Gezondheid van kinderen

Kinderen die meer tv kijken, kunnen tegen zichzelf praten

Nieuw leren praten, lange uren doorgebracht voor denkbeeldige vrienden en televisie kunnen ervoor zorgen dat kinderen met zichzelf praten.Nieuw leren praten, ingebeelde vrienden en lange uren doorgebracht voor televisie … Deze situaties kunnen ervoor zorgen dat kinderen zelf spreken. Dit beeld, dat lang kan duren en het kind kan isoleren van het sociale leven, vereist echter aandacht omdat het zich kan uitstrekken tot de adolescentie. Ziekenhuis Afdeling Kindergeneeskunde gaf informatie over zelf praten bij kinderen.

Het ontstaat met denken en herinneren

Elk kind heeft een uniek proces van groei en ontwikkeling. Bij sommige kinderen wordt zelf-praten gezien en sommige kinderen zijn minder of helemaal niet. Omdat zelfpraten soms alleen door denken en herinneren ontstaat, bewegen de lippen meestal niet en wordt het geluid niet van buitenaf gehoord. Als de emoties erg intens zijn, kunnen ze hardop worden gehoord in de vorm van gemopper, gemompel, gebeden en gebeden.

Het wordt vaak gezien bij kinderen die leren praten

Kinderen herhalen graag de informatie die ze zojuist hebben geleerd. Ze worden deze herhalingen beu en genieten ervan. Nieuwe geluiden, woorden, hoest-niezende imitaties worden nog steeds geleerd. Ze kunnen voor veel situaties altijd dezelfde stem gebruiken bij het leren spreken. Je zou willen dat haar familie reageert en goedkeurt, ze zou blij zijn. Kinderen met autisme hebben de neiging om dagenlang obsessief dezelfde vraag te herhalen zonder het woord moe te worden. Antwoorden en reacties stoppen de herhaling niet. Dit voorkomt ook onderling gesprek.

Zelf praten kan duren tot 5 jaar oud

Vanaf de 18e maand beginnen imitatiespellen bij kinderen. Speelgoed slaapt, borstvoeding geeft, wast; Ondertussen spreekt een moeder als een moeder. Naarmate ze groeien, worden de duur, scenario’s en onderwerpen van deze denkbeeldige games dieper en kleurrijker. Hij praat alsof er iemand voor je staat. Als haar baby valt, kan ze huilen als een echte moeder, rennen als een hond die achterna zit, en haar bewegingen en toespraken zijn moeilijk te begrijpen. Terwijl het kind opgroeit, beseft hij met grote teleurstelling dat zijn gedachten eenmanszaken zijn. Zijn verbeelding en script beginnen met de moeder te praten over de rolverdeling. Dit kan soms tot 5 jaar duren.

Overweeg zelf te evolueren uit het spel

Denkbeeldige vriend wordt gezien bij fantasierijke kinderen die alleen en zonder vrienden opgroeien. Soms praat hij met het speelgoed waarvan hij denkt dat het echt is en soms praat hij met een denkbeeldige persoon die hij produceert. Hij heeft een aparte wereld en zegt dat hij een persoon of een dier in deze wereld is en spreekt dienovereenkomstig. Het is belangrijk om dit serieus te nemen als je nog steeds deze denkbeeldige wereld hebt terwijl je met je gezin aan het eten bent, op reis gaat waar je van houdt en speelt met kinderen van je leeftijd in het park.

Het is gebruikelijk bij kinderen die veel tijd doorbrengen voor televisie

Zelf praten is gezond bij gezonde kinderen. In deze situatie verlaat het kind snel de denkbeeldige wereld en past het zich comfortabel aan de huidige tijd aan. Een dood, verlies, ernstige eenzaamheid, verwaarlozing, intens emotioneel trauma, angst, voor de leeftijd geschikte stimuli, misbruik, overmatig televisie kijken kunnen in deze situatie worden gezien. Over het algemeen is het kind niet bang en comfortabel. Hij wil er niet vanaf komen, wil dat anderen het zien of zich schamen en probeert te doen alsof het niet bestaat.

Zelf praten in de adolescentie wijst op ernstige problemen

In de adolescentie worden de banden van waarheid nu versterkt; denk-, droom- en begripconcepten zijn aanwezig. Het zelfpraat van een jongere verdient daarom het ernstiger te zijn. Het kan een “auditieve hallucinatie Özellikle zijn, vooral als dit gesprek ervoor zorgt dat de jongere ruzie maakt, bang is of gedrag moet vertonen dat hij niet zou moeten doen. Deze stemmen zijn over het algemeen stemmen die hem slechte woorden vertellen en hem vragen verkeerde bewegingen te maken. Adolescente depressie komt vaak voor bij stemmingsstoornissen en schizofrenie.

Pas op voor jongeren met een sterk geheugen en teruggetrokken!

In mentale toestanden genaamd “dissociatie gelies die zich ontwikkelt na misbruik en intimidatie, kunt u in de spiegel kijken en praten en op een andere toon tegen uzelf spreken. Soms is het een trieste gebeurtenis en kunnen de situaties waarin de jonge persoon niet kan reageren erover praten alsof de jonge mensen het steeds opnieuw ervaren. Zelfs als ze verstrikt raken in een droom die dagdroom wordt genoemd, kunnen ze hardop spreken en lachen. Jonge mensen die televisieprogramma’s kijken met een sterk geheugen, introvert en zeer repetitief, kunnen een lachende lijn denken en hardop lachen.

Voel je vrij om deskundige hulp te krijgen

Psychiatrische beoordeling is noodzakelijk voor jonge mensen die niet met elkaar kunnen communiceren en die liever in de wereld van dromen zijn, zelfs als ze vrienden zijn. Zelfverbetering mag niet worden verwacht en er moet hulp van een expert worden gezocht.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button