Goede ideeën

Paardenstaart Afslank- en Mineraliserende Plant

Paardenstaart is een geneeskrachtig kruid dat veel gezondheidsvoordelen heeft, zoals het helpen bij oedeem . Daarom is het een aanvulling op afslankdieet gemaakt door mensen die zich vaak een opgeblazen gevoel voelen. Het is ook een perfecte oplossing voor de verzorging van uw huid, nagels en haar.

Nu vertel je alle functies van paardestaart , een afslank- en mineraliserende plant. We zullen ook praten over hoe te consumeren en waar de voordelen van te vinden zijn om er het maximale uit te halen. Misschien kun je het zelfs heel dicht bij je huis vinden!

Kenmerken

Paardenstaart Afslank- en Mineraliserende Plant

Laten we eens kijken wat de belangrijkste kenmerken zijn van paardenstaart:

  • Urine Extractor: , gif in de inhoud van urine en dankzij saponinen helpt het overtollig vocht in het lichaam te verwijderen en is het de beroemdste medicinale plant ooit. Het kan de urinesnelheid tot 30% verhogen. Dus deze plant; oedeem, gewrichtsontsteking , jicht , nierstenen, urineweginfectie, enz. wij adviseren.
  • Attenuator: Dit kruid helpt je af te vallen dankzij de diuretische functie. Maar houd er rekening mee; U wordt gered van overtollige vloeistoffen, niet van uw oliën.
  • Zuiverend: dankzij het vermogen om overtollige vloeistoffen te verwijderen en te zuiveren van gifstoffen, andere planten zoals distel, brandnetel, paardenbloem, enz. Wanneer het wordt gemengd met, helpt het uw lichaam te zuiveren van giftige stoffen. Je kunt jezelf meerdere keren per jaar, in de lente en de herfst, een zuiverende cyclus geven door deze kruidenthee elke dag te drinken.
  • Mineralizer: is een zeer sterke mineraliserende plant met verschillende en hoge hoeveelheden mineralen in zijn inhoud. Het is ideaal voor het voeden van uw botten en het voorkomen van botzwakte die resulteert in osteoporose of tandbederf. Het helpt ook om botschade te genezen en is een redder in situaties zoals extreme vermoeidheid, stress, herstelperiode, bloedarmoede.
  • Nuttig voor uw huid en nagels: Het hoge gehalte aan silicium dat helpt bij de productie van collageen voedt je huid en je nagels diepgaand . Met zijn zuiverende functie kunt u uw nagels en huid uit de buurt houden van gifstoffen, bacteriën en schimmel . Paardenstaart helpt dus vlekken, eczeem en rimpelvorming te voorkomen en kan zelfs striae verminderen.
  • Versterkt je haar: de siliconen in is ook gunstig voor de gezondheid van je haar. Versnelt de haargroei en versterkt de haarstrengen. Het voorkomt ook whitening, haaruitval en roosvorming.
  • Vernieuwt en geneest: is een krachtige celregenerator en versnelt de genezing van littekens en littekens op de huid.
  • Stopt bloeden: paardestaart kan bloeden stoppen of zelfs genezen dankzij de adstringerende eigenschap. We raden aan het te gebruiken voor verwondingen die bloedverlies, neusbloedingen , huidzweren en overmatige menstruatiebloedingen veroorzaken.
  • Verhoogt de elasticiteit van spiervezels: is zeer nuttig voor degenen die vaak intensieve oefeningen doen of last hebben van vezelpijn.
Hoe gebruiken?

Het meest gebruikelijke gebruik is om de plant te koken na vijf minuten koken van de plant en wachten tot deze vijf minuten brouwt. U zult het specifiek gebruiken voor de behandeling van een ziekte; We raden aan dat u gedurende anderhalve maand drie glazen per dag drinkt en daarna een paar weken pauze neemt. U kunt deze behandeling het hele jaar door herhalen. U kunt ook de siroop of de essentie ervan gebruiken

Paardenstaart Afslank- en Mineraliserende Plant

. In dit geval moet u de instructies van de fabrikant of de arts volgen.

Je kunt dit kruid ook gebruiken als mondwater (voor pijnlijke en tandvleespijn of zweren in de mond). Omdat het een ontstekingsremmer is ; vaginale infectie, aambeien (ook bloeden), herpes , eczeem, glaucoom, enz. Het is ook handig en kan extern worden gebruikt.

Waar kan ik het vinden?

Omdat het een veel voorkomende plant is; Je kunt het krijgen van transfers, dieet winkels of sommige supermarkten. Afhankelijk van de intensiteit of voorkeur van de behandeling die u wilt toepassen, kunt u de essentie of pil kopen of het kruid nemen en brouwen. In dergelijke gevallen raden we aan een therapeut of arts te raadplegen.

Schrijf deze plant in zijn meest natuurlijke vorm ; We willen ook dat je weet dat je het kunt vinden in vochtige gebieden , zoals rivieren, meren, moerassen en vooral modderige plaatsen. De bladeren moeten in trossen worden gedroogd, maar het meest voorkomende deel is de stengel.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button