Eten en DrinkenRecepten

Hoe wordt maïs gepoft? De gemakkelijkste popcorn-methoden

Maïs is rijk aan vitamine B6 en B12 en beschermt ook de gezondheid van de ogen. Een onmisbaar onderdeel van filmavonden, popcorn is een voedingsmiddel dat wordt verkregen als gevolg van de explosie en zwelling van de maïskorrels en als tussendoortje wordt gegeten. Als je thuis een heerlijke popcorn wilt maken, moet je zeker ons recept proberen.

Het wordt zoveel mogelijk gebruikt als koken, braden, salade en popcorn, waarvan bewezen is dat het de ziekte van Alzheimer voorkomt. Popcorn, de eerste keuze van degenen die thuis van bioscoop willen genieten, nam zijn plaats in de continuïteitsbeweging in het dagelijks leven in als een stap die de nostalgiebeweging op gang bracht. Wanneer deze heerlijke snack, die al eeuwen oud is, de vet- en zoutverhouding verlaagt, raden de diëtisten van vandaag het aan als tussendoortje. Wat zijn de trucs van popcorn? Waar moet rekening mee worden gehouden bij het poffen van maïs? Welke maïs knalt beter? Welke potten zijn geschikt voor popcorn? Het antwoord op alle vragen staat in ons nieuws.

Hoe wordt maïs gepoft?  De gemakkelijkste popcorn-methoden

GEDETAILLEERD MAIS RECEPT:

MATERIALEN

250 gram verse maïs
3 eetlepels plantaardige olie of olijfolie
optioneel zout

FABRICATIE

Voeg eerst olie en eventueel zout toe, dan mais in een pan. Nadat je ervoor hebt gezorgd dat alle maïs met behulp van een houten lepel bedekt is met olie, kun je het op het vuur zetten. Zonder de deksel van de pan te sluiten, roer je op het vuur tot de korrels voldoende verhit zijn.

Sluit het deksel als de olie brandt Schud de pot met behulp van een handdoek heen en weer. Als het geluid van de explosie afneemt vanaf het moment dat de likdoorns beginnen te exploderen, zet dan het vuur van de kachel lager. Laat het wat langer staan ​​en blijf de pot schudden.

Zet na een tijdje de bodem van de kachel helemaal uit nadat de resterende maïs in de pan is gevallen.

Eet smakelijk…

Kern: Als je wilt, kun je ervoor kiezen om maïs te eten met pittige pops door je favoriete kruiden toe te voegen aan de olie die je erin doet om de maïs te laten knappen.

Waarschuwing: Houd het vuur altijd op een hoog vuur, dan zullen de likdoorns verbranden, dus wees voorzichtig met het plaatsen van het vuur.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button