Eten en DrinkenGezonde receptenOntbijtrecepten

Hoe maïsbrood het makkelijkst te maken?

Hoe maïsbrood het makkelijkst te maken? Maïsbrood recept voor volledige consistentie ...

Als je maïsbrood wilt maken, een van de meest populaire smaken van de Zwarte Zee, dan is dit recept iets voor jou. Maïsbrood, dat in die streken vaak wordt gekookt, is heerlijker als het wordt gemaakt van het meel van de maïs die ze met hun eigen handen hebben geplant en gemaaid. Het recept van maïsbrood dat je kunt eten met een koude ayran of yoghurt staat vandaag in onze video.

Maïsbrood is een soort brood gemaakt met bloem gemaakt van maïs. Maïsbrood, dat is gemaakt met ingrediënten zoals melk, zwelpoeder en boter, is een van de eerste smaken die in je opkomen als het gaat om de Zwarte Zee. Maïsbrood, een van de voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde, levert energie bij regelmatig gebruik en vergemakkelijkt de spijsvertering dankzij de overvloedige vezels. Maïsbrood, een van de favoriete gerechten van het oostelijke deel van de Zwarte Zee, is bijna een aanvulling op de gerechten die in die regio worden bereid. Als je thuis maïsbrood wilt bakken, bekijk dan zeker het recept dat we hebben gemaakt.

MAÏSBROOD RECEPT:

MATERIALEN

10 eetlepels maïsmeel
4 eetlepels witte bloem
Een halve theelepel bakpoeder
1 theelepel zout
1 theelepel suiker
1 glas melk
2 eieren
1 vorm tulum kaas
1 handvol gehakte dille
1 glas olijfolie
1 kleine mal boter

Hoe maïsbrood het makkelijkst te maken?

FABRICATIE

Combineer het met maïsmeel en witte bloem in een kom.

Hak de dille fijn en meng de tulumkaas, die je met de hand verkruimeld hebt, met alle andere ingrediënten met een vork.

Meng goed tot je een homogene consistentie krijgt. Vet een horizontale dunne bakplaat in en leg het deeg erin en zet het in de oven van 170 graden.

Neem je brood, dat 30 minuten in de oven is gebakken en goudbruin is geworden, uit de oven, bedek het met het geoliede papier dat je hebt geweekt en goed hebt uitgeperst en bak nog 10 minuten.

Je kunt het serveren door in plakjes te snijden.

Eet smakelijk…

 

Zullen we met maïsbrood en yoghurt aankomen?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button