Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Kaneelananasdrank die je Kniebanden en pezen Sterker Maakt | Plezier.net
Gezonde receptenGezondheid en Fitness

Kaneelananasdrank die je Kniebanden en pezen Sterker Maakt

De gewrichten in onze knieën zijn essentieel voor ons omdat ze ons helpen om in evenwicht te blijven en ervoor te zorgen dat onze benen voldoende ondersteuning krijgen voor lopen en rennen. Deze gewrichten hebben echter te maken met veel slijtage naarmate we ouder worden. Vaak doen we pijn aan onze knieën en deze verwondingen maken de ligamenten en pezen stijver dan vroeger.

Deze stijfheid wordt veroorzaakt door het ontbreken van smeermiddelen omdat de smering aanzienlijk afneemt met de leeftijd. We moeten werken aan het flexibeler maken van deze ligamenten, gewrichten en pezen zodat we met gemak en nauwkeurigheid kunnen bewegen. Er zijn enkele van de natuurlijke manieren waarop u deze lichaamsdelen sterk kunt houden, zodat u uw hele leven fysiek fit kunt blijven.

Kaneelananasdrank die je Kniebanden en pezen Sterker Maakt

Hieronder vind je het recept voor een heerlijk drankje dat vol zit met alle stoffen die je nodig hebt om ontstekingen te voorkomen, eventuele pijn in je knie te verzachten, en ook alle essentiële vitamines en mineralen zoals bromelaïne, silicium, magnesium en vitamine C bevat. Deze stoffen geven je ook een algeheel sterker en gezonder gevoel en hun effecten zijn niet beperkt tot alleen je knieën.

Kaneelananasdrank die je Kniebanden en pezen Sterker Maakt Ananassen bevatten veel bromelaïne die vol zit met ontstekingsremmende middelen. Het is een veelgebruikt ingrediënt in de geneesmiddelen die worden gebruikt om problemen zoals verstuikingen, reuma, peesontsteking, enz. Te behandelen. Samen met ananas kan kaneel ook worden gebruikt om elk gezwollen deel van het lichaam te kalmeren omdat het cytokines vernietigt die ontstekingen veroorzaken. Het consumeren van kaneel kan je lichaam beschermen tegen erg pijnlijk worden na het sporten.

Vol met eiwitten en andere essentiële elementen zoals magnesium, vitamine E, calcium, zink en alfa-linoleenzuur, kunnen amandelen ook iedereen helpen die aan verschillende vormen van artritis lijdt.

Hieronder wordt een recept gegeven dat je knieën sterker maakt. Je kunt je dag ermee beginnen of drinken nadat je klaar bent met trainen.

Kaneelananasdrank die je Kniebanden en pezen Sterker Maakt Kaneel en ananas samenbrengen voor sterkere knieën
Dingen die je nodig hebt:

Een glas water
7 g kaneel
Twee kopjes gesneden ananasstukjes
Een kopje instant havermout
Een kopje natuurlijk en rauw sinaasappelsap
40 g amandelen, geplet
40 g biologische honing

Stappen:

Begin met het bereiden van het instant havermout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vervolgens pers je de ananas totdat je de stukjes volledig hebt leeggemaakt. Combineer nu de rest van de ingrediënten in een blender en giet dan de havermout en het ananassap. Blijf mengen totdat het mengsel een smoothie-achtige consistentie krijgt.

Als je het koud wilt, kun je wat ijsblokjes erin gooien voordat je het hele mengsel nog een keer roert. Als je dit elke dag gedurende veertien dagen drinkt, ervaar je een tastbare verandering in de toestand van je kniegewrichten en ligamenten. Lichamelijke activiteiten zoals wandelen en rennen worden gemakkelijker en je hebt geen last van pijn. Degenen die al te maken hebben met kniepijn moeten deze smoothie eens bekijken. Vergeet niet om dit recept te delen met anderen die het misschien nodig hebben.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button