Eten en DrinkenRecepten

Hoe maak je een cacao bruidstaart?

Hoe maak je een cacao bruidstaart? Praktisch recept voor bruidstaarten

U kunt het cacaorecept van de bruidstaart proberen, die met de bereiding in korte tijd de harten verovert en het gehemelte opfleurt met zijn smaak. Als je de cacaobruidstaart wilt koken, die de thee-uren vergezelt met zijn zachte cake en heerlijke room erop, moet je zeker eens kijken naar het praktische recept dat we hebben gemaakt.

Bruidstaart is een van de meest gewilde en nieuwsgierige recepten van de afgelopen jaren. De bruidstaart, die zijn naam dankt aan het feit dat hij wit is, kan op twee manieren worden gemaakt. Een speciaal recept voor degenen die zeggen dat het zowel als een cake als als een cake is, en de pudding erop is op zichzelf al legendarisch. We delen het recept voor een bruidstaart met cacao, waarvan er één perfect is voor liefhebbers van vanille en één met cacao- en chocoladerecepten. Je kunt ons artikel bekijken voor het recept van de heerlijke cacaobruidstaart die de favoriet zal worden van vrouwen die meesterwerken in de keuken maken.

Hoe maak je een cacao bruidstaart?

RECEPT VOOR BRUIDSCAKE MET CACAO:

MATERIALEN

3 eieren
1 glas kristalsuiker
1 theeglas melk
1 pakje bakpoeder
1 pakje vanille
2 soeplepels cacao
Half theeglas olie
1 + 1/3 kopje bloem

Om de cake nat te maken;

1 glas water Melk
1 theeglas kristalsuiker

Voor de vla;

5 glazen melk
1 theeglas kristalsuiker
3 eetlepels bloem
3 eetlepels zetmeel
1 pakje vanille
1 pakje slagroompoeder

Voor het bovenstaande;

2/3 kopje kokosnoot

Hoe maak je een cacao bruidstaart?

FABRICATIE

Breek de eieren in een diepe kom en klop ze los, voeg dan alle ingrediënten voor de cake toe en klop ze 5 minuten met een mixer.

Vet een vierkante bakplaat in en verdeel het cakemengsel gelijkmatig. Bak ongeveer 25 minuten in een oven van 175 graden totdat het de tandenstoker-test doorstaat.

Nadat de cake is gebakken, haalt u hem uit de oven en wacht u tot hij volledig is afgekoeld.

Nadat de cake is afgekoeld, meng je de melk en suiker die nodig zijn om in een kleine steelpan te weken en zet je het vuur aan, roer tot de suiker smelt en de melk warm is, niet koken.

Giet de warme suikermelk over de afgekoelde cake en wacht tot deze volledig is opgenomen.

Terwijl de cake nat is, kunt u de pudding bereiden. Meng alle ingrediënten behalve de slagroom en vanille in een pan en zet het vuur aan.

Blijf constant roeren en zet het vuur uit nadat het kookt en dikker wordt. Voeg de poedervormige slagroom en vanille eraan toe en klop je pudding met een mixer tot hij warm wordt.

Verdeel de warme en geconcentreerde pudding over de cake die de melk volledig heeft opgenomen.

Bedek de bovenkant met kokos en laat 3 uur rusten in de koelkast.

Je kunt het serveren door in plakjes te snijden.

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button