Eten en Drinken

Hoe maak je de makkelijkste hartentaart?

Hoe maak je de makkelijkste hartentaart? Hart verjaardagstaart recept

Hoe zou je het vinden om op een speciale dag een gemakkelijke en heerlijke taart te maken voor je dierbaren? Bovendien heeft deze cake een hart … Het recept van de hartentaart, die je zonder problemen kunt bereiden, met minder ingrediënten en heel gemakkelijk te maken, staat vandaag in ons artikel.

Taart; complementair aan verjaardagen, jubilea, huwelijksaanzoeken en vele andere speciale gelegenheden. De cake, die je gewend bent te kopen bij bakkerijen, is een smaak die thuis gemaakt kan worden. U kunt niet alleen bij speciale gelegenheden maar ook wanneer u maar wilt een heerlijke cake maken met slagroom en cake-ingrediënten. Als je erover denkt om ’s avonds een verrassing voor je partner voor te bereiden, steek dan je mouwen op om een ​​hartentaart te maken. U kunt uw dag alleen, weg van de gewone smaken, in een onvergetelijk moment veranderen met de hartentaart die u met uw eigen handen bereidt. Deze hartvormige cake spreekt zowel de ogen als het gehemelte aan. Als je het praktische cakerecept wilt maken met de ingrediënten die je thuis hebt, kun je ons heerlijke recept zo eenvoudig proberen als het is.

Hoe maak je de makkelijkste hartentaart?

HEARTED CAKE RECEPT:

MATERIALEN

4 eieren
1 glas suiker
1 glas bloem
1 pakje vanille
1 pakje bakpoeder
3 eetlepels olie
3 eetlepels kokend water
Cacao

Voor het bovenstaande;

2 pakjes aardbeien slagroom
1,5 kopjes melk
Aardbei

Hoe maak je de makkelijkste hartentaart?

FABRICATIE

Klop eerst het ei en de suiker in een kom. Voeg dan geleidelijk de resterende cake-ingrediënten toe en breng ze tot een kant-en-klare consistentie.

Bak het biscuitdeeg dat je hebt bereid 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.

Tijdens het bakken van de cake kunt u de slagroom bereiden. Haal de gebakken cake uit de vorm en verdeel deze in twee gelijke delen.

Je kunt er slagroom en fruit of chocolade tussen doen.

Ten slotte kun je slagroom op de hele cake aanbrengen en deze decoreren met aardbeien.

Hier is je taart klaar!

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button