Cadeaus

Ideeën voor Gezinskalender om uw hele jaar op te fleuren

Door een gezinskalender te maken, kun je speciale momenten uit het verleden koesteren, terwijl je uitkijkt naar wat je te wachten staat. Met een agenda die uniek is voor uw gezin, wordt u herinnerd aan verjaardagen, jubilea, evenementen en vakanties. Om je inspiratie te bieden, delen we 12 eenvoudige familiekalenderideeën die je project van start tot finish begeleiden.

Met een paar favoriete foto’s, zul je het leuk vinden om je eigen kalender te maken – voor thuis, op kantoor of om cadeau te geven. Maak een aangepaste kalender waar het hele gezin dol op zal zijn.

Redenen om uw gezinskalender te maken

Aangepaste kalenders geven een prachtig persoonlijk tintje aan uw decor. Ze kunnen ook doordachte geschenken maken voor geliefden zoals ouders, peetouders, grootouders en neven en nichten.

Overweeg speciale gelegenheden als thema voor uw kalender. Bekijk hieronder enkele ideeën.

Ideeën voor Gezinskalender om uw hele jaar op te fleuren

Afstudeerders : Vier een succesvol pad door de middelbare school, universiteit, graduate school, handelsschool of medische school. Neem foto’s van de hele reis op, inclusief snoepjes van sport, theater, muzikale activiteiten en clubs.

Familie-uitstapjes: Een camping-excursie of de verkenning van een nieuwe stad biedt vaak adembenemende landschappen, gelukkige familiemomenten en grappige candids. Stel uw verzameling vakantiefoto’s samen om een ​​kalender te maken waarmee u het hele jaar door speciale herinneringen kunt herbeleven.

Verjaardagen : Verzamel je favoriete foto’s van jou en je significante andere. Van datums in de stad tot buitenavonturen, voeg een mix van afbeeldingen toe om het volledige spectrum van je liefde vast te leggen.

Nieuwe baby: Een nieuw lid aan je gezin toevoegen is een ongelooflijk speciale tijd. Ontwerp een kalender met foto’s uit de eerste dagen, inclusief foto’s met familieleden zoals grootouders en broers en zussen.

Ideeën voor Gezinskalender om uw hele jaar op te fleuren

Verjaardagen: Of het nu een 5e of 50e verjaardag is, ontwerp een gepersonaliseerde kalender om het mooie geschenk van het leven te herdenken. Vergeet niet een reeks foto’s op te nemen, van de beginjaren tot recente avonturen en prestaties.

Thanksgiving: Wat is een beter moment om dankbaarheid te tonen voor onze families dan Thanksgiving? Ontwerp een fotokalender vol met alles waar je dankbaar voor bent, zoals speciale uitstapjes met familie en de prachtige natuur.

Kerstmis, Chanoeka, Kwanzaa: Geef een zinvol geschenk tijdens de feestdagen met een aangepaste fotokalender die is ontworpen voor het hele gezin. Maak het uitgebreid door belangrijke datums en foto’s van grootouders, neven, tantes en ooms op te nemen.

Nieuwjaar: Iedereen heeft een nieuwe kalender nodig voor het komende jaar. Kies een stijl die het beste bij uw persoonlijkheid past, of dat nu een wandkalender of een ezel kalender is.

Valentijnsdag: Zorg dat je geliefde zich dit jaar extra speciaal voelt. Maak een kalender die is gewijd aan je liefde en alle bijbehorende avonturen – of dat nu kinderen opvoeden of frisbee spelen met de honden is.

Ideeën voor Gezinskalender om uw hele jaar op te fleuren

Pensioen: Na jaren van hard werken en toewijding is pensioen de moeite waard om op een grote manier te vieren. Maak een kalender die al het harde werk, plezier en engagement van de gepensioneerde herdenkt.

Bruiloften: Prachtige trouwfoto’s zorgen voor adembenemende kalenders. Kies je favorieten – van opnames die je unieke band vastleggen tot foto’s met je familieleden die het op de dansvloer uiteenvallen.

