Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
iPhone Flip zou de eerste iPhone kunnen zijn die Apple Pencil ondersteunt | Plezier.net
Smartphones

iPhone Flip zou de eerste iPhone kunnen zijn die Apple Pencil ondersteunt

Apple en de stylus hebben een turbulente geschiedenis. Steve Jobs verwierp het idee van een stylus op beroemde wijze toen de allereerste iPhone werd gelanceerd, en zelfs nadat de Apple Pencil werd gelanceerd, bleef de iPhone stylusvrij.

Er gaan altijd geruchten dat dit gaat veranderen, en de laatste is dat de opvouwbare iPhone Flip mogelijk wordt geleverd met ondersteuning voor Apple Pencil.

Althans volgens het Chinese analistenbureau EqualOcean. Het beweert dat de eerste opvouwbare iPhone in 2023 zal worden gelanceerd, een 7,3-inch tot 7,6-inch display zal hebben en ondersteuning voor sportstiften. We hebben nog niet echt van deze bron gehoord, dus het is de moeite waard om zeer sceptisch te zijn over wat er wordt beweerd.

Het belangrijkste punt om op te merken is dat EqualOcean beweert dat de iPhone Flip een hybride tablet-apparaat zal zijn. Vermoedelijk zal het lijken op de Samsung Galaxy Z Fold 2, met een kleiner extern telefoonscherm dat opengaat om een ​​groter tabletachtig ontwerp te onthullen.

Dat is in strijd met recente rapporten, met de bekende leaker Jon Prosser die beweerde dat Apple genoegen had genomen met het clamshell-achtige ontwerp dat wordt gebruikt door de Samsung Galaxy Z Flip. Hoewel Prosser opmerkte dat het nog heel vroeg was voor de iPhone Flip, en dat er dingen konden veranderen. In beide gevallen zullen we het pas veel verder in het ontwikkelingsproces zeker weten.

Een iPhone Flip met het uitvouwbare tabletontwerp zou echter kunnen profiteren van stylusondersteuning. Elk model van iPad ondersteunt nu immers een of andere vorm van Apple Pencil en het zou logisch zijn om het toe te voegen aan nieuwe iPad-aangrenzende producten. De iPhone Flip zou zo’n product zijn, mits hij dat grote opvouwbare display heeft.

De enige vraag is of de telefoon compatibel zou zijn met een van de twee Apple Pencils die al verkrijgbaar zijn. Of als Apple iets specifiekers zou ontwikkelen. Misschien een stylus die in de iPhone Flip kan worden opgeborgen, net zoals de S Pen in de Samsung Galaxy Note 20 Ultra leeft.

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wanneer we de iPhone Flip zullen zien, met tegenstrijdige berichten over de vraag of de telefoon in 2022 zal aankomen of niet. Alles wat we hebben gehoord, suggereert dat het nog vroeg in de ontwikkeling is, dus we moeten zeker niet verwachten dat we de telefoon dit jaar zullen zien. Wat betreft wanneer we het echte werk zouden kunnen zien, 2023 is net zo goed een gok als elk ander.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button