Eten en DrinkenRecepten

Hoe maak je de gemakkelijkste tiramisu?

Het zachte tiramisu-dessert, dat je vaak in cafés eet en ook koffie en pudding ontmoeten, kun je op een praktische manier thuis bereiden. Het recept voor de heerlijke tiramis die u praktisch voor uw gasten kunt maken, staat in ons artikel. Hier is het recept voor een praktisch tiramisu-dessert:

Tiramisu-dessert, dat de laatste jaren het meest in cafés en restaurants wordt verkocht, is een van de desserts die geliefd zijn bij liefhebbers van café-smaak. Klaar om zijn plaats in de schappen in te nemen Je kunt tiramisuyu met je eigen handen maken. Hoewel Tiramisu zijn oorsprong vindt in Italië, is het een universeel dessert. Het is een soort cake die erg populair en gewild is in veel landen met verschillende smaken. In sommige landen zijn de materialen echter niet beschikbaar of is het opnieuw vormgegeven om bij het gehemelte te passen. We hebben het originele Italiaanse Tiramisu-recept voor je onderzocht. Voordat u met het recept begint, moet u weten dat de Tiramisu oorspronkelijk is gemaakt met Mascarpone-kaas. Het Tiramisu-recept kan ook worden gemaakt met Labne-kaas, die er het dichtst bij komt. Daarom gebruiken we Labneh-kaas in ons originele recept, Tiramisu, dat zich onderscheidt van andere desserts met zijn heerlijke room, is dat letterlijk. “vrolijk me op” genaamd tiramisu-dessert, verrukt de eter echt. Dus zou je tiramisu praktisch thuis willen bereiden?

TIRAMISU DESSERT RECEPT:

MATERIALEN

1 pak naturel biscuitgebak
1 3-in-1 koffie
Cacao

Voor de vla;

2,5 kopjes melk
200 gr labneh kaas
3 volle eetlepels bloem
3 volle eetlepels kristalsuiker
1 pakje vanille

 

FABRICATIE

Begin met het bereiden van het dessert door eerst de pudding te maken. Meng in een diepe pan de melk, bloem en poedersuiker in een pan en kook tot het kookt.

Als er belletjes ontstaan, haal het dan van de kachel en voeg de vanille toe. Voeg na 15 minuten afkoelen de labne-kaas toe en klop.

Smelt de koffie in een glas heet water. Week het biscuitgebak met het koffiewater dat je hebt bereid.

Giet de helft van de afgekoelde pudding op 1 pan en verdeel deze. Leg de andere pantisvlaai op de cake en giet de resterende pudding erop en verdeel het goed.

Strooi een hoeveelheid cacao over het dessert en serveer het nadat het is afgekoeld.

Eet smakelijk…

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button