BorduurwerkBreien en haken

Kerstblanks Versieren

Elke vakantie, en met name het nieuwe jaar, is een geweldige manier om je vaardigheden te testen en decoraties over een bepaald onderwerp te maken. Iedereen heeft vakantie, maar elke naaister streeft ernaar haar vakantie speciaal te maken, niet zoals de anderen. Het is prettig dat professionele ontwerpers op alle mogelijke manieren de ontwikkeling stimuleren van de talenten van degenen voor wie kunst een hobby is. In winkels voor naaldvrouwen, en natuurlijk in de Shveyprofi online winkel, kun je blanks kopen voor souvenirs voor het nieuwe jaar en je eigen kleine meesterwerk creëren.

Naaldvrouwen kunnen de schuimblanks gemakkelijk aan, maar hoe u houten blanks voor het nieuwe jaar kunt versieren is een grote vraag. We bieden u een overzicht van de meest populaire en interessante technieken voor het decoreren van houten vormstukken.

Kleurplaten voor het nieuwe jaar

Het eenvoudigste dat in je opkomt: houten vormstukken kunnen eenvoudig worden geverfd met verf. Heel eenvoudig! Maar hoe schilder je houten blanks voor het nieuwe jaar, zodat ze precies nieuw jaar worden? Je kunt op verschillende manieren gaan.

  1. Verf het werkstuk met metallic verf. De zachte uitstraling van deze kleuren ziet er elegant en mysterieus uit, heel nieuwjaar. Goud- en zilverkleuren zijn de klassieke kleuren van het nieuwe jaar. Als je een beginner bent, kun je alleen deze twee kleuren kopen om te testen.
  2. U kunt het werkstuk zonder effecten schilderen met gewone verf en decoreren met glitters. Nogmaals, als je verven hebt met zilveren of gouden glitters, kun je ze aanvullen met de ornamenten die je hebt geschilderd. Versier zo vaak nieuwjaarsballen in productie.
  3. Als je wensspeelgoed, themaspeelgoed of speelgoed in een bepaalde stijl wilt maken, bestudeer dan het stijl- of themapalet. Als u bijvoorbeeld een traditioneel feest wilt houden, zijn decoraties in een van de Russische traditionele schilderstijlen handig: wit-blauwe gzhel, zwart-rood-gouden Khokhloma, heldere Zhostovo-bloemen. Als er op uw feest alleen plaats is voor u en iemand anders die heel dierbaar en geliefd is, dan is speelgoed in delicate romantische tinten met witte kanten ornamenten geschikt.

Kerstblanks Versieren

Decoupage kerstblanks

Mooie patronen zijn heel schattig, maar helaas weet niet iedereen goed te tekenen. Vooral als je meteen moet tekenen zonder correcties. Als je niet met je stevige hand mooie ornamenten op houten blanks durft te zetten, probeer dan decoupage. Voor het decouperen van houten vormstukken voor het nieuwe jaar heb je ook verf nodig, maar ook: mooie plaatjes, oude ansichtkaarten, vlechtwerk en kant, kralen en kralen. Als de man een oude stopverf op de bodem van de pot heeft – deze zal ook worden gebruikt, het zal prachtige volumineuze patronen maken!

Decoupage van houten blanks voor het nieuwe jaar, evenals kleuren, kunnen thematisch worden gemaakt. Zulke populaire stijlen als vintage, romantiek, klassiek, elke folkstijl zijn perfect voor een leeg ontwerp.

Kerstblanks Versieren Kerstblanks Versieren

De decoupage-blanks van het nieuwe jaar mogen niet te ingewikkeld zijn, vooral als je een beginner bent. De ideale vormen van blanco’s zijn platte figuren, ballen, kegelvormige kerstbomen.

Huichol

Of misschien wil je iets heel onverwachts en magnifieks proberen? Probeer huichi-techniek – het is echt heel interessant, zij het nauwgezet werk.

Huichol – een kleine Indiase stam, die bekend staat om zijn versiering van houten figuren. Ze bedekken de houten blank met was en decoreren met kralenversieringen, waarbij ze de kralen als een mozaïek neerleggen. In plaats van kralen, zaden, mooie kiezels worden ook schelpen gebruikt. In onze realiteit kan een naaister in plaats van was elke lijm gebruiken, en samen met kralen om mooie knopen, kralen, strass-steentjes op te pakken voor decoratie – alles wat overblijft van uw vorige projecten. Huichi-techniek is een kruising tussen decoupage en kleuren. En ook al gebruik je heel goedkope materialen voor decoratie, zoals plastic, de figuren zien er sowieso luxe uit.

Kerstblanks Versieren Kerstblanks Versieren

We hopen dat deze korte bespreking van het decoreren van houten werkstukken u enkele interessante ideeën geeft. Wij wensen u een prettige nieuwjaarscreativiteit, een goed humeur en ook veel geluk het komende jaar!

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button