Huwelijksreis: Of u nu uw tijd doorbrengt in een all-inclusive resort, camping of bijzondere bed and breakfast, u zult die speciale momenten nog jaren willen onthouden. Voor een aangepaste wandkalender of bureaukalender , moet u ervoor zorgen dat u tijdens uw excursies candids ontvangt, zoals ontbijten in een koffiebar of wandelen door het bos.

Waar kunt u uw kalender weergeven

Familiekalenders passen in de stijl en sfeer van elke kamer. Plaats die van jou op een plek waar familieleden regelmatig worden herinnerd aan speciale datums en evenementen.

Ideeën voor Gezinskalender om uw hele jaar op te fleuren

U kunt uw kalender weergeven:

 • Op uw kantoor of werkplek
 • Op je bureau thuis
 • In de woonkamer of familiekamer
 • In de keuken
 • Op de koelkast
 • In de slaapkamer
 • Elke andere plaats waar het wordt opgemerkt

Uw gezinskalender personaliseren

Wanneer u uw gezinskalender personaliseert, geeft dit extra betekenis aan elke maand van het jaar. Met een combinatie van foto’s wordt u voortdurend herinnerd aan speciale herinneringen en momenten. Houd de volgende tips in gedachten om een ​​gepersonaliseerde kalender te ontwerpen die iedereen aan het lachen houdt.

Ideeën voor Gezinskalender om uw hele jaar op te fleuren

Design Tip # 1: Beschouw de maand. Als het februari is, neem dan foto’s op van familieleden die liefde voor elkaar uiten ter viering van Valentijnsdag. Als het oktober is, voeg dan Halloween-foto’s toe. Als het december is, neem dan foto’s op van de sneeuwpop die je samen hebt gebouwd of de grappige foto van het kerstfeest van vorig jaar.

Design Tip # 2: kies vrolijke foto’s. Of de kinderen samen lachen of je naar je dochter lacht, inclusief de gelukkigste foto’s in je kalenderontwerp zullen je dagen het hele jaar door opvrolijken. Overweeg om het kunstwerk van uw kind toe te voegen aan uw kalender voor extra betekenis.

Design Tip # 3: Speciale datums opnemen. Kalenders helpen ons herinneren aan belangrijke datums het hele jaar door. Zorg ervoor dat je het volgende opneemt:

 • Verjaardagen (van grootouders, ouders, broers en zussen, enz.)
 • Speciale evenementen (d.w.z. de eerste schooldag, afstuderen, bruiloften)
 • Verjaardagen
 • Feestdagen (d.w.z. Valentijnsdag, Kerstmis, Martin Luther King Day, Thanksgiving)
 • Herdenkingsdagen (d.w.z. wanneer oma voorbij is, je eerste date samen)

Als u besluit een wandkalender te maken , voegt u foto’s van de speciale persoon toe voor hun datum. Plaats bijvoorbeeld een foto van Rachel op haar verjaardag of een trouwfoto op je verjaardag.

Design Tip # 4: landschappen toevoegen. Neem foto’s van je favoriete plaatsen op in je aangepaste kalender , van glooiende bergen tot ongerepte meren. Familiehuisjes, vakantieplekken en natuurparken zorgen voor prachtige maandelijkse achtergronden die veel betekenis bieden.

Design Tip # 5: themapagina’s maken. Vergelijkbaar met fotoboeken , kunt u eenheid op een pagina brengen door een thema te kiezen. Overweeg voor januari een feestelijk nieuwjaarsschema. Voeg voor juli rood, wit en blauw toe. Gebruik voor oktober zwarte en oranje kleuren, samen met foto’s van afgelopen Halloween-feesten. Hoe coherenter elke pagina, hoe professioneler je agenda eruitziet.

Laatste gedachten over familiekalenders

Je familiekalender is een prachtig stuk woondecoratie, maar ook een aandenken. De pagina’s en foto’s kunnen nog jaren worden bewaard. Ga aan de slag met je eigen kalender ontwerpen om je huis en het leven van iedereen van wie je houdt op te vrolijken.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button