Dieet

Hoe af te vallen in de lente? Wat is het lentedieet?

Het ‘lentedieet’, dat we de voorbereidingsperiode van de zomer kunnen noemen, stelt je in staat om in korte tijd blijvend af te vallen. Wij hebben voor u samengesteld hoe u het lentedieet maakt, wat een andere methode is dan andere dieetlijsten, samen met het voorbeeldlijstformulier. Hier zijn de belangrijke details die u moet weten over het lentedieet en het lentedieet …

We zullen je aanraden om de koude dagen achter je te laten en je te integreren met de schoonheid van de lente en een fit uiterlijk te bereiken. het ‘lentedieet’ U kunt zich aanmelden. Je moet uiterst voorzichtig zijn met wat je eet, zowel om je voor te bereiden op de zomer als om een ​​mooi lichaam te hebben. Dus wat is het lentedieet, hoe wordt het gedaan? Hoeveel kilo gaat er verloren met het lentedieet? Dit is wat u moet weten over het lentedieet …

Hoe af te vallen in de lente?  Wat is het lentedieet?

WAT IS EEN LENTE DIEET, HOE WORDT HET GEDAAN?

Beschreven als een voedingsprogramma dat is voorbereid om het tijdens de wintermaanden gewonnen gewicht kwijt te raken en fit te worden in de zomer ‘lentedieet’biedt de mogelijkheid om op natuurlijke wijze af te vallen. U kunt uw streefgewicht gemakkelijk bereiken als u dit dieet volgt, dat permanent afvalt met vers fruit en groenten.

Als u van plan bent het lentedieet te volgen, moet u de eerste dag water drinken. U moet ’s ochtends 10 minuten na het openen van uw ogen een glas warm water drinken en 15 minuten voor het ontbijt 1 glas warm water.

Hoe af te vallen in de lente?  Wat is het lentedieet?

U moet de uren van ontbijt, lunch en diner niet besteden. U mag maximaal 3 tussendoortjes per dag nuttigen en deze maaltijden lichter houden dan normale maaltijden. Het belangrijkste voordeel van het doen van het lentedieet is dat het snelle resultaten geeft in het afslankproces.

Het lentedieet, dat je helpt af te vallen met de juiste en gezonde voeding, zal je geen honger geven, omdat het alle voedingsstoffen geeft die het lichaam nodig heeft.

Hoe af te vallen in de lente?  Wat is het lentedieet?

WAT STAAT ER OP DE VOORBEELD LENTE DIEETLIJST?

ONTBIJT:

2 eieren of 4 eiwitten (mager)

Of probiotische voeding zoals 1 portie yoghurt

1 vrucht

1 kopje groene thee

LUNCH:

Onbeperkte hoeveelheden groenten met gratis eiwitten zoals vis, gevogelte of eieren

of 1 probiotisch voer.

1 kopje groene thee

DINER:

Kip of vis

Onbeperkt zuiverende groenten

1 kopje groene thee

ONTBIJT MENU:

2e fruitbereiding

2e portie probiotica

TUSSENDOORTJE MENÜ:

1 portie salade of 1 tot 2 eetlepels gezonde olie om mee te koken.

Hoe af te vallen in de lente?  Wat is het lentedieet?

DINGEN OM IN HET LENTE DIEET TE OVERWEGEN

– Overdag 1 gekookt ei, kip of visvlees consumeren.

– Peulvruchten waardoor u zich vol en rijk aan pulp voelt, zijn de voedingsmiddelen die het gemakkelijkst aan het dieet kunnen worden aangepast. Je moet zeker 2 dagen per week peulvruchten eten. (U mag niet laat eten, anders kunt u last krijgen van indigestie.)

– Het belangrijkste detail dat opvalt in het lentedieet is kaneelwater. Je kunt kaneelwater maken, dat de stofwisseling twee keer zo snel activeert, door 3 stokjes kaneel toe te voegen aan 1,5 liter water. Dan moet je een halve of een hele citroen persen en een half schijfje groen geschilde appel toevoegen.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button