Natuurlijke Remedies

Maaggas Vier Natuurlijke Behandelingen

Spijsverteringsstoornissen komen vaak voor. Er zijn dus veel bewezen natuurlijke remedies die kunnen worden gebruikt om deze aandoeningen te verlichten. In feite is maaggas een van de meest voorkomende – en meest frustrerende – spijsverteringsstoornissen. Gelukkig zijn er enkele kruiden die je kunnen helpen deze aandoening te verlichten en te voorkomen.

Planten die kunnen worden gebruikt voor maaggasbehandeling

Het extra gas dat zich ophoopt in het maagdarmkanaal veroorzaakt meestal gas, oprispingen en een opgeblazen gevoel. De redenen zijn talrijk en divers. is bijvoorbeeld soms een gevolg van voedselintoleranties met gas . Anderzijds kunnen andere soorten gassen optreden als gevolg van te veel bacteriën die in de dunne darm groeien.

Als u vaak gas heeft, moet u een arts raadplegen. Maar houd deze behandelingen in gedachten, want ze zullen goede supplementen zijn voor elke medische behandeling.

De vier planten die het beste werken om de doorgang van pijn veroorzaakt door maaggas te versnellen zijn: venkel, kamille, ceylon kaneel en gember.

1. Venkel

Maaggas Vier Natuurlijke Behandelingen
Venkel heeft krampstillend eigenschappen die buikpijn veroorzaakt door indigestie verminderen.

Allereerst is venkel een van de bekendste behandelingen voor maaggasbehandeling. De zaden, wortels en bladeren van venkel worden in veel landen veel gebruikt om de spijsvertering te verbeteren en zwelling na het eten te verminderen.

Venkel heeft windafdrijvende eigenschappen. Dit betekent dat als je gas hebt, dit helpt om het uit je spijsverteringsstelsel te verwijderen. Ook, kan helpen maagpijn te verminderen, stoelgang te vergemakkelijken en diarree te stoppen.

Ten slotte is venkel ook ideaal voor het verminderen van koliekziekte bij baby’s . Eén studie beveelt aan om venkelzaadolie te gebruiken voor baby’s jonger dan 12 weken. Deze behandeling kan darmspasmen helpen verminderen en de beweging van de dunne darm verhogen.

2. Daisy to Stomach Gas

U moet altijd een kamille-infusie bij u thuis hebben. Deze medicinale plant is een plant die je spijsvertering ontspant, en mensen drinken meestal de thee van deze plant om hun zenuwen te kalmeren, vooral als dit hun maag beïnvloedt. Naast het helpen bij een opgeblazen gevoel door maaggas, is dit kruid ook een effectieve behandeling voor diarree, indigestie, misselijkheid, braken en zelfs koliek bij kinderen.

Mensen gebruiken dit kruid al sinds de oudheid om maag- en darmproblemen te elimineren vanwege de hulp bij de vertering en verwijdering van gas en spasmen en de kalmerende effecten ervan .

  • Je kunt dit kruid als infusie drinken of het gebruiken in de vorm van etherische olie. drink dit kruid echter niet in de vorm van etherische olie. Verdun het in plaats daarvan met een plantaardige olie en gebruik het om je buik te masseren.

3. U kunt ceylon kaneel

We willen Cinnamomum verum onder de aandacht brengen van alle variëteiten kaneel, die ook bekend staat als echte of Ceylon-kaneelboom. Dit komt omdat dit soort kaneel onze medische aandacht trekt. Dit aromatische kruid valt op door zijn ontstekingsremmende effecten, hoeveelheid antioxidanten en antimicrobiële en antidiabetische eigenschappen .

Kaneel onderscheidt zich als een krachtig spijsverteringsgeneesmiddel dankzij al deze eigenschappen. In feite is uiterst effectief in het voorkomen van een opgeblazen gevoel en indigestie . Het ondersteunt ook uw leverfunctie en kan zelfs voorkomen dat parasieten in de darm verschijnen.

Dus hoe moet je kaneel consumeren?

Het is een groot voordeel van kaneel dat we kaneel kunnen gebruiken als smaakmaker in zowel zoete als hartige gerechten. We raden u aan de kaneel te proberen door aan uw maaltijden en zelfs stoofschotels toe te voegen om de smaak te verhogen. Het kan een geweldige toets zijn in al je desserts, en zelfs in je koffie!

4. Gember

Eindelijk, in Azië we willen het graag hebben over een plant die is ontstaan ​​en nu over de hele wereld erg populair is geworden. Gember valt op door zijn intense, kruidige en verfrissende smaak en wordt veel gebruikt in veel gerechten. Het is echter ook een geweldige behandeling voor veel aandoeningen.

Maaggas Vier Natuurlijke Behandelingen Het ondergrondse lichaam van gember kan het ongemak veroorzaakt door maaggas tot een spijsverteringsniveau brengen. Het is ook zeer effectief bij het behandelen van diarree en het voorkomen van maagzweren.

Nu ken je de spijsverteringseigenschappen van deze prachtige geneeskrachtige planten die gas blokkeren of verlichten. Zorg ervoor dat u deze planten altijd in uw voorraadkast, bewaart, zodat ze binnen handbereik zijn wanneer u uw spijsvertering moet vergemakkelijken en uw kwaliteit van leven moet verbeteren.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button