Gezondheid van kinderen

Laat je eerste Stappen blote Voeten Nemen

In de eerste stappen helpt het teencontact met de grond de loopreflexen te verbeteren, dus het is beter voor uw baby om met blote voeten te gaan lopen. De eerste stappen van je baby geven hints over wat voor voet je in de toekomst zult hebben. In de eerste stappen helpt teencontact met de grond om loopreflexen te ontwikkelen. Daarom is het beter voor uw baby om met blote voeten te gaan lopen.

Wat moeten gezinnen doen voor voeten die beginnen te groeien vanaf de kindertijd, hoe moeten ze schoenen voor hun kinderen kiezen? Hoofd van het orthopediecentrum van Istanbul Op. Dr. Ismail Yilmaz, krant Sabah vertelt de families van hun kinderen hoe ze schoenen moeten kiezen.

Hoe koop ik schoenen voor kinderen?

Voetbotten voltooien hun ontwikkeling pas op een bepaalde leeftijd. Zuigelingen of kinderen moeten niet te harde schoenen zijn. Schoenen van natuurlijke materialen verdienen de voorkeur. Gebruik schoenen die de vorm van een voet kunnen aannemen en flexibele zolen hebben om de tenen van het kind vast te pakken. Omdat zacht weefsel; adolescentie, vooral tot de leeftijd van zeven zich blijft ontwikkelen.

Laat de blote voeten lopen

Hoe moeten baby’s hun eerste stappen zetten met schoenen?

Wanneer baby’s hun eerste stappen zetten, mogen schoenen niet zoveel mogelijk worden gedragen. Het aanraken van de tenen aan de grond helpt de loopreflex te verbeteren. Baby’s moeten op blote voeten lopen op zachte en natuurlijke gronden. De vloer mag niet glad zijn. Baby’s kunnen gemakkelijk lopen op aarde, gras, zacht tapijt of dekking.

Wat voor problemen veroorzaakt selectie van kinderschoenen?

Schoenen die erg hard zijn en een schadelijk effect hebben op de voetontwikkeling; de kromming van de voetzolen van het kind, dat wil zeggen de vorming van de put, de gezonde ontwikkeling van voetspieren en de natuurlijke balans van loopbalansreflex voorkomt.

Kies op leeftijd

Wanneer kunnen kinderen schattige rubberen schoenen dragen, hoe oud?

Parallel met de ontwikkeling van de voeten van het kind, moeten schoenen de juiste leeftijd kiezen. Het is beter dat het kind deze schoenen draagt ​​na de leeftijd van twee. Het zou bijvoorbeeld niet geschikt zijn voor een driejarige om een ​​schoen te dragen met een zeer harde zool en leer.

Kunnen kinderen met rubberen schoenen last hebben van voetgezondheid?

Als de zool van de schoen geschikt is voor de zool van het kind, zal deze geen verstoring veroorzaken. De voet van het kind moet echter meer dan nodig in de schoenen blijven, de voet moet kaal blijven, maar zelfs thuis om erop te staan ​​deze schoen te dragen; Het veroorzaakt een aantal aandoeningen in de voeten. Zeer zachte schoenen zorgen ervoor dat de enkel meer naar binnen draait, vooral als er de neiging is om in te stappen. In dit opzicht moet de voorkeur worden gegeven aan de voeten van het kind om te voorkomen dat schoenen worden teruggebracht.

Kindervoeten groeien snel. Moet je de schoen half zo groot krijgen?

De te nemen schoenen moeten niet te strak zijn. Zodra je begint te knijpen, moet je die schoen vervangen. De schoenhuid moet kunnen rekken. Halve maat kan worden gekocht in grote schoenen, maar als de schoenen te overvloedig zijn, maakt loopreflex en evenwicht de vorming moeilijk.

Laat de basis hoog zijn

Zijn rubberen laarzen nuttig voor de gezondheid van de voet van kinderen? Of moet ik normale laarzen dragen?

De basisstructuren van sommige rubberen laarzen zijn niet geschikt voor voetgezondheid. Sommigen van hen hebben extreem dunne zolen. Als je loopt, worden de problemen op de vloer als stenen overgebracht op de voetzolen. Laarzen met hoge zolen en de vorm van de zolen hebben de voorkeur.

Welke schoenen maken kindervoeten meer moe?

Te harde of te zachte, zware of zeer dunne zolen (stoffen) schoenen onnodig vermoeide kindervoeten. Maar zware schoenen, evenals fijne schoenen, veroorzaken problemen met de voetgezondheid.

Hoe draag je schoenen als je naar school gaat?

Kindervoeten in de schoenen blijven de hele dag in de schoenen comfortabel, strak, zweetvrij, licht en gemaakt van natuurlijke materialen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button