Goede ideeën

Psoriasis en Enkele Interessante Toepassingen

Misschien heeft u wel eens gehoord van deze plant, die voorkomt in “mannelijke” of “vrouwelijke” vormen. Deze plant zou ongebruikelijke effecten hebben. Leer door het lezen van dit artikel psoriasis, de krachten en gebruiken van dit kruid genaamd “magie” !

Psoriasis en zijn kenmerken

Psoriasis is een plant met langdurige, aromatische, geelgroene bladeren en kleine bloemen . Het leeft in droge gebieden en past zich zeer goed aan het mediterrane klimaat aan. Het wordt in veel huizen en tuinen gevonden vanwege het sterke aroma en het effect van het verwijderen van insecten uit gewassen .

Tal van oude beschavingen gebruikten psoriasis; sommigen beschouwden zijn krachten zelfs als heilig. De Romeinen hebben deze plant grootgebracht en met zich meegenomen tijdens een bezoek aan de gevangenen; omdat geloofde dat deze plant de ogen deed knallen.

De Chinezen gebruikten psoriasis om negatieve gedachten en wensen te neutraliseren. Volgens de geruchten van de Keltische tovenaars biedt parelmoer bescherming tegen magie en kan het ook worden gebruikt voor genezingsdoeleinden.

Psoriasis werd ooit door joden, Egyptenaren en Caledoniërs als heilig beschouwd; dit kruid werd zelfs beschouwd als een geschenk van de goden.

In het vroege Amerika werd psoriasis gebruikt om spreuken uit te spreken door sommige inheemse stammen , en ze dachten dat als ze wat psoriasis gaven aan de geliefden onder het maanlicht, ze de harten van hun geliefden voor altijd zouden winnen.

 

Psoriasis en Enkele Interessante Toepassingen

Tijd en hoe cultiveren?

Tegenwoordig wordt de psoriasisplant als zeer krachtig beschouwd, zowel medisch als spiritueel spiritueel . Als u dit gras loskoppelt van de tuin van iemand anders, moet u ervoor zorgen dat de persoon het gebruikt; omdat men gelooft dat het de energie van zijn eigenaar in zijn bladeren en wortels draagt.

Volgens de overtuiging dat hij er baat bij heeft als hij wordt gekweekt, wordt gezegd dat je in sommige gevallen geen psoriasis moet planten . We kunnen deze situaties als volgt illustreren:

 • Als je je depressief, gestrest of geïrriteerd voelt, moet je deze plant nooit planten.
 • Vrouwen moeten deze plant niet planten tijdens hun menstruatie.
 • Als je ernaar kijkt zonder te geloven in de speciale krachten of de eigenschappen van de plant, zie je geen enkel effect.
 • Neem de tijd om voor psoriasis te zorgen; maar overdrijf het niet. De plant heeft een redelijke hoeveelheid water en zonlicht nodig.

Er zijn twee soorten psoriasis: Mannelijk, breedbladig en klein bladachtig vrouwelijk. Plaats je mannelijke plant aan de linkerkant van je tuin en je vrouwelijke plant aan de rechterkant van je tuin.

Kweek geen psoriasis op een plaats waar katten algemeen verkrijgbaar zijn. Psoriasis houdt ook kikkers weg van je tuin. Als je merkt dat je plant begint te vervagen, raak dan niet in paniek en probeer de plant te redden. Dit is een duidelijke indicatie dat de plant slechte energie absorbeert en geluk aan je omgeving overlaat.

Psoriasis en Enkele Interessante Toepassingen

Wat zijn de medicinale eigenschappen van psoriasis?

Dit kruid wordt al eeuwen in de traditionele geneeskunde gebruikt. Sommige helende eigenschappen van psoriasis kunnen als volgt worden vermeld:

 • Het versterkt de bloedvaten, beschermt de capillaire wanden, vermindert spataderen, oedeem en andere circulatieproblemen, voorkomt interne bloedingen.
 • Het helpt de spijsvertering door maagpijn en brandend maagzuur te voorkomen, vermindert gas- en niet-spijsverteringsproblemen, bevordert de leverfunctie. Je kunt dit kruid consumeren als je te veel eet.
 • Heeft een krampstillend effect; voorkomt algemene krampen, diarree en maagkrampen.
 • Het helpt de menstruatie gezonder over te gaan door de bloedtoevoer naar de baarmoeder te vergroten. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap; het kan een miskraam veroorzaken.
 • Dankzij de kalmerende eigenschappen; kan worden gebruikt in situaties van stress, angst, spanning en slapeloosheid.
 • Het verlicht pijn veroorzaakt door shock en overbelasting. Het kan worden gebruikt om ontstekingen veroorzaakt door reuma en artritis te verminderen.
 • Omdat het vetzuren bevordert die vrijkomen uit weefsels; is ook effectief bij het verliezen van gewicht en het verminderen van vochtretentie.

Psoriasis kan giftig zijn wanneer het met hoge snelheid wordt geconsumeerd ; is bijzonder schadelijk als de olie van de plant dronken is. Je kunt een thee bereiden door maximaal 12 psoriasisblaadjes toe te voegen aan één liter water. Kook dit mengsel en laat het 10 minuten rusten, zeef en drink niet meer dan twee kopjes per dag.

Wat zijn de spirituele eigenschappen van psoriasis?

Als je goede energie naar je huis of werkplek wilt verspreiden, kun je deze plant gebruiken.

 • Beschermt: Het meest bekende kenmerk van psoriasis is dat het een beschermd gebied creëert rond de persoon die het heeft grootgebracht.
 • Trekt positieve energie aan : De plant betekent soms de juiste persoon in liefde, werk of gezin; het laat het ons leven binnenkomen.
 • Het is curatief: Zoals we hierboven hebben uitgelegd, kan het worden gebruikt bij de behandeling van vele ziekten en kwalen.
 • Houdt negativiteit op afstand: Als u in een omgeving met veel negatieve energie of intens emotioneel gewicht leeft, kunt u psoriasis in uw huis laten groeien om het op te nemen.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button