Reizen

Moscow Travel Guide: Four Mighty Daily Travel Routes

Moskova verwelkomt jaarlijks miljoenen bezoekers. Hoewel deze fascinerende hoofdstad van Rusland een schoonheid heeft die indruk zal maken op iedereen, zal het een groot gemis zijn om het stadscentrum een ​​paar dagen niet te verlaten en de schoonheid eromheen te ontdekken. Of u nu met de auto komt of met het openbaar vervoer, u kunt de stad verlaten en buitengewone musea, middeleeuwse kastelen, 19e-eeuwse pastorale architectuur ontdekken en verblijven in kleine schuilplaatsen waar artistieke smaken opvallen.

Tula ve yasnaya polya

De thuisbasis van een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Rusland Tula stad biedt haar bezoekers een heerlijk dagje uit. De stad is gesticht in de laatste helft van de 14e eeuw. De meest bezochte structuur in de stad, het kasteel van rode baksteen of zoals het in de lokale taal wordt genoemd Tula Kremlin, Het werd in de 16e eeuw gebouwd om het Russische land te beschermen tegen Tataarse aanvallen. U kunt door de muren van het onlangs gerestaureerde kasteel slenteren of in een van de kleine musea binnen. Pryanik Je proeft lokale lekkernijen zoals (een soort peperkoek) en samovar-thee. Ook net buiten de kasteelmuren, Wowhaus ontworpen door het architectenbureau. Kazanskaya-pier ”Je kunt er prachtige foto’s in maken.

Moscow Travel Guide: Four Mighty Daily Travel Routes

De stad Tula biedt haar bezoekers veel verschillende bezienswaardigheden. Het beroemde microfoonmerk benoemen en vele creatieve productievelden samenbrengen Octaaf een van hen. Hier kunt u musea en tentoonstellingen van hedendaagse kunst bekijken waar de onderdelen van de machines worden tentoongesteld; U kunt de herenhuizen uit de 18e en 19e eeuw bezoeken; Kazimir Malevich en Wassily Kandinsky U kunt een bezoek brengen aan het Museum voor Schone Kunsten, waar de werken van vooraanstaande Russische schilders worden tentoongesteld.

Een beetje buiten de stad, de beroemde Russische schrijver Lev Tolstoj “Onbereikbaar eeuwig item” het huis dat hij riep Yasnaya polyana bevindt zich. In het huis van de auteur, dat vandaag als museum wordt bewaard, lijkt de hele tijd en sfeer in 1910 bevroren. Oorlog en vrede, Anna Karanina Vergeet niet van tevoren te reserveren om dit beroemde huis te bezoeken waar dergelijke werken zijn geschreven.

Vervoer: U kunt Tula vanaf het treinstation Moskou Kursk met de hogesnelheidstrein in minder dan twee uur bereiken. Een taxirit van een half uur vanuit het stadscentrum van Tula wacht op u om Yasnaya Polyana te bezoeken.

Tarusa en Polenovo

De aandacht trekken van Russische intellectuelen uit alle periodes TarusaWerd in de 13e eeuw gesticht als een verdedigingsfort aan de oevers van de rivier de Oka. In het begin van de 20e eeuw werd het een plek waar Moskovieten de stad ontvluchtten en een wandeling maakten. Kathedraal pleinDe stad verspreid over de stad staat bekend om zijn kunstgalerijen. Russische schilder Edward SteinbergU wilt de beeldcollecties van.

Aan de andere kant een van de belangrijkste Russische dichters van de 20e eeuw Marina Tsvetaevawoonde in Tsvetaev EviU zult ook willen zien. Jezelf TsjechovJe maakt een unieke wandeling door de straten van de 19e-eeuwse stad door een van de personages in de spellen te vervangen. TarusaHet oudste bouwwerk dateert uit de 17e eeuw. Opstanding (Kerk van de opstandingVergeet ook niet te bezoeken.

Moscow Travel Guide: Four Mighty Daily Travel Routes

Polenovo HuismuseumBevindt zich aan de overkant van de rivier de Oka. Schilder beroemd om zijn landschappen Vasily Polenov Tegen het einde van de 19e eeuw vestigde hij zich hier met zijn gezin en bouwde een huis. Dezelfde tijd Bekhovo in Holy Trinity Church persoonlijk Polenov Ontworpen door. Huismuseum Polenovo wordt al jaren beschermd en beheerd door de kleinkinderen van de kunstenaar. Hier kunt u bladeren door de schilderijen en werken van de kunstenaar zelf, zijn vrienden en familieleden.

