Dieet

Hoe maak je een aardappel dieet?

Hoe maak je een aardappel dieet? Voorbeeld dieetlijst! Yoghurt Dieet met gekookte aardappelen

Aardappelen kun je doorkoken blijven eten, wat een veel gezondere kookmethode is dan frituren. Hoeveel calorieën in gekookte aardappelen? Komt het eten van gekookte aardappelen aan? Wat is het voorbeeld van gekookte aardappeldieet waarin u kunt afvallen? Hoe maak je een yoghurtdieet met gekookte aardappelen? Hoe af te vallen door aardappelen te eten? Hoe ziet het yoghurtgekookte aardappeldieet eruit? Hier is het afslankdieet van gekookte aardappelen …

Aardappel, die ’s avonds de voorkeur heeft als maaltijd, die meestal als ontbijt wordt gebakken, bevat normaal gesproken veel zetmeel. Hoewel het zetmeelrijk is, bevat het geen vet, dus gezond koken kan worden bereikt met gekookte aardappelen, wat de voorkeur kan hebben in het dieet. Bij het eten van gekookte aardappelen, die de voedingswaarden bevatten die nodig zijn voor het lichaam, zoals ijzer, foliumzuur, vezels en kalium, moet rekening worden gehouden met het aantal calorieën. U kunt proberen om van uw overtollige gewicht af te komen dankzij gekookte aardappelen, die gemakkelijk kunnen worden aangebracht door degenen die de aardappelen in hun dagelijks leven niet missen. We hebben voor u verzameld wat u moet weten over het aardappeldieet dat u niet mag toepassen zonder uw arts te raadplegen. Hoe af te vallen door gekookte aardappelen te eten? Aardappeldieet, waarvan wordt beweerd dat het afvallen …

Kcal-waarden van gekookte aardappelen naar gewicht en portie:

1 kleine portie (100 g) Caloriewaarde van 1 gekookte aardappel 93 kcal
1 middelgrote portie (200 g) gekookte aardappel 183 kcal
1 grote portie (300 g) gekookte aardappel 279 kcal.

Hoe maak je een aardappel dieet?

MAAKT GESTOOFDE AARDAPPEL GEWICHT?

Je kunt blijven afvallen met de aardappelgroente die je volgens het dieet kunt koken. Laat de aardappelen, die u kookt zonder olie en zout te gebruiken, een tijdje in de koelkast voordat u ze in stukjes snijdt. Zo krijg je de nodige vitamines en mineralen binnen en kom je met weinig calorieën door de maaltijd heen.

GEWICHTSVERLIES KOOKMETHODE VAN GESTOOMDE AARDAPPELEN:

Als je de aardappelen met olie kookt en ze vervolgens tot puree pureert door ingrediënten zoals melk, boter of kaas toe te voegen, vernietig je hun voedingswaarde. Als u de calorielimiet niet wilt overschrijden door gekookte aardappelen te eten, kunt u de aardappelen het beste koken met de kookmethode zonder er iets aan toe te voegen, zoals we hierboven vermeldden.

HOE DIEET MET GEKOOKTE AARDAPPELEN?

Hoe maak je een aardappel dieet?

Voorbeeld dieetlijst:

1 dag

Ontbijt: 1 gekookte aardappel, 4 eetlepels yoghurt
Lunch: 1 gekookte aardappel, 4 eetlepels yoghurt
Diner: 8 eetlepels yoghurt

2 dagen:

Ontbijt: 4 eetlepels yoghurt
Lunch: 1 gekookte aardappel, 3 eetlepels yoghurt
Diner: 1 gekookte aardappel, 8 eetlepels yoghurt

3 dagen:

Ontbijt: 1 gekookte aardappel
Lunch: 1 gekookte aardappel, 3 eetlepels yoghurt
Diner: 4 eetlepels yoghurt

NIET: Bij het toepassen van het dieet mag u niet vergeten om elke dag 2 liter water te drinken. U kunt zwarte thee of groene thee drinken, niet meer dan 3 glazen per dag zonder suiker te gebruiken.

Hoe maak je een aardappel dieet?

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button