Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 2 heeft zojuist een geweldige multitasking-upgrade gekregen

Samsung’s One UI 3.0-interface gebaseerd op Android 11 arriveerde tegelijkertijd met de nieuwe Galaxy S21 releases vorige maand. Maar Samsung is nog niet klaar met zijn software-updates, en dit keer zijn opvouwbare telefoons de grote voordelen.

De One UI 3.1-update is uit en landt op Samsung-telefoons, waaronder de Galaxy Z Fold 2 en Galaxy Z Flip​ Dat is opmerkelijk omdat Samsung zegt dat de nieuwste update een aantal verbeteringen heeft die specifiek gericht zijn op zijn opvouwbare toestellen.

Een van de hoogtepunten voor gebruikers van opvouwbare telefoons zijn verbeteringen aan Multi-Active Windows, een multitasking-functie. Je gebruikt Multi-Active Windows om meerdere apps uit te voeren, waardoor je bijvoorbeeld iets kunt zoeken terwijl je een video bekijkt.

Onder One UI 3.1 kun je nu tot drie verschillende Multi-Active Windows op het hoofdscherm van je opvouwbare telefoon zetten. Op de Z Fold 2 kun je twee multi-actieve vensters van het interne scherm naar het coverdisplay aan de buitenkant van de telefoon brengen. Je krijgt ook de mogelijkheid om multi-actieve vensters te starten vanuit het meldingencentrum van het Quick Panel.Samsung Galaxy Z Fold 2 heeft zojuist een geweldige multitasking-upgrade gekregen

(Afbeelding tegoed: Samsung)

One UI 3.1 vereenvoudigt ook het proces van het uitschakelen van het scherm door een Palm Touch toe te voegen om het scherm uit te schakelen. Schakel die functie in en u kunt beide schermen van uw Galaxy Z Fold 2 in de slaapstand zetten door ze gewoon met uw handpalm aan te raken of door te dubbeltikken.

De update biedt ook meer cameraflexibiliteit voor opvouwbare producten van Samsung. Als u ervoor kiest om in de Flex-modus te fotograferen, kunt u de manier waarop de bedieningselementen zijn geplaatst wijzigen, zodat u comfortabeler kunt beginnen met fotograferen. Samsung heeft ook de Share- en Delete-knoppen geïmplementeerd in de voorbeeldmodus van de Flex-modus.

Videogesprekken in de Flex-modus zijn ook verbeterd. Bij het maken van oproepen in de Flex-modus kunnen Z Fold 2-gebruikers er nu voor kiezen om de bovenste helft van hun scherm te vullen met de videostream van degene met wie ze zijn verbonden.

De verbeterde update zou binnenkort op verschillende apparaten moeten verschijnen, waarbij de Galaxy S10-, Note 20- en Note 20-modellen ook One UI 3.1 krijgen

De focus op opvouwbare functies in deze update laat zien dat Samsung het serieus neemt om apparaten als de Galaxy Z Fold 2 en Galaxy Z Flip meer mainstream te maken. Rond het begin van het jaar beloofde Samsung’s TM Roh het bedrijf zou foldables in 2021 “voor iedereen toegankelijker maken”​ Afgelopen week is Samsung gelanceerd 100 dagen testen voor zijn opvouwbare telefoons in een poging om meer mensen aan te moedigen om ze in overweging te nemen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button