Dieet

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten?

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten? Hier is het yoghurtdieet ...

Wist je dat het mogelijk is om af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten? Dus hoe kun je afvallen door alleen yoghurt te eten? Hoeveel kilo gaat er verloren met alleen een yoghurtdieet? Moet yoghurt alleen worden geconsumeerd om af te vallen? Alle antwoorden op de gestelde vragen staan ​​in ons nieuws! Hier is het yoghurtdieet …

Yoghurt, een zeer heilzame voedingsbron in termen van gezondheid, helpt ook om af te vallen door de vetverbranding te vergemakkelijken. Vooral in de verzengende hitte van de zomermaanden is yoghurt een van de beste keuzes voor lichte snacks, wat meer de voorkeur heeft omdat het verlichting geeft. Yoghurtconsumptie, een van de plaatsen waar vrouwen het meest klagen en willen smelten op hun eigen lichaam, is een van de ideale voedingsmiddelen om de buik te laten smelten bij regionaal afvallen. Yoghurt, die positieve effecten heeft op de gezondheid dankzij de nuttige bacteriën die erin zitten, kan met liefde worden geconsumeerd door mensen die een dieet volgen. Met yoghurt, die een onmisbaar onderdeel is geworden van dieetlijsten vanwege de gemakkelijke vertering en het lage aantal calorieën, kunt u in korte tijd een fit uiterlijk krijgen en een gezonder lichaam hebben. Yoghurt, die iedereen gemakkelijk kan eten, zal nuttig zijn, zelfs voor degenen die niet van een dieet houden. We hebben een effectief yoghurtdieet samengesteld waarbij je kunt afvallen met natuurlijke en gezonde voeding. Is het mogelijk om af te vallen door yoghurt te eten? De manier om yoghurt te consumeren om af te vallen …

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten?

Of het nu gaat om gezondheids- of dieetyoghurt, het is allereerst een van de dingen die als vetvrij en niet gefilterd moeten worden beschouwd. Nuttige bacteriën waarvan bekend is dat ze erg goed zijn voor mensen met een zwak immuunsysteem, ‘Probiotisch’ heeft de eigenschap om in het voedsel te zijn waarvan we de naam horen. Yoghurt vecht tegen microben, waardoor we het hoofd boven water kunnen houden en een schild kunnen zijn tegen ziektes. Een glas yoghurt, dat rijk is aan calcium, levert de helft van het dagelijkse calcium dat moet worden gehaald.

Dankzij aminozuren en calcium in yoghurt, die effectief zijn bij het verbranden van overtollig vet in het lichaam, kunnen gifstoffen naar buiten komen. Bij mensen met darmproblemen worden schadelijke bacteriën die deze situatie kunnen veroorzaken uit het lichaam gehouden. De meest ideale yoghurtkeuze voor gezondheid en dieet is zelfgemaakte yoghurt die op natuurlijke wijze is gemaakt. Kant-en-klare yoghurt verliest mineralen en vitamines als ze worden gepasteuriseerd in de fabrieksproductie. Daarom is zelfgemaakte yoghurt de beste keuze.

U moet ook onthouden dat u elke dag 2-2,5 liter water moet consumeren bij dagelijkse vloeistofconsumptie, wat de eerste voorwaarde is voor een gezond leven. Als je seizoensfruit consumeert met cocktail en yoghurt, zal het detox-effect toenemen. Als je het yoghurtdieet regelmatig en zorgvuldig volgt, kun je in 5 dagen ongeveer 2-4 kilo afvallen.

WAT IS YOGHURT DIEET? HOE WORDT HET DIEET VAN YOGHURT GEMAAKT?

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten?

Het yoghurtdieet, dat vooral de voorkeur heeft voor het smelten van buik als een van de huidige trenddieetmethoden, komt voort uit de beste punten van gezond en natuurlijk afvallen. Yoghurt, de onmisbare smaak van de Turkse keuken, is sterk in termen van zink, magnesium, calcium en riboflavine. Dankzij deze stoffen die helpen bij het versnellen van de vetverbranding, neemt je eetlust af en wordt je spijsvertering gemakkelijker.

Het gezondste yoghurtdieet van één week bevat de volgende voedingsstoffen:

1 DAG: 5 gebakken aardappelen en 6 kopjes yoghurt

2 DAGEN: 120 gram gekookte kip en 6 kopjes yoghurt

3 DAGEN: 120 gram rundvlees en 6 kopjes yoghurt

4 DAGEN: 150 gram vis en yoghurt

5 DAGEN: Fruit en groenten (behalve bananen of druiven) en 6 glazen yoghurt

6 DAGEN: Yoghurt

7 DAGEN: Mineraalwater en yoghurt

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten?

MAAKT ALLEEN YOGHURT GEWICHT?

Aangezien er overdag niets anders dan yoghurt wordt geconsumeerd, levert dit je 120 kcal op als je bij elke maaltijd 200 gram yoghurt eet. Er wordt gemiddeld 120,3 = 360 kcal per dag ingenomen. In plaats van op ongezonde manieren af ​​te vallen door alleen yoghurt te eten, moet u dieetlijsten volgen die u met yoghurt kunt consumeren. Hier is een voorbeeld van een yoghurtdieet:

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten?

EEN YOGHURT DIEET MINDER DAN 1 WEEK VOOR 3 GEWICHTEN:

Ontbijt: 1 kopje ongezoete thee, 300 gram vetvrije yoghurt
Middag: 1 kom groentesoep, 4 eetlepels vleesgroentemeel, 300 gram vetvrije yoghurt, 250 gram watermeloen
Snack: 300 gram magere yoghurt, 1 kopje ongezoete thee, 1 portie fruit
Avond: 1 kom groentesoep, 60 gram vlees, 300 gram vetvrije yoghurt
Voor het slapen: 1 kopje kamille thee, 3 gedroogde pruimen.

Hoe af te vallen door de hele dag alleen yoghurt te eten?

BUIK SMELTENDE YOGHURT CURE RECEPT

MATERIALEN: Citroensap, chilipepers, yoghurt

FABRICATIE: Meng alle ingrediënten in een diepe kom. Consumeer 3 uur voordat u ’s nachts gaat slapen en drink 4-5 glazen water in kleine slokjes tot u naar bed gaat.

Gerelateerde Artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button