Gezondheid en Fitness

Influenzasymptomen worden verward met corona!

Influenzasymptomen worden verward met corona! Wat zijn de symptomen van influenza?

Influenza, het griepvirus, verschijnt plotseling. Het gaat door met koorts en ademhalingsaandoeningen. Het coronavirus wordt echter verward met de symptomen van influenza, een luchtwegenaandoening. Deskundigen waarschuwden voor deze symptomen die het behandelingsproces negatief beïnvloeden. Dus wat zijn de symptomen van influenza-ziekte? In het detail van het nieuws vindt u degenen die nieuwsgierig zijn naar het griepvirus.

Het griepvirus, dat wereldwijd de dood van 500 duizend mensen veroorzaakt, is het gevaarlijkste van de griep. Het levensbedreigende en mogelijk besmettelijke influenzavirus nestelt zich in de luchtwegen en plant zich hier voort. Het gaat moeilijker over dan andere verkoudheidsziekten. Het is onwaarschijnlijk dat mensen met een zwakke immuniteit van dit virus afkomen. Het griepvirus, dat waarschijnlijk via de lucht wordt overgedragen, verschijnt plotseling met ernstige symptomen na de incubatietijd. Deze ziekte, die meer dan 2 weken duurt, nodigt uit tot chronische ziekten. Avrasya Hospital Specialist interne geneeskunde Op. Dr. Koray Cengiz herinnerde eraan dat hij in de war was omdat de symptomen van influenza en coronavirus bijna hetzelfde zijn. Hij zij dat het Infleunza-virus en toegenomen gevallen van choroanvirus, vooral gezien in de wintermaanden, dezelfde symptomen hadden. Influenza, dat begint in oktober, duurt tot april. Het virus in de longen is bij sommige mensen ernstig. Hoewel het lijkt op het coronavirus, hebben de twee ziekten eigenlijk totaal verschillende factoren.

Influenzasymptomen worden verward met corona!

SYMPTOMEN VAN INFLUENZA GEMENGD MET CORONA!

Interne ziekten Specialist Op. Dr. Koray Cengiz benadrukte dat hoewel de twee virussen dezelfde symptomen vertonen, hun ernst en effecten verschillend zijn. Hier zijn de waarschuwingen van Cengiz:

“Verkoudheid, griep en coranavirus zijn luchtweginfecties. Hoewel de symptomen vergelijkbaar zijn, zijn er ernstige verschillen tussen de processen. Verkoudheid kan je een beetje neerslachtig maken omdat het zwakte kan veroorzaken. Maar de griep kan je een beetje doen huiveren bij het uit bed komen. De complicaties die je ervaart tijdens een verkoudheid komen relatief vaak voor. Griep kan echter leiden tot een levensbedreigende ziekte zoals longontsteking. Coranavirus vertoont symptomen die dichter bij griep lijken. Als u hoge koorts heeft die niet daalt en u ademhalingsmoeilijkheden heeft, dient u zich uit voorzorg naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te wenden. “

HYGIËNE REGELS ZIJN NIET ALLEEN CORONA …

Dus. Dr. Koray Cengiz benadrukte dat maskers, sociale afstand en schoonmaakregels voor anderen gelden, behalve voor coronavirus. Stellend dat allerlei soorten virussen ernstige schade aan de immuniteit en ademhaling veroorzaken, Cengiz, complicaties die optreden wanneer een persoon deze ziekten lijdt, kunnen in de toekomst verschillende ziekten veroorzaken. Daarom waarschuwde hij dat zijn regels niet in alle gebieden en periodes van ons leven zouden gelden.

WAT ZIJN DE SYMPTOMEN VAN DE ZIEKTE VAN INFLUENZA?

De lichaamstemperatuur verandert plotseling

Ernstige hoofdpijn

Jeukende keel en droge hoest

Pijn op de borst

Loopneus door de ontstekingssnelheid van de sinuskanalen te verhogen

Een aanval hebben

Vermoeidheid en spierpijn

Het manifesteert zich met symptomen zoals braken en diarree als gevolg van buikpijn.

Influenzasymptomen worden verward met corona!

IS ER EEN BEHANDELING VOOR DE ZIEKTE VAN INFLUENZA?

Zodra de symptomen zich manifesteren, moet een specialist worden geraadpleegd. Anders wordt de behandeling moeilijk wanneer het virus zich uitbreidt tot immuniteit. De gespecialiseerde arts, die luisteren en medicatie aanbeveelt, raadt aan om de medicamenteuze behandeling voort te zetten om het virus volledig uit het lichaam te verwijderen, ondanks dat de symptomen verminderen. Bovendien moet de consumptie van fruit en groenten met antioxidanten worden verhoogd om uit het lichaam te worden verwijderd. Er moet veel vloeistof worden verbruikt om de constante ontsteking te verminderen. De patiënt moet constant het bed en wat hij draagt ​​veranderen. Antibiotica zijn niet effectief tegen dit virus. Daarom moet medicatie onder deskundige controle worden gebruikt.

Influenzasymptomen worden verward met corona!

MANIEREN VAN BESCHERMING TEGEN INFLUENZA VIRUS

Gemeenschapsomgevingen mogen niet lang blijven bestaan

De eigendommen van anderen mogen niet worden gebruikt

Een masker moet worden gedragen vanwege het toenemende aantal virussen bij seizoenswisselingen.

Handen moeten constant worden gewassen

Bij zieke patiënten moet warm water met citroen worden gedronken.

Omgevingen moeten constant worden geventileerd.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button