Gezonde recepten

Hoe maak je een spinazietaart?

Hoe maak je een spinazietaart? Het makkelijkste recept voor spinazietaart

Alle maaltijden en recepten die thuis worden gemaakt, zijn lekkerder en gezonder dan kant-en-klare. We geven je het recept voor het heerlijke spinaziegebakje dat iedereen met veel plezier eet, ook al is het een beetje lastig om te maken. Hier is het heerlijke recept voor spinazietaart:

Atatürk, de grote redder van ons land, die zijn jeugd doorbracht in Thessaloniki met zijn gezin, hield van het eten in die regio. Onder hen is zijn favoriete gebak spinaziegebak. Het is nu heel eenvoudig om een ​​heerlijk gebakje te maken om uw gasten en uzelf te verwennen. Deze spinazietaart in Thessaloniki-stijl zal heel assertief zijn om je onmisbaar te zijn. Wanneer theetijd wordt genoemd, denk je dan aan handgerolde gebakjes die in lagen oplossen in de mond en die meer geur bevatten? We hebben een praktisch recept gevonden voor het spinaziedeeg, dat ieders hart verovert, ook al is het lastig. Naar onze mening zal de heerlijke spinazietaart, die al deze moeite en moeite waard zal zijn voor de heerlijk geurende minuten die hij je geeft op het moment dat hij uit de oven komt, ook je tafels opvrolijken op de vrouwentijd.

Hoe maak je een spinazietaart?

SELANISCH GEBAKJE RECEPT MET SPINAZIE:

MATERIALEN

5 stukken deeg

Voor interne mortel;

2 eieren
600 gram spinazie
2 uien
Chili peper
Zwarte peper
feta kaas
2 eetlepels bloem
1/2 theeglas olie
Zout

Voor de broden;

3 eetlepels azijn
1,5 theeglas olie

FABRICATIE

Voordat we met het deeg beginnen, scheiden we de wortels van de spinazie, wassen ze in veel water en weken in azijn, spoelen ze opnieuw af en wassen en hakken ze fijn.

We maken de ingrediënten van ons deeg door 1 ei, bloem, olie, zout aan de spinazie toe te voegen en het te mengen, en na het roosteren van de ui licht snijden we dit mengsel in een beetje olie in de pan roosteren tot het licht sterft.

Na het toevoegen van de kruiden, als onze vijzel afkoelt, voegen we veel witte kaas toe en voltooien het proces. We leggen een stuk deeg op de bak.

Nadat we het deeg op een schaal hebben uitgespreid, mengen we de olie en azijn en maken we 3 stukken deeg door deze stappen te herhalen, en niet te vergeten dat we elke laag moeten borstelen.

Hoe maak je een spinazietaart?

Als het op de helft van het deeg aankomt, smeren we de spinazievijzel die we hebben bereid op het deeg dat we hebben gelegd, en we maken het resterende deeg nat met azijnwater en bedekken het.

We voltooien de voorbereidingsfasen van ons deeg door een overgebleven eigeel aan de resterende olie toe te voegen en erover te wrijven.

We zullen onze voorverwarmde oven gebruiken om ons gebak te koken.

Bak in onze oven, die op ongeveer 180 ° wordt verwarmd, ons deeg iets meer dan 30 minuten tot het bruin is en snijd het in plakjes.

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button