Moeder en Baby

Hoe Vaak Moeten Baby’s Borstvoeding Geven?

Hoe lang moet de baby borstvoeding krijgen?
De baby die borstvoeding geeft en onmiddellijk na de geboorte borstvoeding krijgt, moet borstvoeding geven wanneer het wordt genoemd en gewenst zonder ritmekracht, borstvoedingstijden moeten doorgaan zolang de baby wil, maar na ongeveer 20 minuten, als de baby nog steeds wil blijven zuigen, zijn beide borsten veranderd en beide borsten zijn veranderd er moet worden geprobeerd te evacueren.

De volgende sessie moet altijd worden gestart vanaf de borst die het laatst borstvoeding heeft gekregen, en er moet aan worden herinnerd dat de borst zal eindigen zonder volledig te legen door de baby. Op de 3 tot 4 dagen na de geboorte begint de “ volwassen melk” van de moeder te komen. Deze melk heeft twee fasen.

De eerste is “frontale melk”, die op de borst wordt neergelaten, en de andere is “melk van de rug”, die uit de grachten blijft komen terwijl de baby zuigt. Terwijl de voormelk iets sappiger is, is het melkgehalte van de rugmelk hoger en wanneer de baby deze melk kan bereiken, geeft het vetgehalte van de binnenkomende melk een gevoel van volheid in de baby en zorgt voor bevrediging en scheiding van de borst.

Hoe vaak moet de baby borstvoeding krijgen?
Je baby zal je zuigen wanneer hij het nodig heeft. Wanneer hij honger heeft, zal hij huilen en wanneer hij genoeg krijgt, zal hij stoppen met voeden.

Baby’s hebben zeer kleine magen, dus krijgen slechts zo weinig als ze kunnen overwinnen tijdens het voeden . bijgevolg de frequentie van voeding. In de eerste paar weken heeft uw pasgeborene 7-8 uur voeding nodig in een periode van 24 uur.
Dit betekent voeden om de 3-4 uur en gebeurt vaak eenmaal per nacht.

Je baby moet rusten en verteren wat hij eet tijdens de voedingsuren. Dit tijdsinterval helpt ook je melk te vullen. De frequentie van borstvoeding vermindert 5-6 keer per dag na de eerste maand.

Elke borstvoeding duurt meestal ongeveer 10-20 minuten. tussen. Aanvankelijk zal uw baby zich een beetje brutaal gedragen; maar; Het zal kalm absorberen en stagneren als het verzadigd en moe wordt. De beste manier om te zien of uw baby goed wordt gevoed, is om de maandelijkse gewichtstoename regelmatig te volgen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button