Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Samsung Galaxy S21 FE Releasedatum, Prijs, Specificaties | Plezier.net
Smartphones

Samsung Galaxy S21 FE Releasedatum, Prijs, Specificaties

De Samsung Galaxy S21 FE zou de logische volgende stap zijn voor de Galaxy S21 serie, nu het stof bezinkt na het vrijkomen. Een meer betaalbare “Fan Edition” zou de beste delen van de Galaxy S21-reeks kunnen nemen en ze in een model kunnen plaatsen dat zich uitstrekt tussen de middenklasse telefoon en de vlaggenschip-handset.

De Galaxy S20 FE gelanceerd als een goedkoper alternatief voor de Galaxy S20 in 2020, en was een groot succes, dus het zou ons niet verbazen als Samsung dit jaar doorgaat met de FE-aanpak.

Brandstof aan het vuur toevoegen, vertrouwde leaker Max Weinbach tweette in november dat er een S21 FE in de maak was en in 2021 uitkomt. Het lijkt dus waarschijnlijk dat een S21 Fan Edition-handset in productie is.

Momenteel is de informatie schaars. Maar voor nu is hier alles wat we weten over de Samsung Galaxy S21 FE, evenals een paar dingen die we van het apparaat willen zien.

Uitgavedatum Samsung Galaxy S21 FE

Samsung heeft er geen gewoonte van gemaakt om een ​​FE-vervolgmodel uit te brengen voor zijn vlaggenschip Galaxy-telefoons. Dus helaas hebben we geen jaren aan historische gegevens om uit te putten om een ​​weloverwogen schatting te maken wanneer de Galaxy S21 FE wordt gelanceerd.

Echter, SamMobile meldde dat het bedrijf van plan is om elk jaar een nieuwe uit te brengen. Als zodanig kunnen we er redelijk zeker van zijn dat Samsung van plan is om de strategie die het heeft toegepast met de Galaxy S20-lijn te repliceren.Samsung Galaxy S21 FE Releasedatum, Prijs, Specificaties

De Samsung Galaxy S20 FE werd vorig jaar op 2 oktober gelanceerd. De Galaxy S21 FE zal waarschijnlijk hetzelfde releaseschema volgen (Afbeelding tegoed: toekomst)

De Galaxy S20 FE werd onthuld op 23 september 2020 en iets meer dan een week later gelanceerd op 2 oktober. Ervan uitgaande dat het releaseschema ongeveer hetzelfde is, kunnen we de S21 FE in het vroege najaar verwachten.

Er is echter een rimpel: de Galaxy S21 werd eerder dan normaal gelanceerd. Typisch de vlaggenschepen van Samsung worden een paar maanden na het jaar gelanceerd. Zowel de Galaxy S10 als de S20 kwamen in maart op de markt, maar Samsung bracht de S21 half januari uit. Dit zou een domino-effect kunnen hebben op de releasedatum van de S21 FE, waarbij de lancering ook een paar maanden later in de zomer plaatsvindt.

Samsung Galaxy S21 FE prijs

Hoewel de S20 FE in die opstelling werd gepositioneerd als een goedkopere versie van de Galaxy S20, was het zeker geen goedkoop apparaat. Het werd gelanceerd met twee varianten, een 4G- en 5G-model. De 5G Galaxy S20 FE kostte $ 699 / £ 699 / AU $ 1.149, terwijl Samsung het 4G-model, dat bij een Amerikaanse release werd overgeslagen, geprijsd heeft op £ 599 / AU $ 999.

Vanwege het feit dat de S21 echter tegen een lagere initiële prijs werd gelanceerd dan de S20, zouden we verwachten dat de S21 FE tegen een relatief lagere prijs zou worden gegooid om de continuïteit van het bereik te behouden.

Specificaties Samsung Galaxy S21 FE

De specificaties van de Galaxy S21 FE blijven een mysterie. Maar terugkijkend op de S20 FE in vergelijking met de S20, is de S21 FE waarschijnlijk slechts een bescheiden downgrade van de S21 – met een bijbehorend prijskaartje.

Nogmaals bedankt aan SamMobile, we weten dat Samsung momenteel een Galaxy-apparaat met de modelaanduiding SM-G990B aansluit, internetspeculatie heeft dit gekoppeld aan de Galaxy S21 FE.

Ervan uitgaande dat dit modelnummer de S21 FE is, weten we dat het geschikt is voor 5G, Android 11 draait en een keuze heeft uit 128 GB of 256 GB aan opslagruimte. De telefoon is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren: wit, grijs / zilver, roze en violet.

Natuurlijk zou het op sommige gebieden ook de S21 kunnen verbeteren. De S20 FE had een grotere batterij dan de standaard S20, ondanks dat dit het startpunt van het assortiment was. Dus hopelijk voegt de S21 FE enkele functies toe waarvan we dachten dat de S21 een beetje ontbrak.

Samsung Galaxy S21 FE: wat we willen zienSamsung Galaxy S21 FE Releasedatum, Prijs, Specificaties

De Samsung Galaxy S20 FE heeft een paar subtiele verbeteringen aangebracht ten opzichte van de Galaxy S20, we hopen dat de Galaxy S21 FE dit voorbeeld volgt. (Afbeelding tegoed: Samsung)

Geen plastic meer: Hoewel de plastic achterkant van de Galaxy S20 FE verre van slecht was, hadden we liever een achterkant van glas of metaal voor de telefoon; dat lukt immers alle andere handsets in dezelfde prijsklasse als de Google Pixel 5. Dit is een gebied waarvan we niet verwachten dat de S21 FE het repareert, maar we kunnen dromen.

Betere koeling: De Galaxy S21-reeks wordt heet – mogelijk te heet. Sommige gebruikers klagen al dat hun handset onaangenaam warm wordt, vooral bij het spelen van grafisch intensieve games. We zouden graag zien dat de S21 FE het wat koeler houdt.

Sneller opladen: Samsung bood oorspronkelijk een 45W-opladeroptie aan op de Galaxy S20 Ultra, maar liep dat terug op de S21-reeks, die maximaal 25W bedraagt. Een recent lek wijst erop dat Samsung een oplader van 65 W heeft geproduceerd en we zouden graag zien dat de S21 FE het eerste apparaat is dat het accessoire ondersteunt, zelfs als je het apart moet kopen.

Meer batterijduur: We hoeven misschien niet sneller op te laden als de Galaxy S21 FE de ietwat teleurstellende batterij van de Galaxy S21 kan verbeteren. In onze batterijtest duurde de standaard S21 9 uur en 53 minuten, en daalde tot slechts 6 uur en 31 minuten met de adaptieve verversingssnelheid ingeschakeld. De S20 FE verbeterde de batterij van zijn voorganger, we hopen dat de S21 FE hetzelfde doet.

Geen enkel 4G-model: Het is 2021 dat het tijd is om 4G-apparaten in deze categorie te schrappen. Het Galaxy S20 FE 4G-model is helemaal niet uitgebracht in de VS, en we verwachten dat de Galaxy S21 FE waarschijnlijk nog een stap verder gaat en een 4G-model volledig zal negeren. We weten uit de lekken dat de telefoon klaar zal zijn voor 5G, dus dit lijkt geen bijzonder bizar verzoek.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button