lichaam niet in de vetverbrandingsmodus gaan. Als je lichaam werkt door vet te verbranden, zul je snel afvallen en je gezondheid verbeteren.

Suggesties en Oplossingen om Gewicht te Verliezen Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Een daarvan is om het ontbijt te omzeilen en de lunch de eerste maaltijd van de dag te maken.

Natuurlijk kun je ’s ochtends koffie drinken; v u mag echter geen melk of suiker gebruiken om te voorkomen dat u suiker aan uw fudge toevoegt, u kunt een van de natuurlijke zoetstoffen gebruiken. Bovendien moet je het niet overdrijven tijdens de lunch, omdat je geen ontbijt hebt.

Het toepassen van deze methode betekent niet dat je alles kunt eten wat je wilt. A Je moet de hamburger uit je leven verwijderen , je moet de suiker die je krijgt zoveel mogelijk verminderen en “nuttige vette” dingen eten zoals kokosolie, olijfolie, boter, eieren, avocado, moringa-olie en walnoten.

Bijvoorbeeld; In de middag, als je 8 uur wacht, kun je een lepel kokosolie consumeren. Dit activeert niet alleen uw metabolisme om vet te verbranden, maar stimuleert ook uw schildklier, versnelt uw metabolisme en verhoogt de vetverbranding.

Deze effecten zullen niet onmiddellijk optreden, het kan enkele weken duren voordat uw lichaam overschakelt van het verbranden van suiker naar het verbranden van vet; maar gedurende deze tijd zul je merken dat je ziel suiker en junkfood aantrekt. Omdat wanneer uw metabolisme vet begint te gebruiken geen suiker nodig heeft voor energie.

Populaire oplossingen om af te vallen

Zoals we aan het begin van ons artikel hebben vermeld, is het veranderen van je gewoonten erg belangrijk voor zowel gewichtsverlies als het verbeteren van je fysieke en emotionele gezondheid. Bekijk daarom hieronder onze suggesties.

Zorg voor uw voedselingrediënten en hoe u ze kookt

Om dit te bereiken, moet u stoppen met het eten van snacks en verzadigd vet en de consumptie van voedingsmiddelen zoals meel, aardappelen, rijst (witte voedingsmiddelen) verminderen . Eet in plaats daarvan kip, vis en groenten.

Als je iets tussen de maaltijden moet eten, kun je thee of tomatensap drinken, 100 gr. Je kunt augurken, tomaten of volle granen (haver of cornflakes) eten. Het is ook belangrijk hoe je kookt wat je eet .

We bakken of grillen het liefst. De lichtste bereidingsmethoden zijn stomen, koken en bakken in de oven.

Gebruik kleine borden

Volgens studies aan de Universiteit van Utah, is er een periode tussen wanneer een persoon stopt met eten en zich vol voelt. U kunt ook porties verkleinen met kleine plaatjes.

Dus als je bord op is, zullen je hersenen merken dat je eten voorbij is en laten ze je weten of je tevreden bent . Op deze manier kunt u voorkomen dat u “prop” eten eet.

Vermijd langdurig achter een computer of tv zitten

Een leven aan het bureau of langer dan 4 uur zitten heeft een negatieve invloed op het vet- en glucosegehalte van uw lichaam. Volgens studies verhoogt uw risico op hartaandoeningen met 18% elk uur dat u gaat zitten.

Als u lang moet blijven zitten,moet u om het half uur of een uur pauze nemen en minstens vijf minuten bewegen of trainen met gemiddelde intensiteit.

Gebruik geen diuretica

Als u op deze manier water in uw lichaam weggooit, daalt uw bloeddruk. Hierdoor voel je je moe, misselijk en moe . Op deze manier wordt het moeilijk om af te vallen.

Veel water drinken

Veel water drinken helpt je om af te vallen. Water helpt vet op te lossen en elimineert het hongergevoel . U moet minimaal 8 tot 10 glazen (2 liter) water per dag drinken.

Stop met het consumeren van alcohol en suiker

Stop met het eten van snoep en chocolade. Eet fruit, vooral sinaasappels en grapefruit. Je moet er ook vanaf blijven, omdat je metabolisme alcohol omzet in suiker.

Suggesties en Oplossingen om Gewicht te Verliezen

Voeg peper, gember, curry en hete peper toe aan uw maaltijden

Deze thermogene kruiden zullen uw metabolisme activeren en calorieën sneller verbranden . Bovendien zijn deze kruiden goed voor brandend maagzuur, oedeem en spijsvertering.

Oefening

Een half uur wandelen per dag kan zeer effectief zijn. Ga waar mogelijk de trap op en af ​​in plaats van een lift te gebruiken.

Wissel geen eten uit terwijl je honger hebt

Het is geen grap, niet serieus. Als je met hongerige maag naar de markt gaat, veroorzaakt je honger en kom je misschien in de verleiding om veel meer te nemen dan je nodig hebt en vette en schadelijke voedingsmiddelen te eten.

Natuurlijke suggesties voor gewichtsverlies

  • Voeg 30 minuten voor elke maaltijd 1 eetlepel appelazijn en een snufje carbonaat toe aan een glas water.
  • Eet peterselie, appelazijn en hardgekookte eieren . Wanneer je deze voedingsmiddelen samen eet, zal je metabolisme meer energie uitgeven en gewicht verliezen dan nodig is om ze te verteren.
  • Doghoot thee: Voeg 1 lepel van een glas warm water toe. Drink 15 dagen lang twee hete glazen per dag. Als je zwanger bent, doe dit dan niet als je een maag- of maagzweer hebt!
  • Kardemom en rode thee: Kook een liter water, voeg 2 lepels thee en 5 theelepels kardemom toe. Drink een glas per dag. Als je zwanger bent, doe dit dan niet als je een maag- of maagzweer hebt!
  • Wortelsap: Verwijder het sap uit 3 ongepelde wortelen. Drink driemaal daags tussen de maaltijden.
  • Artisjokkensap: Kook 3 artisjokken gedurende 15 minuten in een halve liter water. Drink dit sap gedurende de dag.
  • Mengsel van selderij, radijs en peterselie: Was en hak 3 stengels bleekselderij, een handvol peterselie en 2 radijsjes. Kook 15 minuten in een halve liter water. Drink het de hele dag door.
  • Puree van groene appel en ananassap: Was een groene appel van en snijd deze in vier, voer deze door een blender met een glas ananassap. Voor elke ochtend.
  • Bruine zeealg, paardebloem en kurkuma: Bruine zeealg is rijk aan jodium-, kalium-, magnesium-, calcium- en ijzermineralen. Deze mineralen zorgen ervoor dat de schildklier het energieverbruik verhoogt. Paardenbloem activeert de lever en het spijsverteringsstelsel. Kurkuma is een zeer goede natuurlijke antioxidant.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button