Damesmode

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Laten we het hebben over schoonheidstricks, tips en ideeën. In de post van vandaag gaan we mijn favoriete piercingideeën bekijken en zien hoe je het geweldig op je ziet lijken. De klassieke plaats om te piercen is het oor. In de modewereld van vandaag kun je overal waar je wilt piercen, van begin tot eind. Met andere woorden, je kunt jezelf uitdrukken zoals je wilt. Tegenwoordig ben je vrij om alles te doen wat je wilt. Het andere is om een ​​slimme beslissing te nemen en te beslissen of je dit echt nodig hebt, maar het hangt allemaal af van je individualiteit en persoonlijke keuze. Hoe dan ook, ik ben hier niet om een ​​moraal voor je te lezen. We zullen coole manieren zien om jezelf uit te drukken door het piercen te doen. Dus, als je denkt dat het een kunst is en je wilt het uitproberen, dan ben je meer dan welkom om verder te lezen.

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

In de post van vandaag laat ik je prachtige delen van het lichaam zien waarop je de piercing kunt doen. De eerste koele plaats is het oor. Hoe zit het met het maken van meerdere piercings? De beste plek voor het maken van meerdere oorpiercing is een van de oorlellen en het kraakbeen. Je kunt een paar spaties maken of zoveel spaties maken als je wilt, dus je kunt verschillende noppenontwerpen proberen. De volgende plaats is de navel. De navel piercing is een zeer individuele zaak, want ik hoor veel dames die zeggen dat dit echt pijnlijk is en verdere problemen kan hebben met genezing. Je kunt sieraden in studded of drop-stijl op je navel dragen.

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Als je een gekke meid bent, raad ik aan om tongpiercing te proberen. Deze is bedoeld voor dappere meisjes, omdat je je tijdens de eerste twee weken ongemakkelijk voelt om te eten en te praten nadat je zo’n soort piercing hebt gemaakt. De laatste prikplaats die ik wilde noemen, is de neus. Het kan je er cool laten uitzien of je er goedkoop uit laten zien. Natuurlijk, de klassieke look is een kleine stud aan de ene kant, andere stijlen zijn gemaakt voor zelfverzekerde dames die niet bang zijn om nieuwe dingen te dragen. Het laatste maar niet de minste ding is om te onthouden dat je piercing gedaan is door professionals.

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

Mijn Favoriete Jaar Piercingsideeën

 

 

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button