Dieet

Is het schadelijk om ’s ochtends gebak te eten?

Is het schadelijk om 's ochtends gebak te eten? Recept voor zelfgemaakt gewichtvrij gebak

Bereide banketbakkerswaren zoals bagels, gebak en openingen die baliemedewerkers naar hun kantoor brengen om te ontbijten, hebben ernstige gevolgen voor zowel het gewicht als de gezondheid. Hoewel men denkt dat voedingsmiddelen met een hoge caloriewaarde, zoals donut en snack, vol zitten met voedsel, is het een feit dat je er sneller honger van krijgt. Waarom is het schadelijk om bij het ontbijt gebak te eten? Zorgt het eten van donuts in de ochtend ervoor dat u aankomt? Hoe maak je 3 2 1 gebakrecept, dat met veel plezier wordt geconsumeerd vanwege zijn zachtheid, thuis? Beschrijving van 3 2 1 gebakjes die gemakkelijk te maken zijn en niet oudbakken:

Bijna allemaal zijn we ons er niet van bewust wanneer we een dieet volgen, maar helaas brengen gebakjes, die onze gezondheid en gewicht zeer snel beïnvloeden, verschillende problemen met zich mee, zoals brandend maagzuur wanneer het op een lege maag wordt geconsumeerd. Vooral deze gewoonten, die vaak door werkende mensen worden gebruikt, zullen binnenkort het onvermijdelijke einde zijn van gezondheidsproblemen en gewichtstoename. Om ’s ochtends wat langer te slapen, hebben de ontbijtalternatieven zoals bagel, bagel en gebak die bij de patisserieën worden gekocht door het huis met haast te verlaten, ernstige gevolgen voor zowel onze gezondheid als onze gewichtstoename. Het hebben van een dergelijk schadelijk dieet bij het ontbijt, de belangrijkste en meest waardevolle maaltijd onder de voedertijden, veroorzaakt geen positieve effecten van het dieet als het op dat moment wordt toegepast. Voor een slank en gezond uiterlijk is het gunstig om onze eetgewoonten te reguleren. Hiervoor is een degelijk voedingsprogramma onder leiding van een diëtist een must! Dus waarom zouden we ’s ochtends geen donuts eten? Zorgt het eten van gebak als ontbijt ervoor dat u aankomt? Wat zijn de calorieën van de patissoorten? Hoe maak je het beroemde 321 gebak? Donutrecept dat niet aankomt, geschikt voor een dieet thuis …

MAAKT HET ETEN VAN GEBAK IN DE OCHTEND GEWICHT?

Is het schadelijk om 's ochtends gebak te eten?

De meest basale ingrediënten die in het deeg worden aangetroffen, zijn voedingsmiddelen zoals meel, eieren, olie en gist. Hoewel elk ingrediënt een zeer hoge caloriewaarde heeft, zelfs als u alleen bent, moet u rekening houden met het effect op uw lichaam als u ze samen consumeert! In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, verminderen deze voedingsmiddelen met een hoge koolhydraatwaarde de duur van verzadiging en zorgen ervoor dat je honger erger wordt. Daarom moet het het laatste voedsel zijn dat wordt gegeten, vooral voor mensen met gewichtsproblemen.

Gebak wordt over het algemeen bereid tussen 50-60 gram in banketbakkerijen om aan te sluiten bij de smaak van mensen. Dille, kaas, olijf, naturel, sesam, chocolade en gehakt heeft. Dus hoeveel zijn de calorieën in deze donuts? Laten we samen kijken …

Calorieën in 1 aardappeldoughnut: 170 calorieën
Calorieën van 1 gehaktbrood: 250 calorieën
Calorieën van 1 wit kaasbrood: 190 calorieën
Calorieën van 1 olijfbrood: 185 calorieën
Calorieën van 1 cheddarbrood: 240 calorieën
Calorieën van 1 dille-paneermeel: 203 calorieën

IS HET SCHADELIJK OM ’s Ochtends GEBAK TE ETEN? ALS JE 1 CAKE GEBAK PER DAG EET …

Is het schadelijk om 's ochtends gebak te eten?

