Dieet

Mengsel van groene thee en mineraalwater, dat gemakkelijk verzwakt

Wanneer u groene thee, die de vetverbranding bevordert door de stofwisseling te versnellen, consumeert met citroen en mineraalwater, kunt u het gemakkelijk maken om op een korte en natuurlijke manier af te vallen. Het praktische detox-recept waarmee je afvalt met de combinatie van het geweldige trio is in het nieuws. Hoe maak je groene thee detox? Hoe maak je groene thee, mineraalwater en citroen om af te vallen? Het maken van de beroemde groene thee met citroen en mineraalwater in het dieet.

Groene thee, een van de populaire dieettheeën die naar voren komt bij gewichtsverlies, is zeer succesvol in het laten zien van het gewichtsverlieseffect wanneer het regelmatig wordt aangebracht. Terwijl groene thee, die regelmatig wordt geconsumeerd door aandacht te besteden aan voeding, gewichtsverlies in korte tijd vergemakkelijkt, kunt u het gewichtsverlieseffect verdubbelen door het te consumeren met citroen en mineraalwater. Wanneer u een mengsel van groene thee, citroen en mineraalwater aanbrengt, merkt u misschien dat u in korte tijd afvalt, maar bij een onregelmatig dieet kunt u overgewicht veroorzaken. Onder de methoden die veel mensen die willen afvallen hebben geprobeerd en positieve resultaten hebben behaald, zijn er regionale afslankoefeningen voor vetverbranding, terwijl het aantal mensen dat probeert het gewicht onder controle te houden door een gezond dieetprogramma te maken, vrij hoog is. U kunt in vorm komen met een gezond en regelmatig dieet door elke dag zonder onderbreking te sporten en u kunt de look krijgen die u wilt. Hiervoor hebben we het groene thee detox recept voor je samengesteld. Dus hoe wordt groene thee + citroen + mineraalwaterkuur bereid? Hier is detox-thee met citroen en mineraalwater met groene thee die zorgt voor gewichtsverlies …

GROENE THEE DETOX RECEPT:

Mengsel van groene thee en mineraalwater, dat gemakkelijk verzwakt

MATERIALEN:

1 fles mineraalwater
2 theelepels groene thee
Een halve citroen
Een halve liter kokend water

FABRICATIE:

Voeg groene thee toe aan een halve liter gekookt water en laat 10 minuten trekken. Knijp dan een halve citroen in de thee en doe deze met de schil in de gezette thee. Giet het mineraalwater bij het mengsel en maak de thee klaar. Consumeer het mengsel tussen de maaltijden door, op voorwaarde dat het op kamertemperatuur is. De vetverbrandingssnelheid is recht evenredig met de normale consumptie. Daarom is het handig om voorzichtig te zijn om het mengsel zonder onderbreking te consumeren.

Mengsel van groene thee en mineraalwater, dat gemakkelijk verzwakt

WAT IS GROENE THEE DETOX ? VOORDELEN VAN DETOX MET GROENE THEE

Groene thee: Groene thee, die zowel vetverbranding als eetlustonderdrukking bevordert, is een krachtige bron van antioxidanten.

Mineraalwater: Nuttige mineralen in mineraalwater helpen je om af te vallen. Het is ook goed voor een opgeblazen gevoel en indigestie na het eten.

Citroen: Het vergemakkelijkt de vetverbranding door het lichaam de hele dag krachtig te houden.

ALTERNATIEF GROEN DETOX-RECEPT VOOR GEWICHTSVERLIES:

Materialen:

Halve groene appel
Het sap van een halve citroen
1 kopje groene thee
1,5 kopjes koud water
1 snufje kaneel

Fabricage:

– Zet groene thee eerst goed.

– Doe vervolgens alle gewassen groenten in een diepe kom en hak ze in kleine stukjes.

Snijd daarentegen de groene appel en pers een halve citroen uit en bestrooi met kaneel.

Giet groene thee en 1 kopje koud water bij het mengsel.

Eet smakelijk…

NIET: Een half uur voor het ontbijt vers consumeren. (Wanneer je het mengsel wilt drinken, maak het dan niet van tevoren en laat het wachten)

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button