Vervoer: Vanaf treinstation Moskou Kursk Serpoechov ‘U kunt een bereiken met de snelle trein. Vanaf hier TarusaHet is zowel met de taxi als met de bus te bereiken. Polenovo Huis ”Om te bezoeken, kunt u tijdens het zomerseizoen de rivier oversteken per speedboot; in de winter Serpoechovom terug te keren naar en de trein te nemen in de richting van Moskou-Tula, Tarusskaya Je moet uitstappen op het station. Vanaf hier met de taxi Polenovo Het is mogelijk te bereiken.

Rostov – Veliky

Gouden ring ‘geaccepteerd als de parel van Rostov-Veliky Hoewel het niet precies zeker is wanneer de stad werd gesticht, wordt aangenomen dat deze in het begin van de 9e eeuw is gesticht. Nero-meer De stad Rostov, gebouwd aan de kust, had een belangrijke plaats in de Russische geschiedenis, maar verwelkomt tegenwoordig bezoekers als een relatief kleine stad. zuiden Rostov aan de Don Om de stad niet met de naam te verwarren, is het zo “groot” middelen “VelikyHet bijvoeglijk naamwoord ”is toegevoegd.

Moscow Travel Guide: Four Mighty Daily Travel Routes

Het meest opvallende bouwwerk van de stad is het Kremlin-gebouw, dat eruitziet als een prachtig kasteel. Hoewel de muren zijn gebouwd voor decoratieve doeleinden, lijkt de structuur op een compleet kasteel. Gebouwd door lokale beheerders in de tweede helft van de 17e eeuw, verwelkomt het gebouw vandaag bezoekers als een museum waar veel iconen en religieuze artefacten, evenals lokale kunstwerken en emailminiaturen worden getoond.

Gebouwd in barokstijl in Moskou tijdens het toeren door de stad Odigitria-kerkgelegen net onder de muren van het Kremlin. Kathedraal van de Hemelvaart (Hemelvaart van de Maagd Maria)Vergeet niet te bezoeken. Europa’s grootste klok in de klokkentoren van de kathedraal Sysoy Er zijn in totaal 15 klokken, inclusief Terwijl u ontspant in de cafés en restaurants buiten de muren van het Kremlin, kunt u traditionele Russische gerechten proeven. Gelegen op 15 minuten lopen van de muren van het Kremlin Spaso-Yakovlevsky (St. Jacob) Kerk Het is een van de plaatsen die u moet bezoeken. De hoge stenen muren en torens van de kerk, die werd gebouwd in de turbulente jaren van de 14e eeuw, bieden een prachtig uitzicht.

Vervoer: Vanaf het station Moskou Yaroslavl Yaroslavl Na ongeveer twee en een half uur stapt u op de trein die de richting op gaat Rostov-VelikyJij kan bereiken.

Kolomna

Misschien wel de kleinste stad in de regio Moskou Kolomnais een mooie stad vol kleine kerken en 19e eeuwse herenhuizen. Beroemde architecten uit de 18e eeuw Matvey Kazakov Het herbergt veel constructies die zijn ontworpen door. Daarnaast heeft de stad een goed bewaard gebleven 16e-eeuws Kremlin en twee kloosters binnen de muren van het Kremlin.

Moscow Travel Guide: Four Mighty Daily Travel Routes

Ook schrijver en dissident in de stad Venedikt Yerofeyevvaak bezocht door Artkommunalka Er is een appartement vernoemd dat is omgebouwd tot museum. In dit interessante museum kun je sporen zien van het leven in een gemeenschappelijke flat in het Sovjettijdperk. Je hebt ook de mogelijkheid om hedendaagse kunstwerken in het museum te bekijken. Als u niet geïnteresseerd bent in kunst, kunt u uw reis voortzetten door lokale lekkernijen te proeven. Vooral een marshmallow-achtig snoepje “Pil” en een soort brood “Kalach” Er zijn ook twee kleine proeverijmusea in de stad.

Vervoer: Minder dan twee uur met de trein vanaf het treinstation Moskou Kazan Kolomna’ya beschikbaar voor jou.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button