Goede ideeënGezondheid en Fitness

Pads en Tampons Belastend en Gevaarlijk

Wist je dat een vrouw gedurende haar hele leven ongeveer 12.000 tampons of pads gebruikt? Overweegt hoe lastig de gewassen pads, moderne maandverband en tampons zijn geweest een grote ontdekking.

Veel comfortabelere tampons werden ontdekt na de pads, maar sommige vrouwen weigeren nog steeds om tampons te gebruiken.

Het is uiterst belangrijk om de effecten van dergelijke belangrijke producten op de gezondheid te kennen.

Zijn pads en tampons veilig voor onze gezondheid?

Pads en Tampons Belastend en Gevaarlijk

Maandverband en tampons kunnen zeer ernstige ernstige irritatie veroorzaken . In de afgelopen paar jaar hebben fabrikanten deze producten verder ontwikkeld door geurbehoud toe te voegen, waaronder parfums en stoffen die slechte geuren kunnen elimineren. Sommige bevatten zelfs een gel die de vloeistof stolt en lekkage voorkomt.

Ook bevatten buffers chemicaliën en u moet onthouden dat deze twee producten zijn gemaakt van hout afkomstig van cellulose. Vanwege de grondstof is de natuurlijke kleur niet wit en daarom worden ze behandeld met chloor om ze eruit te laten zien als katoen wit .

Wanneer al deze componenten samenkomen, veroorzaakt allergische reacties en ernstige irritaties in dit gevoelige gebied. Bovendien veroorzaken tampons vaginale droogheid en menstruatiebloed dat enkele uren in cellulose achterblijft, effent de weg voor infectie.

Dus wat moet je gebruiken?

In een ideale situatie Het is noodzakelijk om producten van 100% katoen en zonder parfums te gebruiken. Maar het is uiterst moeilijk om dergelijke producten te vinden. Omdat organische buffers en pads niet te veel worden verhandeld. Een andere methode om dit probleem op te lossen is organische, hygiënische en redelijk geprijsde menstruatiecontainers.

Wat is de menstruatiecup?

Pads en Tampons Belastend en Gevaarlijk

Menstruatiecontainers zijn sinds 1930 onlangs vernieuwd en kwamen weer terug op de agenda. De container die perfect in de vagina past, is zeer comfortabel. Het is ook zeer betrouwbaar omdat het zelfs geen druppel vloeistof laat ontsnappen. Je kunt hetzelfde product 12 uur gebruiken en toch veroorzaakt het geen allergische reactie, dus het is perfect voor de gevoelige huid.

De menstruatiecup wordt gebruikt door deze in de vagina te plaatsen. Ook mensen die het hebben gebruikt zeggen dat het product zeer comfortabel is en dat ze nooit door een ander product zullen worden vervangen.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button