Patisserie, die kant-en-klaar bij de patisserie wordt gekocht, wordt meestal bereid met margarine, de meest schadelijke vetsoort voor ons hart. Deskundigen adviseren dat het eten van 1 stuk donut ’s ochtends op een lege maag het hart vermoeit en daarom niet geconsumeerd mag worden, en dat de gebakjes, die 2 maanden kunnen worden gegeten, in totaal 2,5 kilo vet opleveren.

Stevig om 1 broodje te smelten 7 duizend 500 stappen Het is bekend dat het moet worden weggegooid. Gebak, dat het effect heeft dat het sneller in gewicht aankomt dan ander voedsel, veroorzaakt ook gezondheidsproblemen zoals verbranding bij mensen met maaggevoeligheid.

RECEPT VOOR DIEETGEBAK: HOE MAAKT U GEWICHTSVRIJ GEBAK?

Is het schadelijk om 's ochtends gebak te eten?

MATERIALEN:

3 kopjes volkoren meel
1 pakje bakpoeder
1 theelepel zout
1 glas yoghurt
2 eieren (een met dooier voor het deeg)
1 theeglas olijfolie
-Een snufje fijngehakte dille

Binnenmateriaal:

-150 g magere fetakaas (of kwark)
-Een snufje fijngehakte dille

FABRICATIE:

Scheid de dooier van een van de eieren en doe deze in een kom. Klop 1 ei, eiwit, olijfolie en yoghurt goed los. Meng in een andere kom 1 glas bloem, zout en bakpoeder.

Na het mengen van beide mengsels goed doorkneden. Voeg de resterende 2 glazen bloem een ​​beetje toe. Nadat het zacht is geworden maar niet aan de hand kleeft, tenslotte de gehakte dille toevoegen en kneden. Leg het bakpapier op 2 bakjes in de 180 graden voorverwarmde oven.

Nadat je het deeg hebt gerold dat je in 20 stukken verdeelt, verkruimel je de kaas in een kom en meng je het met dille. Open het deeg op de bank, voeg 1 theelepel kaasmengsel in het midden toe en bedek het deeg met je vingertoppen.

Leg het op een schaal en verdeel het eigeel erover, strooi er lijnzaad of zwarte komijn over en doe het in de oven. Hier is het …

HOE MAAK JE EEN GEMAKKELIJK EN SMAKELIJK 3-2-1 GEBAK THUIS? 321 GEBAK

Is het schadelijk om 's ochtends gebak te eten?

Zelfs als het lang blijft zitten, kunt u het 3 2 1 gebakrecept thuis onder gezonde omstandigheden bereiden. Je kunt de details bekijken van het 3-2-1 gebakje, dat geliefd is vanwege zijn heerlijke smaak in de mond …

MATERIALEN

3 pakjes bakpoeder
2 glazen yoghurt
1 maatschepje olie voor een glas water
1 theelepel zout
4-5 glazen bloem
1/2 kopje sesam
1 eetlepel melasse

In:

200 gram touwkaas
25 plakjes worst
4 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel tijm

Is het schadelijk om 's ochtends gebak te eten?

FABRICATIE

Verwarm eerst de oven voor op 180 graden. Meng vervolgens zout, olie, yoghurt en bakpoeder goed door elkaar. Zeef ongeveer 4 glazen bloem zonder te gieten en giet langzaam in het mengsel. Kneed het zodat het niet aan je hand blijft plakken en voeg het resterende 1 glas toe.

Haal stukjes uit het deeg, geef het een platte vorm in je hand en giet een beetje tomatenpuree in het midden, bestrooi met een beetje tijm. Rol een klein stukje kaas en een plakje worst en meng de melasse met 1 glas water. Week de gebakjes in dit water en dompel ze onder in dorst.

Leg ze mooi op een bakplaat en krab de gebakjes en wacht tot ze bruin zijn.

Eet smakelijk…

Hoe maak je het gemakkelijkste gebak?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button