Goede ideeën

Kijk in Je Ogen om de Ziekte van Alzheimer te Diagnosticeren

Wist je dat het voldoende is om in je ogen te kijken om de ziekte van Alzheimer te diagnosticeren ? Lees meer van ons artikel voor meer!

Recent onderzoek in Amerika en China heeft aangetoond dat het mogelijk is om de ziekte van Alzheimer vanuit uw ogen te diagnosticeren.

Dit komt omdat je ogen verbindingen hebben met je hersenen en enkele van de belangrijkste activiteiten van de hersenen.

Hieronder leest u een aantal zeer verrassende informatie over dit onderwerp.

Wat is de ziekte van Alzheimer?

De ziekte van Alzheimer beïnvloedt de hersenen en sommige functies van de hersenen, met name cognitieve en gedragsfuncties. Daarom wordt het beschouwd als een neurodegeneratieve ziekte en wordt het meestal gezien bij mensen ouder dan 65 jaar.

Een van de meest voorkomende symptomen van Alzheimer is het onvermogen om nieuwe informatie te verkrijgen en het geheugen te gebruiken .

Kort gezegd leidt Alzheimer in de loop van de tijd tot geheugenverlies en andere mentale vermogens. Momenteel is de ziekte van Alzheimer het meest voorkomende type dementie, kan het niet genezen en is het dodelijk.

De symptomen van de ziekte verschijnen ongeveer 10 jaar na het begin.

De relatie tussen ogen en diagnose van de ziekte van Alzheimer

Kijk in Je Ogen om de Ziekte van Alzheimer te Diagnosticeren

Onderzoekers aan de Georgetown University in Amerika en de Hong Kong University in China, In een laboratoriumexperiment op muizen ontdekte hij een verband tussen schade aan de netvlieslaag van het oog en het begin van de ziekte van Alzheimer.

In het algemeen bestaat dit onderzoek uit het onderzoeken van het netvlies van deze dieren met de genetische ziekte van Alzheimer.

In tegenstelling tot eerdere studies in dit experiment hebben wetenschappers de dikte van het netvlies gemeten, inclusief de binnenste laag en ganglioncellen.

Aldus; Bij muizen met de ziekte van Alzheimer ontdekten ze dat de dikte van de bestudeerde lagen sterk was verminderd . Aan de andere kant werden geen significante veranderingen waargenomen in het netvlies van gezonde muizen.

Natuurlijk is er niet veel Omdat er nog veel meer punten zijn, is het onderzoek nog niet voltooid. We kunnen echter nog steeds zeggen dat het mogelijk is om de ziekte van Alzheimer te diagnosticeren door naar de ogen te kijken.

In ieder geval Het is het beste om een ​​paar eenvoudige aanbevelingen op te volgen die waarschijnlijk het begin van de ziekte van Alzheimer zullen voorkomen of vertragen.

U moet bijvoorbeeld een gezonde levensstijl hebben, oefenen en uw hersenen actief houden. Het is bewezen dat het doen van hersenoefeningen helpt bij het voorkomen van cognitieve stoornissen.

Kijk in Je Ogen om de Ziekte van Alzheimer te Diagnosticeren

Dus lezen, nieuwe dingen leren zoals een vreemde taal of een leuke hobby, onderzoek doen naar dingen die je altijd interesseren, omgaan met kunst, sport of dansen ] of iets schrijven is erg handig.

Door deze eenvoudige en routinematige activiteiten uit te voeren, verkleint u het risico op problemen in de toekomst. U hoeft dus niet eens te worstelen om de ziekte van Alzheimer te diagnosticeren.

Als u minderjarig bent, is het erg belangrijk om onderzoek te doen om te bepalen of u het risico loopt om een ​​dergelijke ziekte te ontwikkelen.

Als u deze ziekte heeft, zijn er opties waarmee u uw leven op de best mogelijke manier kunt leiden, zelfs als de ziekte niet wordt behandeld. Er zijn zelfs openbare programma’s die patiënten en hun familieleden informeren.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button