Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Komt het eten van fondue aan? | Plezier.net
Dieet

Komt het eten van fondue aan?

Komt het eten van fondue aan? Recept voor chocoladefondue thuis

Fondue-dessert, dat wordt geconsumeerd door chocoladeverslaafden, is een dessert dat mensen die mensen op dieet zijn, bang zijn om te eten omdat het veel calorieën bevat. Dus hoe maak je thuis chocoladefondue volgens een dieet? Hoe maak je thuis een eenvoudige en heerlijke fondue? Hoeveel calorieën in fondue, gewicht? Hier is het heerlijke glutenvrije en crèmevrije fondue maken thuis …

Fondue is ongetwijfeld het favoriete dessert van chocoladeliefhebbers na wafels. De fondue, die met zijn intense chocolade een heerlijke smaak in de mond achterlaat, kan gemakkelijk worden gegeten in een restaurant of café, of kan thuis worden geconsumeerd en met gezin worden geconsumeerd. Fondue, die uitkomt wanneer mooi fruit en chocolade samenkomen, is een ideale keuze voor chocoladeliefhebbers. Als u de zeer eenvoudige fondue thuis wilt bereiden, kunt u de ingrediënten die u er niet in wilt hebben naar uw smaak bereiden door het recept te verlaten. Als je thuis fondue wilt maken met een smaak die niet aan de buitenkant lijkt, hebben we goed nieuws voor je! U kunt uw calorie-inname in evenwicht brengen met het glutenvrije recept, zodat lijners deze smaak niet missen. Dus hoe maak je thuis fondue? Wat is een glutenvrij fonduerecept? Hoeveel calorieën in fondue, komt het aan? Hier zijn de antwoorden …

HOE MAAK JE THUIS EEN STICHTING?

Komt het eten van fondue aan?

MATERIALEN

– 450 gram pure chocolade
– 2 glazen crème
– 10 aardbeien
– 1 peer
– 1 banaan
– 1 sinaasappel

FABRICATIE

Doe chocolade en room in een hittebestendige kom. Zet de kom in een pan met heet water. Zorg ervoor dat er geen water in de chocoladeschaal komt. Blijf mixen tot de chocolade volledig is gesmolten.

Was na het bereiden van de fondue de vruchten grondig en verdeel ze in plakjes of blokjes, geschild naar wens, en maak de fondue klaar voor gebruik.

Eet smakelijk…

Hoeveel calorieën in fondue, komt fondue aan?

Komt het eten van fondue aan?

Als u twijfelt of het schadelijk is om aardbeien te consumeren met fondue, een van de meest populaire zomervruchten, qua gewicht, 1 portie aardbeienchocoladefondue 519 kcal je zou dat moeten weten.

Dit is een indicatie dat het een zeer calorierijk dessert is. Het is een alternatief dat niet vaak in de voeding mag worden geconsumeerd en dat één of twee keer per week kan worden gelopen.

ROOMVRIJ FONDS RECEPT GESCHIKT VOOR DIEET

Komt het eten van fondue aan?

MATERIALEN

– 70 gram melkchocolade
– 70 gram pure chocolade
– 5 eetlepels melk
– Aardbei
Echtgenoot

VOORBEREIDING VAN

Snijd de hierboven genoemde chocoladerepen in stukjes. Verwarm vervolgens de melk op een heel laag vuur. Voeg langzaam de stukjes chocolaatjes toe aan de melk en meng constant. Als de chocolade smelt, is de fondue klaar. Na het hakken van de vruchten kunt u ze naar wens presenteren.

Eet smakelijk…

GLUTENVRIJE STICHTING

Komt het eten van fondue aan?

MATERIALEN

1 banaan
1 appel
3-5 aardbeien
150 gram melkchocolade (glutenvrij)

GEMAAKT

Voeg gehakte kiwi, aardbeien en banaan toe aan de gesmolten chocolade au bain-marie. Doe de gesmolten chocolade in de fondueset en consumeer deze door de vruchten te dippen.

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button