Goedkoop reizenReizen

Hoe u de beste reisaanbiedingen kunt vinden tijdens de uitverkoop

Het is dus die tijd van het jaar waarin je wordt gebombardeerd met verschillende verkopen die lijken op te duiken uit elk bedrijf dat de mensheid kent! Ze zijn overal en elk bedrijf wedijvert om uw aandacht. Hoewel met zoveel verkopen en kortingen, kan het lastig en behoorlijk frustrerend zijn om de beste reisaanbiedingen te vinden.

Eerlijk gezegd heb ik bij het boeken van reizen urenlang gekeken naar de beste routes, tijden en datums om gewoon de beste deal te krijgen voor wat ik wil. Dit is een deel van het plezier, maar het kan volledig tijdrovend zijn dat zijn vruchten kan afwerpen door wat dosh te besparen.

We willen allemaal de beste reisaanbiedingen vinden. Het maakt tenslotte niet uit of u reist met een klein budget of spartelt op miljonairrijen, elke persoon heeft een limiet voor hoeveel ze willen uitgeven. Zie je, dit gaat helemaal niet over budgetreizen of luxe reizen. Het gaat eigenlijk meer over gezond verstand om de juiste beslissingen voor u te maken, de waarde die u hecht aan elke reiservaring en het vinden van de beste reisaanbiedingen die het de moeite waard maken. Dit is precies de reden waarom ik enkele heel eenvoudige tips wilde delen om u te helpen bij het navigeren door die reismogelijkheden. Dit zijn meestal alle stappen die ik neem bij het boeken van een grote reis en ze hebben altijd geholpen om de best mogelijke prijs te garanderen.

Oké, dus dit is het makkelijkste om te doen. Het wissen van uw cookies (of het gebruik van de incognitomodus) in uw browsers is een must wanneer u op jacht bent om de beste reisaanbiedingen te vinden.

Wat dit nu doet, is derden (zoals de website die u bezoekt) te stoppen, wetende dat uw zoekgeschiedenis terwijl u op hun pagina bent. Als u bijvoorbeeld naar Bali blijft kijken, kunnen ze de vlucht- of hotelprijzen opdrijven omdat ze weten dat u al uw bestemming hebt bepaald.

Dit klinkt misschien vreemd, maar er zijn gevallen (gemeld in het nieuws) waarbij bedrijven verschillende bedragen hebben aangerekend, afhankelijk van de browser die u gebruikt. Er wordt gezegd, omdat bepaalde demografische / sociaal-economische groepen de ene browser misschien verkiezen boven de andere. Dit is een nogal schaduwrijke praktijk, maar ik heb dit zelf gezien, dus het werkt altijd bij het controleren van een reeks internetbrowsers die je gebruikt.

Controleer verschillende browsers of de app voor het bedrijf waarmee u boekt. Soms brengen bedrijven minder in rekening voor hun apps / websites om klanten te verleiden om dat platform te gebruiken.

Ga er niet vanuit dat de verkoop van pakketten (hotel en luchtvaartmaatschappijen) altijd goedkoper zal zijn, bekijk in plaats daarvan last-minute deals die veel geld kunnen opleveren voor uw reis.

Dit is vooral gemakkelijk als je flexibeler bent met je datums en je baas flexibel is met je vrije tijd! Eerlijk gezegd, het is een van de gemakkelijkste manieren om de beste reisaanbiedingen te vinden die die besparingen op een regenachtige dag een beetje verder oprekken.

Verkoop of niet, meld u niet meteen aan voor alle extra’s! Een bedrijf wil altijd het meeste uit uw geld halen, dus houd het vast totdat u zeker weet dat u ze nodig hebt (tassen / stoeltoewijzing / kamerupgrades).

U kunt immers bijna altijd de services ‘upgraden’ na de oorspronkelijke boekingsdatum.

Bovendien sturen ze u, meestal dichter bij uw vertrekdatum, e-mails zoals 15% korting op ingecheckte bagage en zelfs kortingsaanbiedingen voor zaken als Business Class-stoelen of hotelupgrades.

Onderzoek de goedkoopste dagen van de week om naar uw gekozen bestemming te vliegen en kies vervolgens die datum in de verkoopperiode zelf. Dit helpt meestal om de kosten te verlagen om de beste reisaanbiedingen te vinden.

Gebruik vluchtzoektools zoals Skyscanner om het hele jaar door te speuren en zoek een patroon van dagen die goedkoper zijn om te vliegen (voor de door jou gekozen bestemming). Eerlijk gezegd, kunt u een watertandend bedrag besparen met deze eenvoudige tip.

Wees zo flexibel mogelijk met uw bestemming en tijdstippen. Dit zal een van de grootste factoren zijn bij het verlagen van de kosten voor uw reis. De grootste omzet die u ziet, zijn bijvoorbeeld bestemmingen die de luchtvaartmaatschappij en of het hotel moet invullen of nieuwe routes die ze willen publiceren.

Vergeet echter niet dat het onwaarschijnlijk is dat er enorme kortingen op de populairste routes zullen zijn, maar er zijn nog enkele belangrijke manieren om hier geld op te besparen.

Zoek naar plaatsen met veel luchtvaartmaatschappijen die dezelfde routes vliegen. Dit betekent dat alle luchtvaartmaatschappijen concurreren om uw zuurverdiende contanten en dat ze elkaar meestal het hele jaar door proberen te ondermijnen.

Verwacht echter geen massale verkopen op deze routes! Veel vliegtuigen en luchtvaartmaatschappijen vliegen op deze routes omdat ze weten dat ze zwerfhonden op stoelen kunnen krijgen. Dit alles betekent dat u kunt besparen als u uw hotel boekt met uw vlucht zelf. Bedrijven zoals Expedia kunnen in dit scenario diepere kortingen op hotelkamers bieden, omdat u minder snel de hotelboeking zult annuleren.

Voel je niet gedwongen om te boeken! Dit is een van de grootste dingen die ik zou zeggen, val nooit voor een website die zegt “er zijn nog maar 2 plaatsen over” of “20495 willen deze reis nu boeken”. Het is een tactiek die wordt gebruikt om u aan te zetten tot kopen.

Vergeet niet dat u geen stress heeft bij het boeken van deze verkopen. Luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties hebben het hele jaar door veel verkopen.

Ga naar sites zoals Google Flights om vluchtprijzen te volgen, aangezien deze honderden keren kunnen veranderen tussen het kunnen boeken van een vlucht en het opstijgen. Dit geeft je een duidelijke indicatie van de lage en hoge ticketprijzen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button