Dieet

Pastasalade aankomen?

Pastasalade aankomen? Dieet pastasalade recept! Calorieën in pasta met yoghurt

Pastasalade, dat een heerlijke smaak achterlaat als het met thee wordt geconsumeerd, is een van de voedingsmiddelen die niet gemakkelijk op te geven is. Pastasalade, die over het algemeen tijdens snacks wordt geconsumeerd, is een ideaal menu voor gasten omdat het gemakkelijk kan worden bereid. Maakt pastasalade gewicht? Bederft pastasalade het dieet? Zorgt pasta met yoghurt ervoor dat u aankomt? Hoeveel calorieën in pasta met yoghurt? Recept voor pastasalade met weinig calorieën …

In termen van praktisch en lekker, wordt pastasalade, die over het algemeen wordt bereid om aan gasten te serveren, een onmisbaar voedsel, vooral in de gouden dagen. Pastasalade, die gemaakt kan worden met verschillende recepten, is een snack die bijna iedereen graag eet, ook kinderen. Het eerste dat in je opkomt, is of het zal aankomen of niet, want deze pastasalades bevatten een grote hoeveelheid pasta, wat heerlijk en heerlijk is. Hoewel pastasoorten met een hoge koolhydraatwaarde geen erg geschikte voedingsbron zijn voor de voeding, kun je een gezonde en caloriearme pastasalade maken die geschikt is voor de voeding. U hoeft uw liefde voor pasta niet te beëindigen met ons dieetvrije pastasalade-recept. Hier is een eenvoudig en praktisch recept voor pastasalade met dieet …

MAAKT PASTA MET YOGHURT GEWICHT? PASTA CALORIE MET YOGHURT

Pastasalade aankomen?

Het zal geschikter zijn voor uw dieet om pasta te consumeren met gezonde yoghurts die u thuis op biologische wijze kunt maken in plaats van kant-en-klare yoghurt. Ongeacht het type en de snit pasta die wordt geconsumeerd, het toevoegen van wat natuurlijke yoghurt zal helpen om snel af te vallen door de spijsvertering te activeren. Op deze manier smelt je gemakkelijk de calorieën die je uit de pasta haalt.

Slechts één middelgrote portie yoghurtpasta Terwijl 129 calorieën Calorieën in een kleine portie pasta met yoghurt Het gaat naar het nummer 105.

HOE MAAKT U DIEET PASTA SALADE? EASY PASTA SALADE RECEPT

Pastasalade aankomen?

MATERIALEN:

250 gram pasta
– Een half glas lichte yoghurt
Halve eetlepels mayonaise
-3 ingelegde augurken
1 kleine wortel
Een kleine hoeveelheid rode kool
-3 takjes peterselie
-3 takjes dille
-Half theelepel olijfolie
Een kleine hoeveelheid zout en kruiden

FABRICATIE:

Voeg zout en olijfolie toe aan het water dat je tijdens het koken in een bepaalde hoeveelheid kookt. Voeg vervolgens de pasta toe en kook tot alles gaar is. Nadat het gaar is, laat u het water goed uitlekken en laat u het een keer onder koud water lopen. Voeg mayonaise, zout en yoghurt toe en snijd de rode kool en dille-peterselie fijn. Voeg na het toevoegen van de augurkjes de wortelen in geraspte vorm toe en meng goed.

Eet smakelijk…

MAAKT 1 PORTIE PASTASALADE GEWICHT?

Gewichtscontrole kan worden bereikt wanneer pastasalade, wat overeenkomt met 283 kcal, 1 portie per dag of elke 2-3 dagen wordt geconsumeerd. Zoals bij elke maaltijd, kan het verliezen van de hoeveelheid dingen die we leuk vinden echter leiden tot gewichtstoename. Daarom zou minder en af ​​en toe de beste aanpak zijn.

1 kom paarse pastasalade Het is 251 calorieën.

Pastasalade aankomen?

1 kom pastasalade met kip Het is 391 calorieën.

Pastasalade aankomen?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button