Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage? | Plezier.net
Damesmode

Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Soms zijn er in mijn hoofd ideeën, waarvan de uitvoering later spijt kan hebben. Een van hen wordt vaak de beslissing om een ​​tatoeage te maken, die ik vervolgens wil brengen. Zo’n onbehoorlijke misdrijf kan een tijdelijke tatoeage redden. Dit is een geweldige manier om te zien of u een permanente inktafbeelding moet maken.

Afhankelijk van de applicatiemethode en het materiaal worden tijdelijke tatoeages bewaard van een paar dagen tot anderhalve maand. Het is noodzakelijk om bang te zijn voor tijdelijke tatoeages, waarvan de veiligheid maximaal zes maanden en meer garandeert. Meestal gebruiken ze de gebruikelijke naald en inkt, maar wordt het pigment ondiep ingespoten. Zo’n foto zal snel vervagen, maar het verdwijnt misschien niet helemaal, waardoor het een lelijke plek op de huid heeft als herinnering aan zichzelf.

Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Welke soorten tijdelijke tatoeages bestaan ​​er?

Gelukkig zijn er heel veel echt tijdelijke en veilige tatoeages. De lijst kan bevatten:

  • henna tattoo (mehendi);
  • airbrush-tatoeage (een vorm van body art);
  • glitter tattoo (biotattoo met lijm en glitter); Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?
  • kristallen tatoeages (lijm + steentjes);
  • vertaalde tatoeages;
  • bedrukte tijdelijke tatoeages (gemaakt met print en dikke rubberen verf). Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

De meeste tijdelijke tatoeages zijn veel goedkoper dan een echte tatoeage. Hennatattoos kosten ongeveer 150-950 roebel. Een stencil voor tatoeages kost ongeveer 300-400 roebel, en een set voor airbrushen kost ongeveer 450-1500 roebel.

Hoe een tijdelijke tatoeage thuis te maken

Een ander voordeel van tijdelijke tatoeages is een relatief eenvoudige toepassing waarmee u thuis de gewenste patronen kunt maken.

Henna tijdelijke tatoeages

Hennatattoos zijn een oude kunst met een rijke geschiedenis. De tekeningen zien er aantrekkelijk uit en kunnen geen kwaad. Een uitzondering kan zijn tatoeages voor mensen die last hebben van intolerantie voor materialen.

Henna is gemakkelijk aan te brengen en blijft van de ene week tot 15 dagen op de huid. Als je geen klassieke pure henna, maar speciale moderne composities gebruikt, dan kun je het ‘leven’ van de tatoeage verlengen tot twee maanden. De procedure is absoluut pijnloos. Het ontvangen van een infectie is uitgesloten omdat de stof niet onder de huid wordt geïnjecteerd. Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Recepten kookset. U kunt bijvoorbeeld 20 gram hennapoeder in 50 milliliter citroensap verdunnen. Vervolgens wordt dit mengsel direct in de container in een handdoek gewikkeld en gedurende 12 uur naar een warme plaats gestuurd. Om het resultaat langer te laten duren, moet je een theelepel suiker en wat etherische olie aan deze samenstelling toevoegen. Geschikte eucalyptus, kruidnagel, sinaasappel of theeboom. Om de kleur donkerder te maken, kunt u gemalen koffie of basma toevoegen.

Het tweede recept biedt 500 milliliter kokend water om 40 gram henna, 2 theelepels zwarte thee en gemalen koffie op te lossen. Dit alles moet een uur worden gekookt en dan worden afgekoeld en afgekoeld. Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

De resulterende kleurstof kan worden gebruikt om patronen met een penseel te tekenen of een stencil te gebruiken. Vóór de procedure moet de huid worden voorbereid: epileren, het gebied ontvetten en een scrub gebruiken. U kunt het patroon eerst op de huid aanbrengen met een cosmetisch potlood. Naast een borstel kan henna worden aangebracht met een spuit of tandenstoker. Op de huid moet de samenstelling 3 tot 8 uur blijven. Daarna wordt de pasta afgeschraapt met de stompe kant van het mes. Bevestig het resultaat om haarspray te helpen, die het gekleurde gebied moet strooien. Over een paar dagen wordt de tekening nog helderder – dit is het eigendom van henna. De eerste dagen van het patroon is beter om niet te bevochtigen. Om dit te doen, wordt vóór de waterbehandeling de afbeelding bedekt met olie. Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Tijdelijke tattoo-tatoeages

Een andere manier om een ​​tijdelijke tatoeage toe te passen, is door een pen te gebruiken. Hiervoor past een gewone helium-pen. De eenvoudigste en veiligste methode is om een ​​patroon op de huid te tekenen en dit met haarlak te fixeren. Als u de foto iets langer wilt bewaren, moet u een beetje zichzelf beschadigen. Een dunne, steriele naald zou de inkt moeten helpen een beetje dieper in de huid binnen te dringen. Om dit te doen, moet je voorzichtiger te werk gaan: gebruik handschoenen en ontsmettingsmiddelen. Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Het verse patroon dat op de huid wordt aangebracht, moet over het hele gebied worden doorboord met een steriele naald van niet een kleine diepte. Dit is belangrijk om infectie te voorkomen en de procedure veilig te maken. Het risico op allergieën is ook minimaal vanwege de zeer kleine diepte van lekke banden.

Na de ingreep kan er ongemak zijn in de vorm van een jeuk, maar ze zullen snel verdwijnen. Voor deze techniek is het beter om een ​​minitattoo te kiezen, om het niet te riskeren.

De tweede methode om een ​​tattoo-pen aan te brengen ziet er een beetje anders uit. Op het calqueerpapier wordt de geselecteerde afbeelding netjes getekend en gekleurd. De plaats van tekening wordt verwerkt door alcohol. Daarna wordt een stuk van tevoren bereid weefsel bevochtigd in heet water en op overtrekpapier geplaatst met een patroon op de achterkant. Dit alles wordt met de bedrukte zijde naar beneden gedrukt en gedurende 5 minuten vastgehouden. Als het patroon niet helder genoeg is, kan het met een pen op de huid worden gedupliceerd. Op de top van dit alles is vaste haarspray. Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Tijdelijke tatoeages met potlood en speciale spray

Voor deze methode moet u een eenvoudig, zacht potlood, een schaar, calqueerpapier, een natte doek, talk, eyeliner, make-upborstel, alcohol, watten, een vloeibare wondspray maken, die is ontworpen om een ​​waterdichte film op een beschadigde huid te creëren.

Op het calqueerpapier moet je de gewenste afbeelding tekenen en uitsnijden. De huid moet worden ontvet met alcohol en er calqueerpapier op zetten. De stof wordt bevochtigd in warm water en aangebracht op calqueerpapier, waarbij de hele structuur strak wordt aangedrukt. De resulterende afdruk op de huid wordt omringd door een cosmetisch potlood en gedroogd met talk, aangebracht met een penseel voor cosmetica. Van bovenaf tekening sproeistok voor wonden. Na volledige droging kan een tijdelijke tatoeage worden afgewerkt. Hoe Maak je een Tijdelijke Tatoeage?

Elk van deze manieren om je lichaam te versieren is veel veiliger dan een klassieke tatoeage. Bovendien kan een tijdelijk patroon op de huid altijd verdwijnen zonder gevolgen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button