Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/plezier/public_html/wp-config.php on line 87
Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen? | Plezier.net
Dieet

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen?

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen? Waarom gaat het gewicht verloren?

Het snel aankomen van het oude gewicht na korte tijd na het afvallen is een zeer motiverende situatie. Als je het gewonnen gewicht na afvallen in de voeding wilt behouden, zijn er natuurlijk dingen die je kunt doen! Dus wat moet er worden gedaan om een ​​constant gewicht te behouden? Hoe moeten degenen die na een dieet aankomen, worden gevoed? Wat te eten om op gewicht te blijven? Wat zijn de redenen om weer aan te komen? Hier is het handhaven van een vast gewicht na een dieet …

Hoewel de positieve resultaten na een effectief dieetprogramma de persoon geluk brengen, is de minste verlichting terug te zien in gewichtstoename. Het is heel triest om in korte tijd weer op het oude gewicht terug te keren na het zien van het effect van diëten die geprobeerd zijn toe te passen als resultaat van lange inspanningen. Er zijn echter ook dingen die u kunt doen om te voorkomen dat u het verloren gewicht terugkrijgt! Met een gezond voedingsprogramma dat kan worden toegepast in het dagelijks leven of effectieve sportoefeningen, kunt u het terugwinnen van het verloren gewicht voorkomen. Er zijn enkele trucs waar u op moet letten. Dus wat zijn dit? Waarom krijgen we het verloren gewicht terug? Methoden om een ​​vast gewicht te behouden …

WAAROM WORDEN DE GEWICHTEN SNEL VERLAAGD?

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen?

De grootste oorzaak van dit probleem, dat een extra verontrustende situatie is voor vrouwen die geobsedeerd zijn door gewicht, zijn de shockdiëten die in korte tijd zijn gemaakt. Hoewel sommige dieetprogramma’s voor het smelten van water en spieren, en niet voor vet in het lichaam, in eerste instantie lijken te werken, zorgen ze ervoor dat het verloren gewicht in korte tijd snel wordt teruggewonnen. Niet elk dieet dat wordt toegepast zonder het lichaamstype te kennen, zal geen effect hebben, en sommige gezondheidsproblemen die ermee gepaard kunnen gaan, zullen helaas onvermijdelijk zijn.

REDENEN VOOR EEN SNEL GEWICHT NA DIEET:

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen?

Zelfs als ze het effect zien van degenen die de remedie zoeken op hun dieetlijst omdat ze van hun overtollige gewicht af willen, is het teleurstellend om na een tijdje hun oude gewicht te bereiken. De grootste factor bij het ervaren van dergelijke situaties zijn de gedachten van de persoon over voeding. Denken dat ze kunnen afvallen door na een dieet terug te keren naar oude eetgewoonten en afvallen speelt een grote rol bij het terugwinnen van het gewicht. Als gevolg van een strikte en gedisciplineerde voedingslijst zorgt beginnende eetgewoonten met een hoge caloriewaarde in korte tijd voor gewichtstoename.

OM GEEN RUGGEWICHT GEGEVEN IN DIEET …

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen?

Vrouwen die een slank en fit uiterlijk willen hebben, moeten vanaf het begin overwegen om te proberen het vetweefsel te verminderen in plaats van het gewicht te verminderen. Als er tijdens het dieet te veel spierweefsel verloren gaat, zal de stofwisseling afnemen en zal het afvallen moeilijk worden. Gewichtstoename wordt zelfs gemakkelijker.

Het is noodzakelijk om van elke voedingsgroep in de voeding te profiteren om het gegeven gewicht te behouden. Naast een uitgebalanceerd en gezond dieet, zijn regelmatige regionale afslankoefeningen effectief om te voorkomen dat u het gewicht terugkrijgt dat u verliest als gevolg van grote inspanningen in het dieet. Als u het gewenste gewicht bereikt, moet u doorgaan met uw gezonde dieet, regelmatig wandelen en elke dag minstens 8 glazen water drinken.

HOE EEN VAST GEWICHT BLIJVEN? GEWICHTBESCHERMINGSMETHODEN NA DIEET

Als u na een dieet het gewenste aantal op het gewicht bereikt, is het eerste dat u kunt doen, op gewicht blijven. Om het afgevallen gewicht na het dieet niet terug te krijgen, is het handig om op de volgende criteria te letten. Hier zijn de tips om een ​​effectief gewicht te behouden …

1- VERMINDER PORTIES

Als u de helft van het voedsel eet dat u tijdens de hoofdmaaltijden eet, zult u zien hoeveel gewicht u in de loop van de tijd verliest. Door meer voedselgroepen in halve porties op te nemen, wordt uw maag gevuld.

2- EET GEEN OLIEACHTIGE SAUZEN

Vooral bij de avondmaaltijden mag u de salade, die een onmisbaar onderdeel van de tafels is, niet consumeren.

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen?

3 – EET NIET OP TIJD DICHT BIJ SLAAP

Als uw slaappatroon op zijn plaats is, pas dan op dat u niet eet in de pauze vlak voor het slapengaan. Als u anders dan ’s nachts wilt slapen, kan het voor u beter zijn om 5-6 uur na het avondeten te slapen.

4- NEEM MEER RUIMTE IN JE MAAG VOOR VEZELVOEDING

Als u niet wilt dat het gevoel van volheid in uw maag van korte duur is, geef dan prioriteit aan voedsel met vezels.

WAT TE ETEN IN GEWICHTSBESCHERMING? GEZOND VOEDSEL VOOR GEWICHTSONDERHOUD

Hoe blijf je op een stabiel gewicht na afvallen?

Eiwitgroep voedingsmiddelen: Vlees, kaas, eieren.

Calciumhoudende voedingsmiddelen: Melk en yoghurt vallen onder deze groep.

Brood en graanproducten: Voedingsmiddelen in deze groep zijn voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten en vitamines uit groep B.

Groentegroepsvoedsel: Rauwe groenten en salades, groentegerechten

Fruitgroep voedingsmiddelen: Het is extreem rijk aan veel vitamines, mineralen en vezels. En ze bevatten ook koolhydraten.

Olie: Er moet zo min mogelijk voedsel worden gegeten, vet moet worden vermeden, vloeibare olie moet worden gebruikt en er moet een kleine hoeveelheid vette noten (hazelnoot, pinda, walnoot, amandel enz.) Worden geconsumeerd.

Suiker en suikerhoudend voedsel: Voedingsmiddelen in deze groep moeten zo min mogelijk worden geconsumeerd.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button