Eten en DrinkenOntbijtrecepten

Hoe maak je jam van persimmon?

Hoe maak je jam van persimmon? Het gemakkelijkste recept voor kaki-jam

Met andere woorden, persimmon is een van de voedingsmiddelen die experts vaak aanbevelen met zijn gezondheidsvoordelen. Als u wilt profiteren van de voordelen van een paradijselijke dadel, kunt u deze als dessert, gedroogde vorm of als jam naar uw tafel brengen. Vandaag geven we je het gemakkelijkste recept voor paradijselijke dadeljam.

Paradise-dadel staat in ons land ook wel bekend als persimmon. De paradijselijke dadel, waarvan wordt gezegd dat deze goed is voor veel ziekten, heeft veel voordelen voor de menselijke gezondheid. Paradise palm in gele of oranje kleuren, die een vezelrijk gehalte heeft, is een van de favoriete voedingsmiddelen om zowel vers als droog te consumeren. Het feit dat het op verschillende manieren kan worden geconsumeerd, is een van de factoren die het toepassingsgebied vergroten. Na het jaar 1920 begon Turkije te worden erkend en gecultiveerd. Producenten van deze nuttige voedingsstof om meer massa te bereiken en een gezond leven te leiden; Het levert de droge en natte versie van de paradijselijke dadel aan de consument. De paradijselijke dadel, die bij het proeven een ander gevoel in het gehemelte creëert en een lichte gevoelloosheid in de tong van sommige mensen veroorzaakt, kan op verschillende manieren worden geconsumeerd. Je kunt jam maken om de persimmon voor een langere tijd te consumeren. De persimmon die jam is geworden, kan een van de details zijn die uw ontbijt zoeter maken. Door paradijselijke dadels te bereiden, kunt u uw paradijselijke dadels op een gezonde manier gebruiken. Dadelpruimenjam komt samen met warm brood en zal het gehemelte zoeten als de dag begint.

Hoe maak je jam van persimmon?

HOE MAAK JE JAM VAN PARADIJS PASTA?

PARADIJS DADEL JAM RECEPT:

MATERIALEN

1 kilo gram persimmon
2 glazen kristalsuiker
1 glas water
1/4 vers citroensap

Hoe maak je jam van persimmon?

FABRICATIE

Was en snijd de paradijsdata. Voeg de poedersuiker toe, sluit het deksel van de container en bewaar het een nacht in de koelkast.

Voeg vervolgens een of twee glazen water toe, afhankelijk van de consistentie van de vrucht.

Doe het in een pan en kook het een half uur tot veertig minuten op middelhoog vuur.

Af en toe roeren en schuim verwijderen.

Uw fornuis moet middelhoog vuur zijn, niet op hoog vuur koken. Pers het citroensap dicht bij de kachel, kook het nog eens vijf minuten, doe het in een hete pot, sluit het deksel en keer om.

Dus als je het voor een lange tijd wilt bewaren, kun je het bewaren. Als je het meteen wilt consumeren, kun je het in de koelkast bewaren en consumeren.

Eet smakelijk…

Verzwakt persimmon?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button