Goede ideeën

Kaneelthee voor bloedsuiker en cholesterol

Kaneel is een alternatief behandelingsinstrument dat u kunt gebruiken om uw bloedsuikerspiegel en cholesterol te reguleren. Omdat het volledig natuurlijk is, kunt u het met een gerust hart gebruiken. Er zit geen chemische stof in.

Hoe kaneel de bloedsuikerspiegel verlaagt?

Kaneelthee voor bloedsuiker en cholesterol

Kaneel is een veel voorkomend kruid in wereldkeukens. Het wordt gebruikt in desserts, gebak en zelfs fruitpuree. Omdat het veel voordelen voor onze gezondheid biedt , wordt bovendien het gebruik tegen verschillende ziekten aanbevolen.

Onlangs is een onderzoek uitgevoerd met 70 mensen met diabetes type 2 . Deelnemers aan dit onderzoek voegden 40 gram kaneel toe aan hun dagelijkse voedsel gedurende 40 dagen, en aan het einde van het onderzoek werd zonder uitzondering een 29% verlaging van de bloedsuikerspiegel waargenomen bij elke patiënt.

Hoe kaneelcholesterolgehalte verlagen ?

Kaneel is een zeer effectief kruid bij het bestrijden van slechte cholesterol. Het effect van Cinnamon op cholesterol is ook bewezen in hetzelfde onderzoek bij patiënten met diabetes. De onderzoekers voerden hetzelfde experiment uit bij mensen met een hoog cholesterolgehalte, en een verlaging van het cholesterolgehalte van patiënten werd waargenomen.

Hoe moeten we kaneel consumeren voor bloedsuiker en cholesterol?

Kaneelthee voor bloedsuiker en cholesterol

Kaneel is een kruid dat je op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt kaneel toevoegen aan cakes en dranken, of gebruik gewoon kaneel om een ​​heerlijke thee te krijgen .

De eerste stap om kaneelthee te maken, is een glas water koken. Voeg vervolgens een kaneelstokje of een theelepel kaneelpoeder toe. Bedek de voorbereide thee en laat het een paar minuten trekken. Eventueel zoeten met een kleine hoeveelheid honing.

Een manier om kaneel te consumeren is door de poedervorm toe te voegen aan koffie , sappen, ontbijtgranen (havermout enz.) Of andere dranken die u de hele dag door consumeert. Je kunt ook kaneelpoeder toevoegen aan gebak, koekjes en andere desserts die je overdag eet. Kaneel is een economisch toegankelijk kruid dat gemakkelijk verkrijgbaar is. Dit betekent dat je altijd kaneel in huis hebt. Wanneer u kaneel consumeert, moet u er altijd voor zorgen dat u kaneelstokjes kiest. Kaneelstokjes zijn voordeliger voor je gezondheid omdat ze geconcentreerder zijn dan kaneelpoeder.

Zelfs als kaneel een zeer effectieve methode is om af te vallen of op het gewenste gewicht te blijven, is er een punt dat u niet moet vergeten. Als u uw bloedsuikerspiegel en cholesterol onder controle wilt houden, moet u niet stoppen met het gebruik van de medicijnen die zijn voorgeschreven door uw arts . Het enige dat u hoeft te doen is kaneel en uw medicijnen gebruiken.

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button