Dieet

Makkelijk pannenkoek recept om te maken!

Makkelijk pannenkoek recept om te maken! Hoe maak je een originele pannenkoek met ahornsiroop die geschikt is voor een dieet?

Je kunt dit pannenkoekrecept, dat je kunt eten zonder het dieet te onderbreken, heel gemakkelijk bij je thuis maken. Aan de hand van de afslankformules met ahornsiroop hebben we onderzocht hoe je thuis ahornsiroop pannenkoeken voor je kunt maken. Wat is het originele pannenkoekrecept? Wat is het makkelijke pannenkoekrecept? Komt de pannenkoek aan? Hier is het recept voor pannenkoeken zonder bloem en suiker die het dieet niet bederven …

Een van de smaken waar de werkende mensen in het weekend van zullen genieten tijdens het ontbijt, zijn pannenkoeken, die heel gemakkelijk en moeiteloos te maken zijn. Een heerlijk ontbijtpannekoekrecept, dat onze ogen bevredigt met zijn bladerdeeg en gelaagde uiterlijk, is een van de heerlijke smaken die geschikt zijn voor bijna ieders smaak. Deze siroop, die wordt genoemd als een van de ingrediënten in het praktische pannenkoekrecept met ahornsiroop in de oorspronkelijke productie, is een van de methoden die als detox worden toegepast door wereldberoemde namen zoals Beyonce. Ahornsiroop, die de stofwisseling stimuleert, zal ook maag- en darmproblemen elimineren. Ahornsiroop, waarvan bekend is dat het erg gezond is voor het lichaam, kan desgewenst worden gebruikt bij de productie van pannenkoeken en u kunt ook uw dieet ondersteunen. Onder normale omstandigheden is pannenkoek, die een hoge koolhydraatwaarde heeft en bij de bereiding ingrediënten zoals meel en suiker gebruikt, een van de voedingsmiddelen die lijners moeten vermijden. We hebben voor u op een rijtje gezet hoe het pannenkoekrecept zonder bloem en suiker kan worden toegepast door de pannenkoek, die zeer geschikt is voor gewichtstoename, te verkleinen tot de eigenschappen die door de lijners kunnen worden gegeten. Hoe maak je thuis makkelijke pannenkoeken? Wat is een dieetpannenkoekrecept, een origineel pannenkoekrecept …

GEWICHTLADEND MEEL- EN SUIKERVRIJ PANKEK-RECEPT

MATERIALEN:

1 banaan
2 eieren
Een beetje zout
Kaneel naar smaak

VOORBEREIDING VAN:

Klop de eieren 5-6 minuten met zout voordat je je dieetpannenkoek klaarmaakt. Plet vervolgens de banaan en voeg deze toe aan het mengsel. Als je in het normale leven kaneel consumeert en van kaneel houdt, strooi het bedrag dan over je heen. Klop meer om een ​​glad mengsel te krijgen en voeg olie toe aan de pan en verwarm.

Als de pan heet is, neem dan een beetje van het deeg met een pollepel en doe het in de pan. Laat ongeveer 2 minuten koken. Je kunt er honing en banaan aan toevoegen.

PANNENKOEK RECEPT MET ESDOORNSTROOP! EENVOUDIG EN PRAKTISCH PANNENKOEK MAKEN

Makkelijk pannenkoek recept om te maken!

MATERIALEN:

1 ei
1 glas bloem
1 theeglas melk
1 theelepel bakpoeder
Vloeibare olie
Ahornsiroop

FABRICATIE:

Voeg na het goed kloppen van het ei bloem en bakpoeder toe en meng. Terwijl u de melk een beetje giet, krijgt u de consistentie als een brij. Voeg ondertussen eventueel bloem en melk toe.

Giet het mengsel in de pannenkoekenpan, die we verhitten en smeren, en kook het in cirkels. Nadat je het uit het fornuis hebt gehaald, giet je ahornsiroop erover en serveer. Eet smakelijk!

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button