Dieet

Hoe verzwakken door rekfolie in te pakken?

Hoe verzwakken door rekfolie in te pakken? Makkelijk buiksmelten thuis

Als je nog steeds niet kunt afvallen ondanks dat je verschillende manieren hebt geprobeerd om af te vallen, probeer dan deze methode zoals actrice Cansu Tosun! Net zoals niets alleen genoeg is, moet u regelmatige oefeningen bij de rekoefening niet opgeven. Zeer interessante methode om regionaal afvallen te helpen: hoe af te vallen met rekfolie, verbrandt rekfolie vet? Afslankmethode met rekfolie

Cansu Tosun, die op 14 juli, twee jaar geleden, het wereldhuis binnenkwam met actrice Erkan Kolçak Köstendil, verraste haar volgers met haar formule voor gewichtsverlies nadat het kind was geboren. Terwijl hij verklaarde dat hij rek rond de buik wikkelt om overtollig geboortegewicht kwijt te raken, benadrukte hij dat het ontzettend goed werkt.Omdat hij met deze techniek al jaren echt afgevallen is, plaatste Tosun zijn eigen foto op zijn social media-account en “Ik wikkel folie in die gebieden waar ik al jaren graag af wil vallen. Het proces wordt ongelooflijk versneld ” Hij schreef zijn briefje.

IS DE REKWIKKEL ZWAK?

Er zijn een aantal punten waar we op moeten letten om het vet in de ongemakkelijke zone zo snel mogelijk en gemakkelijk kwijt te raken, niet een algemeen gewichtsverlies. Een gezonde levensstijl kan worden gecreëerd met gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging, die de belangrijkste van deze problemen zijn. Afgezien van deze twee factoren, zijn we hier met de interessante vetverbrandingsmethode die u waarschijnlijk voor het eerst zult horen. Het is mogelijk om vet te smelten met huishoudfolie, dat veel in keukens wordt gebruikt. Met rekfolie, een van de meest interessante methoden om vandaag de dag af te vallen, kunt u uw gewicht onderzoeken tot aan uw doel. U zult genieten van deze methode, die u ten goede zal komen als u doorgaat met gezonde voeding en aanbevelingen voor lichaamsbeweging in uw dagelijkse leven. Wat u hiervoor gaat doen is heel eenvoudig! Door een deel van de rekfolie in uw huis te wikkelen in het gebied waar u vet wilt verbranden, dat wil zeggen om het gebied te verzwakken, kunt u vet oplossen door te zweten. Deze methode is vooral handig voor degenen die aan sport doen. Dus hoe wordt de rekfoliemethode thuis toegepast? Hier is het gebruik van rekfolie om af te vallen …

WAT IS DE GEWICHTSMETHODE MET REKFOLIE? OLIE VERBRANDEN …

Hoe verzwakken door rekfolie in te pakken?

Het kan wenselijk zijn om de wikkelmethode met rekfolie te proberen om het vet rond de buik kwijt te raken. Men mag echter niet vergeten dat het geen effect heeft als het alleen wordt gedaan, en het moet in hoogwaardige voeding en regelmatige lichaamsbeweging zijn. Het is noodzakelijk om dagelijks minstens 2,5-3 liter water te drinken, omdat het veel zweet veroorzaakt als het het lichaam bedekt. Na de massage die dagelijks 10 minuten met een effectief verdunnend oliemengsel kan worden gedaan, kunt u de rekfolie inpakken en lopen.

Hier is de zeer merkwaardige afslanktechniek van rekfolie …

Hoe verzwakken door rekfolie in te pakken?

STRETCHFILM GEBRUIKEN VOOR HET SMELTEN VAN DE BUIK:

Materialen:

Vitamine E-olie
Cacaoboter
– Rekfolie
Gemalen koffie of zeezout

Fabricage:

Deze methode, die u kunt toepassen voor het afslanken van de buikstreek of voor regionaal afvallen, begint met het masseren van het gebied met vitamine E. Wikkel vervolgens hetzelfde gebied in met huishoudfolie alsof het niet te strak is.

Verwijder na 1-2 uur zo staan ​​de rekfolie en masseer het gebied door af te pellen met zout of koffie. Reinig na de massage het gebied en breng een vochtinbrengende crème aan.

NIET: Vergeet niet om veel water te consumeren.

STRETCHFOLIE GEBRUIKEN OM CELLULIETOLIE TE VERBRANDEN:

Materialen:

3-4 druppels rozemarijnolie
10 druppels oregano-olie
1 theelepel sesamolie
1 theelepel sinaasappelolie

Fabricage:

Na het koken en verwarmen van de bovengenoemde materialen in een pan, dit mengsel in de badkamer verpakken zonder de cellulitisgebieden te overbelasten. Wikkel het vervolgens in huishoudfolie en laat het 15-20 minuten staan. Druk elke 2 minuten op de cellulitis en neem een ​​douche door de rekfolie te verwijderen.

IS HET SCHADELIJK OM STRETCHFOLIE IN GEWICHT TE WIKKELEN?

Aangezien er een overmatige hoeveelheid zweten zal worden waargenomen, is het het koelsysteem van het lichaam in rekfolie, dat bij toepassing water moet worden geconsumeerd. Wanneer het olieachtige gebied in het lichaam is gesloten dat luchtloos blijft, worden de huidporiën gesloten omdat die plaats geen lucht krijgt. Het is een methode die niet wordt aanbevolen door experts omdat huidgevoeligheid en huidaandoeningen de komende dagen kunnen optreden.

OLIEBRANDINGSMETHODE MET APPELAZIJN EN STRETCHFOLIE

Dankzij het stimulerende effect op de bloedcirculatie zie je een positief effect wanneer je appelciderazijn gebruikt, waarmee je vet krakend verbrandt, met stretch. Wrijf een beetje appelciderazijn rond de buik en buik om af te vallen met rekfolie. Na 10-15 minuten wachten wikkel je de buik in met huishoudfolie. Verwijder de vershoudfolie na minder dan 2 uur wachten. Bevochtig na een lekkere douche.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button