Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Slaapposities en Relatiestatus | Plezier.net
Goede ideeën

Slaapposities en Relatiestatus

Psychologen, informatica en taalkundigen, zeggen dat er een weerspiegeling is tussen de slaapposities en relaties van koppels. Denk je dat er een verband is tussen de staat van onze relatie en slaaphouding?

Als je een beetje nadenkt, zul je je een tijd herinneren waarin je ruzie maakte met je partner, hoe je na dit gevecht weer in slaap bent geraakt en hoe je elkaar tijdens de slaap hebt vermeden.

Evenzo herinner je je dat je zo dicht en dicht mogelijk bij elkaar sliep als je romantisch was en toen alles goed verliep. Hoewel de lichaamstaal variabel is , kunnen slaapposities veel meer verklaren dan je denkt.

Wil je weten wat de positie zei over je relatie met je partner? Dus blijf lezen om de verbanden tussen slaapposities en relaties te leren.

Slaapposities: rug aan rug, door te tikken op

Slaapposities en Relatiestatus
  • Slapers in deze positie respecteren in het algemeen de persoonlijke ruimte; maar het wil ook het thema behouden.
  • Deze paren zijn dynamisch, verschillen van elkaar en hebben een gezonde en regelmatige relatie, terwijl beide mensen hun leven onafhankelijk voortzetten.
  • Volgens experts laat deze positie zien dat mensen elkaar niet constant nodig hebben en elkaar vertrouwen .

Rug aan rug, gescheiden

Slaapposities en Relatiestatus

Deze positie is een teken dat de relatie niet correct is. In dit geval is het noodzakelijk om voor iedereen een afstand in te stellen om van hun vrijheid te genieten. De afwezigheid van enig contact kan erop wijzen dat deze mensen een sterke discussie hebben of volledig onafhankelijk van elkaar willen zijn.

  • Onderzoek de positie in dit geval grondig. Als bijvoorbeeld handen zijn gesloten en het lichaam is gestrekt, geeft dit aan dat uw partner niet wil communiceren . Misschien is het zelfs ondraaglijk om bij je partner te zijn.
  • Als het lichaam ontspannen is en er geen spanning is in de relatie, kan dit vertrouwen en respect voor de ander betekenen.

Van aangezicht tot aangezicht, zonder aan te raken

Slaapposities en Relatiestatus

Deze positie geeft aan dat u uw partner of intimiteit wilt zien. Hoewel beide mensen de privé respecteren, blijven ze liever verbonden dan afstand. In het algemeen lossen dergelijke paren hun dagelijkse problemen gemakkelijker op.

Wind-up sleep

Slaapposities en Relatiestatus

Experts zijn het erover eens dat deze positie een sterk verlangen en lust omvat. Paren slapen zo als ze samen in slaap vallen in de vroege stadia van de relatie of na momenten van intimiteit.

Slaapslaap is een indicator van sterke seksuele verlangens; maar tegelijkertijd kunnen volgens sommige experts jaloezie problemen ook worden ervaren bij paren die de hele tijd op deze manier slapen.

Lepelpositie

Slaapposities en Relatiestatus

Volgens deskundigen leidt de persoon die omhelsd is in het algemeen de ander. De andere persoon voelt zich veilig en comfortabel en voelt zich mogelijk onveilig in de slaap als er niet wordt geknuffeld. Deze positie markeert de perfecte match tussen paren. Maar soms kan het ook wijzen op een zekere mate van wantrouwen in de relatie.

Knuffelen slaap

Slaapposities en Relatiestatus

Volgens experts in lichaamstaal verwijst dit naar loyaliteit, liefde en aandacht. Het is over het algemeen een bewijs van een goede relatie en een geweldig seksleven. Volgens experts betekent dit dat je een zeer veilige relatie hebt als je je hoofd op de schouder van je partner legt.

Bedekt het grootste deel van het bed en slaapt

Slaapposities en Relatiestatus
  • Dit is geen goede positie; omdat volgens deskundigen de meerderheid geen emotionele affiniteit heeft met zijn partner.
  • Deze positie geeft ook aan dat de relatie zich niet op een goed punt bevindt. Omdat de slaper in de kleine ruimte weinig zelfvertrouwen heeft, kan de andere persoon nog steeds geloven dat de relatie goed verloopt.

Iedereen bevindt zich in zijn veld, maar de benen staan ​​in contact

Slaapposities en Relatiestatus

Deze positie duidt op liefde onder mensen; maar er is ook iets meer aandacht nodig in de relatie. Volgens experts is dit een combinatie van liefde, passie en relatieverschillen.

Slapen met de benen in contact duidt op vertrouwen in je partner en relatie. We hopen dat je genoten hebt van ons artikel over hoe je yku-posities en je relatie relateert!

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button