Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Hoe de slechte bloedcirculatie in de benen te verbeteren? | Plezier.net
Goede ideeënGezondheid en Fitness

Hoe de slechte bloedcirculatie in de benen te verbeteren?

In dit artikel zullen we het hebben over je trouwe dienaren, namelijk je benen, die overdag altijd bij je zijn. Het is echter ook een feit dat u vaak uw benen verwaarloost en er niet voor zorgt. De bloedcirculatie in je benen kan slecht zijn; dit kan leiden tot andere belangrijke problemen.

Het maakt niet uit hoe u denkt, het leven zonder uw benen Het zou moeilijk zijn. Wat zou je doen als je benen niet gezond waren? Het zou bijna onmogelijk zijn om van de ene plaats naar de andere te gaan. Dus je moet leren om voor je benen te zorgen en te zorgen.

Een van de meest voorkomende problemen in het dagelijks leven is een slechte bloedcirculatie in de benen. Slechte bloedcirculatie kan jeuk, onaangename spataderen veroorzaken, of erger nog, pijn, invaliditeit en trombose.

Trombose is de naam die wordt gegeven aan het bloedstolsel, dat het risico loopt in embolie te veranderen (bloedstolsel dat door het lichaam kan reizen via de bloedbaan). Deze aandoening kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken en kan zelfs dodelijk zijn.

Wat is een spatader en hoe wordt deze gevormd?

De spatader ader wordt gevormd door de verwijding van de ader vanwege het bloed dat zich ophoopt in de ader en veroorzaakt occlusie in de ader. Het komt meestal voor als gevolg van genetische en hormonale factoren en komt het meest voor bij vrouwen.

Obesitas en zwangerschap kunnen worden beschouwd als bijdragende factoren voor de ontwikkeling van deze ziekte. Deze factoren voorkomen dat de bloedcirculatie goed verloopt en veroorzaken bloed in de bloedvaten. Dit zorgt ervoor dat de aderen uitzetten.

Welke maatregelen kunt u nemen voor slechte bloedcirculatie?

 

Om de vorming van spataderen te voorkomen, wordt aanbevolen om lang te zwemmen en fietsen. Het beste wat je kunt doen tijdens het rusten, is je voeten opheffen. Op deze manier versnelt u de bloedstroom en voorkomt u de ophoping van bloed.

U moet vermijden uw benen bloot te stellen aan hitte. Zorg ervoor dat u niet zonnebaadt en neem een ​​bad met zeer heet water tijdens de uren dat de zon het sterkst is. Bovendien zou het beter voor u zijn om losse en comfortabele kleding te kiezen in plaats van een strakke broek die uw bloedcirculatie voorkomt.

Het wordt absoluut niet aanbevolen voor mensen met spataderen om te waxen . Massagesessies kunnen voordelig zijn voor spataderen, op voorwaarde dat dit niet te hard en ruw wordt gedaan. Deze procedure moet echter worden uitgevoerd door een specialist, anders kunnen de symptomen erger worden.

Sommige voedingsadviezen

Mensen met bloedsomloopstoornissen worden aanbevolen om vitamine E te consumeren. Ook kan het extern aanbrengen van paprikaroom op probleemgebieden helpen bij het behandelen van spataderen. Niacine (vitamine B3) ontspant bloedvaten en versnelt de bloedcirculatie. Artisjokextract daarentegen vermindert de druk in de slagaders, waardoor vaatverstijving wordt voorkomen.

Hoe de slechte bloedcirculatie in de benen te verbeteren?

Er zijn veel natuurlijke behandelingen die u kunt gebruiken om de bloedcirculatie te versnellen. Sommige van deze natuurlijke behandelingen zijn:

  • Shrine ( Ginkgo biloba) : versnelt de bloedcirculatie door de vaten te verdunnen.
  • Knoflook : voorkomt de vorming van bloedstolsels.
  • Cat’s claw: voorkomt dat bloed stolt.
  • Paardestaart : heeft diuretische eigenschappen en versnelt de bloedcirculatie. Om de paardenstaart te extraheren, kook je 100 g gedroogde paardenstaart in een liter water gedurende 30 minuten. Drink een paar glazen per dag van je mengsel.
  • Toverhazelaar (Duifboom): Je benen masseren met toverhazelaar is goed voor pijn en zwelling veroorzaakt door vergrote aderen.
  • Paardenkastanje: Voeg een eetlepel paardenkastanje-essence / extract toe aan een glas water. Drink een paar glazen van dit mengsel per dag.
  • Arganolie: je kunt deze olie rauw met salades consumeren.
  • Wilg: Zet een theelepel wilgenextract in een glas heet water. Drink dit mengsel om de twee dagen.

Hoe de slechte bloedcirculatie in de benen te verbeteren?

Benthe de Leeuw

Benthe, ik schrijf al heel lang nuttige en gezondheidsartikelen. Ik weet dat redacteur zijn van Plezier.net echt een voorrecht is.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Back to top button