DieetKetogeen ReceptenRecepten

Maakt koffie met melk je aankomen?

We onderzochten de plaats van melkkoffie in het dieet, wat de favoriet is van degenen die niet van bittere smaak houden, zoals filterkoffie. Dus, komt koffie met melk, die velen van ons met veel plezier drinken, aan? Hoe maak je koffie met melk in een dieet? Recept voor melkkoffie:

Als u uw dag niet zonder frisdrank met melk kunt doorbrengen, hebben we goed nieuws voor u! Wist je dat koffie met melk je gedurende de dag lang een verzadigd gevoel geeft als je het als tussendoortje in de voeding consumeert? Vooral in de menstruatieperiode bevat 1 kopje melkkoffie, wat voldoende is om het zoete verlangen dat op een bepaald moment opkomt te kalmeren en om op natuurlijke wijze aan de zoete behoefte in het lichaam te voldoen, weinig calorieën zonder suiker. Turkse koffie met melk, die een ideale eiwit- en koolhydraatwaarde heeft, bevat ongeveer 30 calorieën. Bovendien, met het cafeïne-effect dat het bevat, zal de stofwisseling toenemen en zal het lichaam sneller calorieën verbranden. Je mag overdag maximaal 2 kopjes koffie met melk drinken en je mag geen honing, suiker of zoetstoffen in je koffie gebruiken. De gewoonte om samen koffie of suikerhoudende koffie te drinken kan leiden tot gewichtstoename.

MELK KOFFIE RECEPT! HOE WORDT DIEETMELKKOFFIE GEMAAKT?

Maakt koffie met melk je aankomen?

MATERIALEN:

– 1 glas water

– 1,5 theelepels droog koffiepoeder

– 1 glas melk (vol vet)

VOORBEREIDING VAN:

Giet 1 kopje melk en water in de grote pan. Voeg vervolgens de koffie toe en mix tot alles goed gemengd is. Zet het dan op middelhoog vuur en wacht tot het kookt. Als het kookt, maak het dan klaar om te serveren.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button