Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Nicola Roberts Haarstijlen | Plezier.net
HaarHaar en VerzorgingHaarschoonheid

Nicola Roberts Haarstijlen

Het prachtige kapsel zit charmant om het gezicht te verbeteren met grote tonkrullen om het kapsel veel beweging en vorm te geven. De zachte golven door de voorkant en de zijkanten kunnen de grote veerkracht en beweging mogelijk maken die wordt geassocieerd met de lange, sexy en zachte golven om de eenvoudige maar mooie kapselvorm en charme te brengen.

Nicola Roberts Haarstijlen
De blonde manen in verwarde golven kunnen je in staat stellen vele bochten te slaan. Het zachte korte krullende kapsel is een zeer gemakkelijke taak om opnieuw te creëren met hete rollen of misschien een krultang. De korte krullende stijl biedt de grootste soft touch. Het fantastische kapsel is de ideale keuze voor vrouwen met dun haar, omdat de veerkrachtige krul veel volume en vorm kan toevoegen.

Geschiktheid Gezichtsvorm : Ovaal, Langwerpig, Vierkant en Diamant

Geschiktheid Haardichtheid: Gemiddeld / dik

gebruik diffuser op vochtig haar om elke natuurlijke golf te activeren. Krul vervolgens willekeurige secties met een grootgerageld krultang.

Creëer full-head krullen. sectie voor sectie. Laat de exacte afstand over het oorniveau achter om de hele stijl echt charmanter en sierlijker te maken. Tot slot, eenvoudig schudden en spuiten door middel van een licht vasthoudende haarlak om de subtiele golven veerkrachtig en volumineus te houden.

Hoe je haar kunt krijgen zoals Nicola Roberts

Stap 1. Knijp wat stylingmousse in je handpalm en verdeel gelijkmatig over vochtig haar. De mousse kan ervoor zorgen dat hij beter blijft zitten en stylen.

Stap 2. Blaas het haar droog met je vingers als een hulpje. Gebruik de föhn op de lage snelheidsherberg om wat vocht binnen te houden.

Stap 3. Breng een beetje gel-wax aan op uw vingertoppen, waarna u de haarpunten lichtjes knijpt .

Stap 4. Breng een beetje gladmakende glans aan en wrijf het vervolgens over de middellange en haaruiteinden. Probeer niets aan je haarwortels toe te voegen of te veel, omdat gladmakende glans het kan verzwaren en het vettig kan maken.

Stap 5. Breng een beetje haarlak aan om het in stijl te houden.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button