Dieet

Recept voor kaneel kruidwater!

Recept voor kaneel kruidwater! Wordt het verzwakt door kruidnagel in water te gooien?

Wanneer je het 7 dagen aanbrengt, kun je het gemakkelijker maken om af te vallen door de kruidnagelwaterkuur voor te bereiden met een mengsel van heilzame kruiden, waardoor je metabolisme ongelooflijk versnelt. Wat is een dieet met kruidnagelwater? Hoe maak je kruidnagelwater? Wat is het recept voor kaneel- en kruidnagelthee? Verzwakt kruidnagelwater? Wat zijn de voordelen van kruidnagelwater? Hier is de remedie voor gewichtsverlies met kruidnagelwater …

Hoewel kruidnagel, een krachtige antiseptische bron, algemeen bekend staat om zijn slechte geur in de mond, heeft het ook functies zoals het reinigen van bacteriën en gifstoffen in het lichaam. Deze plant, die zeer gunstig is voor de gezondheid, heeft ook een diuretische eigenschap, waardoor de stofwisseling twee keer zo snel werkt, waardoor hij gemakkelijker verzwakt. Kruidnagel, die een aromatische structuur hebben in desserts of dranken wanneer we uit eten gaan, zijn erg goed in het verlichten van pijn, versnellen van de bloedstroom en indigestieproblemen bij mensen met gebitsproblemen. We hebben het kruidnagelwaterdieet samengesteld, waarbij vrouwen die last hebben van hun overgewicht een fit lichaam kunnen krijgen met regelmatig kruidnagelwater. Het kruidnagelwaterdieet maken …

IS KANNEEL WATER ZWAK? VOORDELEN VAN KANNEEL WATER

Recept voor kaneel kruidwater!

Het water met kruidnagel, waarmee je in 1 week 3 kilo verliest, vergemakkelijkt het afslankproces in de voeding en helpt je gezondheid te beschermen. Wanneer u kruidnagel met water consumeert, dat gemakkelijk kan worden geconsumeerd met zijn geur, en zelfs direct kan worden gekauwd, heeft het voordelen zoals het verlichten van misselijkheid, het bestrijden van ziektekiemen in het lichaam en het voorkomen van vergeetachtigheid. Effectief gewichtsverlies kan worden bereikt met het waterdieet met kruidnagel, dat u kunt smelten als een kaars met gezonde en natuurlijke formules.

Als u het overtollige vet in het lichaam een ​​voor een wilt laten smelten, kunt u een succesvol dieet volgen met gewoon kruidnagelwater.

VOORDELEN VAN KANNEEL:

– Als het alleen wordt ingenomen, versterkt het het tandvlees en helpt het de mond- en tandgezondheid te beschermen wanneer het met water wordt ingenomen.

– Het helpt stress te verlichten en heeft ontspannende eigenschappen.

– Het is perfect om een ​​slechte adem te voorkomen.

– Het is een natuurlijk middel tegen keelinfecties omdat het microben bestrijdt.

– Het voorkomt gasvorming en verwijdert zwelling.

– Het helpt om enzymen van het spijsverteringsstelsel te produceren.

HOE WORDT KANNEEL WATER GEMAAKT? KANNEEL WATER RECEPT:

Recept voor kaneel kruidwater!

MATERIALEN

1 kaneelstokje

1 eetlepel kruidnagel

1 eetlepel gemberwortel

2 glazen drinkwater

GEWICHTING KANNEELWATER:

Doe de gemberwortel en het kaneelstokje in de theepot. Voeg vervolgens 2 glazen drinkwater toe en laat het brouwen. Consumeer dit gebrouwen mengsel 30 minuten voor uw ochtend- en avondmaaltijden.

Terwijl u de kruidnagelwaterkuur consumeert, die de stofwisseling stimuleert en u geen honger geeft, moet u ook wegblijven van schadelijke eetgewoonten.

GEKANTEERDE KANNEEL THEE DIE 4 KILO IN 1 WEEK GEWICHT

Recept voor kaneel kruidwater!

De bereiding van kaneelkruidsthee, die in 7 dagen 4 kilo kan afvallen voor wie snel wil afvallen, is als volgt:

MATERIALEN:

1 eetlepel kruidnagel
1 kaneelstokje
1 eetlepel gemberwortel
3 glazen water

FABRICATIE:

Na het goed koken van de bovengenoemde ingrediënten, laat je ze brouwen. Je kunt het metabolisme versnellen met kaneelkruidenthee, die je ’s ochtends en’ s avonds een half uur voor een maaltijd drinkt, twee keer per dag.

KANNEEL WATER RECEPT! ALS JE KANNEEL IN HET WATER WERPT …

Recept voor kaneel kruidwater!

MATERIALEN:

5 kruidnagels

1 theelepel kaneel

1 liter zijn

FABRICATIE:

Kook het water en voeg de kruidnagel en kaneel toe. Bewaar het 15 minuten en consumeer het gedurende de dag.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button