Eten en DrinkenRecepten

Hoe maak je het gemakkelijkste kweepeer dessert?

Hoe maak je het gemakkelijkste kweepeer-dessert? Praktisch dessert recept voor kweeperen

Het kweepeer-dessert, dat het gehemelte opjaagt met zijn smaak uit het Ottomaanse rijk, is een van de smaken die restaurants het meest verkopen in de winter. Het kweepeerdessert, dat je praktisch thuis kunt maken, wordt bijna een vitamine-opslag, vooral met de kaneel erin. Dus hoe maak je thuis een kweepeer-dessert? Hier is het recept …

Kweepeer, een van de vitaminerijke vruchten van het winterseizoen, heeft verschillende voordelen voor zowel het verfraaien van de huid als voor de gezondheid van het lichaam. Hoe zou je het vinden om een ​​heerlijk dessert te bereiden met kweepeer, aanbevolen door experts, van het verlichten van bloedarmoede tot het versterken van het immuunsysteem? Het dessert van kweepeer, de nummer één strijder van ziektes zoals griep en verkoudheid, dat is gemaakt van siroop, compote, jam en zelfs thee, is een dessert dat in de winter vaak wordt geconsumeerd. Het kweeperdessert, dat een heerlijke smaak achterlaat met de walnoten die je erover strooit, is een onmisbaar onderdeel van de wintermaanden.

Hoe maak je het gemakkelijkste kweepeer dessert?

Kweepeer DESSERT RECEPT THUIS:

MATERIALEN

4 grote kweeperen
16 eetlepels kristalsuiker
5 glazen water
1 kaneelstokje
3 kruidnagels

Voor service;

100 gram room
4 eetlepels pistachenotenpoeder

Hoe maak je het gemakkelijkste kweepeer dessert?

FABRICATIE

Schil de lekkerste kweepeer van het seizoen, halveer hem en leg hem op de bodem van de pan. Doe er een lepel suiker in. Begin met koken door er 5 glazen water bovenop te doen.

Voeg kaneelstokjes en kruidnagel toe aan het water. Leg de gekookte kweepeer op een serveerschaal en giet de sorbet erover.

Serveer tenslotte met room en poedervormige pistachenoten.

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button