Goede ideeënGezondheid en Fitness

Kan Het Dragen Van een Bh Schadelijk Zijn?

Beha is een onmisbaar ondergoed voor vrouwen. Maar wat als het dragen van een beha schadelijk is? U vindt de details in ons artikel!

Zou het schadelijk kunnen zijn om een ​​beha te dragen?

Kan Het Dragen Van een Bh Schadelijk Zijn?

Na jaren van onderzoek heeft een onderzoek in Frankrijk een duidelijke conclusie getrokken over de vraag of het dragen van een beha schadelijk is; Beha’s, die zeer vaak voorkomen bij vrouwen en onmisbaar worden geacht in ondergoed, hebben eigenlijk geen zin.

Volgens de verklaring van de Franche-Comte University van Besançon, Jean-Denis Rouillon , doet het borstweefsel geen schade .

Deze informatie werd verkregen na vijftien jaar onderzoek. Gedurende deze tijd deed Besancon University, gelegen in het oosten van Frankrijk, enkele tests en observaties over de veranderingen die plaatsvonden in de borsten van vijfendertig vrijwillige vrouwen. Vrijwilligers waren tussen de achttien en vijfendertig jaar oud.

Over het onderzoek

Volgens de bevindingen van het team in de vroege stadia van het onderzoek, werd waargenomen dat de vrouwen die geen beha droegen, meer borsten en minder scheuren hadden dan degenen die dagelijks beha’s dragen.

Wetenschappers gebruikten slechts één remklauw tijdens onderzoek. Deze tool wordt gebruikt om de afstand tussen twee tegenover elkaar liggende zijden van een object te meten.

Een andere conclusie van het team dat aan dit onderzoek is gewijd, is dat het gebruik van dit populaire ondergoed door de jaren heen niet voorkomt dat het doorhangt, integendeel, het versnelt dit proces nog meer.

Volgens professor Rouillon heeft het ontnemen van de zwaartekracht geen medische, fysiologische of anatomische voordelen. Borsten in deze toestand zijn veel gevoeliger voor doorzakken.

Kan Het Dragen Van een Bh Schadelijk Zijn?

De professor betoogt dat het de borstspieren zijn die de borsten op hun plaats houden. Als dit ondergoed wordt gedragen, verliezen de spieren hun functie en beginnen de borsten te zakken. De professor stelt ook dat de tepels van vrouwen die nooit beha’s hebben gedragen actiever zijn.

Laten we echter niet vergeten dat vrouwen die al jarenlang bh’s gebruiken, niet moeten stoppen met het dragen van bh’s alleen omdat ze niet nuttig zijn.

Professor geeft ook toe dat; Hoewel dit onderzoek al vele jaren aan de gang is en honderden vrouwen bij het onderzoek betrokken zijn, is dit aantal niet voldoende om vrouwen wereldwijd te vertegenwoordigen. Maar het is ook een feit dat als het gebruik van bh’s wordt gestopt, er geen negatieve effecten op de borsten zijn, integendeel, de borsten zullen zich binnen korte tijd aanpassen aan deze nieuwe omgeving.

Een van de vrouwen die bij het onderzoek betrokken waren, zei dat ze twee jaar geleden stopte met het dragen van beha’s en zich veel beter voelde, minder rugpijn had en gemakkelijker ademde dan het gebied werd vrijgegeven.

Volgens een studie die eerder is voltooid aan de Universiteit van Engeland in Portsmouth , beschadigt de overgrote meerderheid van de vrouwen hun borsten door het dragen van de verkeerde maat beha.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button